Igen . ezt akartam írni, de most már csak leírom...
Manapilon aktiválása
Az aktiválás költsége minimum szint*50 LE. A legközelebbi manapilon felkeresése 2 cselekvéspontba kerül.
Az esemény időtartama alatt a lélekkutak fele sebességgel töltődnek. Ha belépsz a játékba, és az elmúlt 24 órában nem aktiváltad a pilont, akkor a varázspontod fele sebességgel regenerál.
(Aktiváláskor az elköltött LE 0.0108-szorosa kerül felhasználásra, ez a szorzó a szintedtől és a hordádtól függ) A 36.szinten 0.0111-es a szorzó,gyémánt hordánál! Akkor valószínű,hogy szintenként 0.0003-mal nő a szorzó (csak a gyémánt hordáról beszélekk!)
A manókkal való csatákat is térkapusnak írják ki. Nem véletlen, a manapilonok is úgy harcolnak, akár a térkapuban. Továbbá, ugyanúgy szerezhetsz tárgyakat a legyőzött manapilonoktól, mint a térkapus dögöktől, de nem gyűrűket/nyakláncokat, hanem varázs- és gyógyitalokat és különböző relikviákat. Valaki már szerzett az egyik manótól egy haragsmaragdot, nem tudom tényleg igaz-e, de… (Igaz)
Persze, ha normálisan és részletesen leírnák, akkor nem kellene találgatni.
A csata kezdete:
Felkeresed a legközelebbi manapilont 2 cselekvéspont árán. A helyet egy gonosz manó őrzi!
Az esemény menete
Az esemény 2010 Szeptember 9.-én került meghirdetésre majd 14.-én 10 órakor kezdődött el. 3 fázisból állt, minden fázis fix ideig, 10 napig tartott. A fázisok határozták meg mely relikviákat találhatják meg bizonyos -pontosan nem ismert- eséllyel a végzeturak egy drakón legyőzése után. Az esemény során amennyiben a karakter az adott napon nem aktivált pilont, úgy állatainak morálja a normálishoz képest kétszer akkora mértékben csökkent adott idő alatt.
Az esemény során a Zarknod ébredése eseményhez hasonlóan Manapilon aktiválására volt szükség, a sikeres aktiváláshoz pedig egy drakónnal kellett megküzdeni. A drakónok szintje a karakterénél több szinttel magasabb volt, karakterenként változó mértékben. A drakónok elleni harcban számított a több portya után levonásra kerülő százalék.
Az aktiválás költsége minimum szint*50 LE volt. A legközelebbi manapilon felkeresése 2 cselekvéspontba került. A Zarknod eseményhez hasonlóan az első néhány nap során a láthatatlanság során aktivált manapilonért kapott Tapasztalati pont (mely alapvetően 2 csp-nek megfelelő volt) a kapott lélekenergiával egyetemben feleződött, ezt azonban -mivel a tervezésnek nem felelt meg- a játékvezetés megváltoztatta. Így a továbbiakban láthatatlanul is ugyanannyi tapasztalati pont és lélekenergia járt mint nem láthatatlanul. Ezt a visszafogott fejlődés szakértelem felére csökkenthette.
Az esemény során kijelzésre került az effektív töltés, a töltés, a leölt drakonók fajtája és száma, a hordák töltése, két egyéni toplista effektív töltés és leölt drakónok alapján illetve az, hogy az esemény hány napja tart.
A csata kezdete: Felkeresed a legközelebbi manapilont 2 cselekvéspont árán. A helyet egy sárkányfatty őrzi!