Életszerűséget kérlek ne keverd bele a játékmechnikába... azért ez a játék eléggé távol esik a szimulációtól hogy engem egy ilyen nem zavarna. Ha tényleg akarsz indokot, akkor az agyában hirtelen felszabaduló kapacitás blablablalba...
Komolyra fordítva a szót: Azért lenne gáz mert akkor ha pl. most el akarnék felejteni egy 5-ös szakértelmet, az kerülne nekem kb 18000 LE-be. Ez ugye kb 18000/50=360 szakértelemszint fejlesztés után térül meg.
Ez már rég túl van az "értelmetlen" határán és inkább átnyúlik a "fos" kategóriába.
Persze ha több 5-ös szintű skilled van amit el akarok felejteni (ami nincs, mivel szerintem jól fejlesztettem és nem vettem fel értelmetlen skilleket), akkor lehet hogy már cirka 180, vagy akár 90-45 szakértelem fejlesztés után megtérül.
Jah, és az alap LE-t amit beleöltél azokbaa szakikba el is felejtettem beszámolni...
"Én arra gondoltam, hogy ha kissrác koromban, még 5. szinten megtanultam a kontinuumszűkítést, akkor még csak mondjuk alig 1000 LE volt, most pedig egy szintet rárakni 480 másik után 4940 LE. Ha elfelejtem, 4940-et kapok vagy csak ezret?"
Szerintem simán kaphatod a többet, ha beleszámolod azokat az 50LE-ket amivel eddig növelte a szakijaidat+amibe a felejtés kerül. Kétlem hogy pozitívan jösz ki belőle, bár lehetséges...