Idézet: Mortimer - 2009.06.30. 12:59:07 Mégis, MINDEGYIK nagy szövetségben van hely, senki nem akadályoz meg, hogy átlépj. Ennek ellenére vadászni kell a tagokra, és az általad felsorolt előnyök ellenére SEM vált senki.
ez már morális kérdés. én vagyok a szövetségünk toborzótisztje, a szövi toplista 3-adiktól 6-odik oldaláig megpróbáltam "kimenteni" egy jópár embert a hanyatló/stagnáló szövetségükből és 2 azaz kettő ember váltott szövit hogy átjöjjön. van a játéknak egy szociális aspektusa is, ha nem lennének haverok a játékban, szerintem a játékosbázis minimum fele abbahagyná. senki sem vált könnyedén azok után hogy jóban, rosszban, háborúban, békében vállvetve harcol egy rakás jóbaráttal. én úgy érezném hogy ellárultam a szövimet ha váltanék csak az épületbónuszok miatt. és azt sem értem hogy miért kellene? építeni mi is tudunk, csak az a baj hogy a játék gátolja a felzárkózást. most még az akadémia 13 miatt sírok, mi lesz ha bejönnek új szakik és akadémia 20-25 kell majd?
V1 - s0laris - Zugivó Italbarátok.
"Forged in blood, tempered in battle, we are the living weapons of humanity, the Space Marines."
http://www.youtube.com/watch?v=aFHKIFDjk9I&feature=fvw