sziasztok!
nekem ez az első ilyen eventem itt a játékban (most 27. szinten vagyok), és hiába olvastam bele a hozzászólásokba, sajnos nem értem a végére, viszont egy csomó infó kavarog a fejemben ezzel kapcsolatban, ezért előre is elnézést kérek, ha olyat kérdezek, amit már többször leírtatok.
először is elég ködös, hogy kinek éri meg, vagy milyen szinten, vagy hogy a relikviák kinek mikor és mihez képest potyognak (itt nem panaszkodom, mert mivel új vagyok, viszonylag hamar sikerült megszereznem néhány gyógyitalon felül a transzcendális fókuszt, aminek nagyon örülök
).
az a sok kérdés, amikre a választ keresem:
1. térkapuval ellentétben ugye lehet láthatatlanul sárkányokat ölni, illetve a további "fordulókat" is lehet-e így végrehajtani?
2. megéri-e? mármint a láthatatlan vadászat ugyan működik, de van infótok arról, hogy a láthatatlanság kb milyen arányban csökkenti a vadászat LE értékét? több vadászat láthatatlanul több cspt vonz maga után, hiába a kevesebb tp, tehát nekem úgy tűnik a jelenlegi tudásom szerint, hogy nem biztos, hogy jól járok hosszú távon ezzel az event során, ahol azért döntő, hogy mennyi cspt tudok rászánni.
3. a vesztes csaták vesztett csp-it totál elvesztettem, mármit azokból nem kapok se jutalmat, se semmit, csak maradéktalanul elvesznek simán?
4. láthatatlanul is azonos eséllyel lehet relikviákat, jutalmakat szerezni?
5. alacsonyabb szinteken is megéri "meghalni a sárkányért", azaz minden kis csp-met erre áldozni, már ami nem vadászatra kell? én már legalább 2x léptem szintet, amióta az event tart (eddig elég jól megengedhettem magamnak a túlzott aktivitást), és még valószínűleg többször is fogok. eddig csak 31 sárkányt öltem meg, ez alapján kb mire számíthatok?
6. ez a jutalmazás dolog a végén egyáltalán hogyan zajlik? automatikusan növel a rendszer valamelyik tulajdonságomon, vagy én választhatok, hogy melyiken? és csak mindhárom fejezet lezárulása után történik az elszámolás, a jutalmazás, azaz akkor derül ki, még cirka 20 nap múlva, hogy megérte-e önfeláldozni, és sorra leöletni magamat?
7. ha a tulajdonságaimhoz nem is, de a szakijaimat közben pofozgathatom, igaz? azon túl, hogy egyébként is hasznos, tényleg van valami előnye az event szempontjából, ha a spektrális szakim maxos, avagy közeli? ha igen, mi?
előre is köszönet annak, aki ezt a káoszt hajlandó kibogozni nekem, és válaszol! üdv!
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!