Igen,tudom.Most kezdtem húzni úgy,csak volt egy olyan csalódásom vele kapcsolatban,hogy az ihaj. Még régebben,a 6állatbefogósnál,nem rég kezdtem el húzni a turbót,és gondoltam,10ről 13ig feltolom,turbó pedig 24 is elég hozzá,hogy meglegyen a 6 állat.Persze,nem olvastam el hamarabb,hogy nem lehet turbózni,be is buktam.De végülis,úgyis el kellett kezdeni valahol a húzását,szóval mindegy.
Azért is vagyok annyira lemaradva az "átlagszakikkal",amiket ti preferáltok előnyben,mert először a portya szakikat akartam felhúzni,kreatív,kronokomp.(ez pont elég 25ösen),szívósság,kritikus ütés és a kivégzés annyira nem.
Egyébként elég változékony a stratégiám,van,hogy csak portyázok,250 csp fekszik, van(főleg küldiknél),hogy csak vadászok(ilyenkor azért hagynemondjam,mennyit pazarlok LE/TP-be az sm miatt). A legelején egy Átlag Béla taktika volt,úgy lv10-15ig(pp és csp mind elhasználtam),aztán beláttam,hogy rohadt gyorsan fejlődök,és a játéknak nem ez a lényege.Ekkor áttértem a csak pp-re,majd lv 25-28nál rájöttem,hogy tényleg egy 80%-20% arány a megfelelő(portya-vadászat) Azóta ezt követem,és pont megfelelő,ezen majd még változtat a visszafogott fejlődés,sm és a sajtolás.Olyankor szerintem megint ráállok az 50-50%-ra.
Elvárom,hogy minden billentyűzeten legyen LOL,vok,bb,tom,vki,PFF, '...','!!!'.'???' valamint szépjóreggelt gomb. Utóbbi saját célból.
Pontszám: 5