Lenne egy olyan ötletem/kérésem, hogy a szakértelmeknél lehessen látni a pillanatnyi helyzetet(tehát, hogy épp meik hány %-on áll) Tudom semeddig se tart kiszámolgatni, de szebb és jobban átláthatóbb lenne, főként a későbbiekben, mert ugye egyre több van
Tehát ahogyan látszik, hogy mennyi lélekenergiából fejleszthető, úgy mondjuk vmi színnel az is lehetne a képletek alatt, hogy jelenlegi(vagy vmi ilyesmi)
És kérdezni is szeretnék egyet gyorsan:
Kreatív affinitás:
Portyázás közben nagyobb hatékonysággal tudod a lélekenergiát kinyerni: minden szakértelem szint után +2%-kot kapsz (de ellenfeled elveszített lélekenergiája ettől nem nő).
Na most ez így oké is, de az első szint 100 LE, aztán 220, 330...stb(mivel nem tudom pontosan a szinteket, ezért feltételeztem egy 6000 LE-s költséget a 10. szint eléréséig, e közben egy nap 30-40X portyázhatunk és hát iszonyatos sebességgel azért nem nő a megszerezhető lélekenergia nagysága....Még(HA) 100 LE-vel is számolunk vadászatonként(ami azért már nagyon magas...) ez a 20% akkor is 20-at jelent, vagyis 300 vadászatra van szükségünk, hogy behozzuk amit rá fordítottunk(és nem tudom egyáltalán hanyas szinten jön be portyánként 100 LE......)Szóval segítsen már vki ennek a szakértelemnek mi az értelme?Mert azért gondolom mégse halálunkig fogunk játszani az 50. szint-ig kinyomni csillagos ára van ami sose jön vissza........(szerintem)Én úgy érzem iszonyatosan hosszútávú befektetés lenne ez és bár nem mondom, hogy rossz a játék, de ennyire azért mégse jó...
Én még picike vagyok, szóval mérsékelt választ várnék
(csak példát írtam és minden fikció, csak a számolás képlete nem..., de más számolással is úgy érzem ugyanide jutnék)