Ez tényleg zavaró,hogy nem lehet eladni egy tárgyat,amit alap esetben úgyse használnék. Elhiszem,hogy erősíteni kell a vadászatot meg a többi bla bla ,de azért amiért Én eladom vagy sem nem fog változni a hozzáállásom a játékhoz.
,ha nálam marad emiatt a 2% miatt nem fogok vadászni csak küldi miatt. Én Eh zok meg portyázok és vadászok küldi miatt.
A vadász az vadászik,de portyázik küldi (+ ismételhető,ha neki úgy jó) miatt.
Az eddigi vadászos hozzászólások mind leszólva jellemzik a portyásokat,de itt egy portyás se hurrogott ki egy vadászost sem,hogy Te miért vadászol nyenyenye amikor portyázhatnál is és,hogy a játék nem csak vadászatból áll.
A portya már szinte teljesen ki van herélve. Nem azért nem ugrálok a szinteken mert portyázok (pedig Én portyázni akarok és ez nagy különbség), hanem mert uncsi lett a portya. A vadászat meg végképp nem hoz lázba. Mint írtam portyázni akarok,mert az tetszik ebben a játékban.
Az,hogy most vadászos bizsuk esnek az egy dolog (fáradhatatlanság medálja jó,de nem segíti a portya izgalmát meg már amúgy is kiütöttem az előzőből),de hogy ne tudjam eladni mert Én úgy akarom az elég fura. A multkor el lehetett.
+ aki eladta annak lett faja csimmája nekem meg nincs és azt is akarok
Sok az akarom tudom,de játszani akarom a játékomat, mint itt bárki más,de egyre jobban nem lehet.