Bocs Hype itt válaszolok, mert ide tartozik.
Idézet: Hype - 2010.05.25. 17:50:36 Az első probléma az, hogy scriptelés már köztéma és nem egyes csaló karakterek féltve őrzött titka.(Pistika feljön fórumra "Néé má, itt mindenki scriptel, há akkó én is") Miklós elég egyértelműen kijelentett valamit amit aztán nem tart be. Te pl. többször is kijelentetted, hogy scriptet használsz és már majdnem abbahagytad mert unod magát a játékot. A fórum az utóbbi időben másról sem szól, csak arról, hogy szinte MINDENKI él valamilyen csalással. Én ezt unom.
Kb harmadszor mondtam ki a fórumon asszem, és igen használok. Ha kapok érte bármilyen bant, mint eleddig is mondtam, vállalom. Képzeld azért szaporodtak el a scriptek, mert nagyon sok féle van, mert a játék időigényes, vagy mert előnyt akar vele termelni a gazdája. Ebből a két okból. Akik itt megnyilatkoznak ez ügyben, azok az első csoportba sorolandók.
Idézet: Hype - 2010.05.25. 17:50:36 A második probléma, hogy te és még páran megunják a játék egy bizonyos részét és ezt scripttel váltják ki. Képzeld, tényleg unom a portyázást mégse kezdek használni külső segédprogramokat. Hidd el, nekem is növelné az "élvezeti faktort", ha mindenkit le tudnék ütni 15%-on. Ja, hogy szerinted a portyás cucc előnyt termel, a kvízes meg nem. Ezt már vitatták sokan, szerinted nem termel előnyt, szerintem igen. Ha más nem már csak azért, mert ugye egy script kevés kvízkérdést ront el.
A script is ront kérdéseket, amire nem ismeri az adatbázis a választ. Hangsúlyoznám: a kvízes script előnyt termel. Valamivel jobb a %-a mint egy játékosnak, ha az nem keres rá a kérdés helyes válaszára. Igen, termel valamennyi előnyt. Azt viszont én jelentem ki neked itt és most: nem ezért használom! Ha csak erről lenne szó fel nem raktam volna!
Idézet: Hype - 2010.05.25. 17:50:36 A harmadik probléma az, hogy jelenleg a te méltóságos unalmad miatt nincs a játékban kvízolimpia.
Örülök, hogy tájékozott vagy, így megnyilatkozol, elképzelésem nincs mi a bánat közöm van nekem ehhez. Az életben meg nem nyilatkoztam az olimpia kapcsán (azon kívül, hogy gratulálok a győzteseknek), az általam használt script automatice letiltja magát az olimpia idején, és nem indultam már vagy fél éve. Egyéb kérdés?
De értem amúgy hogy mi bánt. Igen, az első részében még van is igazad. De ha nem hozzuk fel a témát, hanem csak csendesen hallgatunk és csak tudjuk x és y játékosokról hogy használ, vagy használok, de ezt csak a barátaim tudják, az nem lesz problémamegoldás sohasem. Ha egy script tisztán előnytermelésre való, akkor üldözzük és írtsuk ki. A többit is, de ha azok időspórolási szándékúak, játékkönnyítőek, akkor a legjobb harc ellenük, ha adunk hivatalos lehetőséget az életünk és a játékélményünk megkönnyítésére-növelésére. Miklósék akármilyen algoritmust írhatnak, akárhogy próbálkoznak, a scriptesek lesznek a nyerők. Így tudnak valamit tenni. Máshogy sansztalan.
Véleményem és az érte járó büntetést vállalom továbbra is!
ui. Hype! A stílusodon fogj egy kicsit vissza szerintem, mert elvész a mondanivaló. Két régi VU-s, egyik ismer is téged, volt szövi társad jegyezte meg hirtelen nekem: "Ez mekkora tapló" Szerintem van realitása a mondandódnak, ne hagyd elveszni.