Bővül a jutalmak köre, a korábbi jutalmakat továbbra is meg lehet találni, de lesznek újak is. A található térkifordító italok száma korlátozva lesz (max. 3 db).
Az új jutalmakról van már valakinek infoja? Egyik ahogy nézem a Sárga dukátital (megjegyzem szeretnék opciót LEért vagy LGYért való eladására), esetleg valaki talált már mást is?
Varázslatelnyelős relikviából most mindkét fajta megy (duplázó és szintfügggő) vagy csak a szintes?
Varázslat elnyelős relikből eddig is csak egy volt a Landragóros eventben, te a Mananyelőre gondolsz, ami megduplázza a vari elnyelésed, de azt ezidáig csak AH-ban lehetett beszerezni, úgyhogy arra ne is nagyon várj, hogy lesz.
A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.
Re: Landragór újra 614. hozzászólás - 2011.08.27. 21:00:07
Továbbra is él a dolog:
Felkeresed a legközelebbi manapilont 2 cselekvéspont árán. A helyet egy sárkányfatty őrzi!
Mivel támadtál már az elmúlt 10 percben, fáradtan indulsz csatába. Erre a harcra tulajdonságaid 80 százalékkal kevesebbnek számítanak.
Mivel a hangadók mind magas színtűek és nekik a kronokompenzáció maxos így őket az az 5 vagy max 10 perc nem zavarja, és így Mikiék fülébe is nehezebben jut, ha egyáltalán eljut a dolog.
Re: Landragór újra 619. hozzászólás - 2011.08.27. 22:51:38
A csatában összesen 6063 sebzést okoztál, és 6108 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát.
Azért álljon már meg a világ 20 csatából 3 ilyen? Akkor még nagy mellénnyel az van itt állítva, hogy nincsenek negatív képletek a játékban? Ez teljes mértékben arcátlanság! Nagyon jó lesz, ha Miklósék nyilatkoznak és rendbe teszik a dolgokat, mert eddig nem nagyon veszem észre, hogy eventek bármelyike is flottul menne.
Re: Landragór újra 620. hozzászólás - 2011.08.28. 07:56:26
Érdekesek ezek a csaták.
Van, hogy belém is ver kb 3.000-ret, de ilyenkor én is nyomok neki vagy 7.000-ret.
Eddig 3 csatát buktam ebből az eljén 2-t mert -60%- ban mentem és nem figyeltem. 1-et meg elszámoltam ÉP ügyileg.
Nem lehet, hogy portya után mentek?