Idézet: winnie - 2009.07.01. 17:43:26 Idézet: Ricardo - 2009.07.01. 17:23:46 Lehet, hogy én értek félre valakit, de rajtam, illetve a mi klánunkon kívül mindenki gyógyitalok nélkül csinálja az epikust? Nekem teljesen mindegy, hogy óránként vagy 10 percenként iszom meg a gyógyitalt.
gyógyital? azért ott még nem tartok, hogy epikus ellen gyógyital kelljen. magasabb szinten talán fog kelleni, de óránként simán üthetőek még a 70-80. szint közöttiek.
(valszeg +5-8 szinttel a 80-90. szintűekkel is ez lesz a helyzet. vagy nem.)
Ez van, amikor nem a szintednek megfelelo kihivassal nezel szembe. Az epikus nyilvan nem arra let tervezve, hogy az allatodat fejleszd vele, de ha kellokepp lemaradsz az epikus irtasban, akor terkapu szintre degradalodik az ellenfel.
Mar csak az a kerdes, hogy most akkor en (mi) csinaljuk abnormalisan gyorsab az epikust, vagy te (ti) abnormalisan lassan. A neve miatt en az elobbire voksolnek.
Sajnalatos, hogy a jatekosok zome belefeledkezett a hoborgesbe a talin, mivel ha nem igy tesznek, es mondjuk csendben megvarjak, amig elmondom a javaslatomat, akkor lehet, hogy nem csak a varazslata ellen vedene az uj szaki, hanem ugy altalaban minden utese ellen, ahogy javasoltam volt.
Sajnos a javaslatomba belekeveredett 10 ember, jajveszekelese, hogy uristen mekkorat sebez az epikus varazslata igy most csak azellen ved.