Vasárnapi taktikázás csak egy lehetőség, ami jelenleg él.
Akkor kelljen az éles támadás, de lehetne az is, hogy záloggal 5 ütés kelljen tókenenként, zálog nélkül 10 (mármint per fő)... és jó ötlet a 6-7 maximum, tehát zálóggal 35 ütés kelljen fejenként, zálog nélkül meg 70 a maxos tóken megszerzéséhez. Dehogynem, nehezítsük, hogy valóban a taktikai érzék számítson, de akkor az első körrel is kéne mégis kezdeni valamit!
Holtverseny, azonos pont... igazad lehet, bár nekem nem jutott volna eszembe. Mindenki magából indul ki, én meg győzni szeretek, nem egyezkedni.

Ettől függetlenül valóban kijátszható lenne.
Ne látszódjon ki az ellenfél, ez egy érdekes ötlet, de az első körös reform annál pláne nem ártana, hogy valóban ne a vak szerencse döntsön. Már senki nem mondhatná, hogy így meg úgy felkészült, és ilyen meg olyan ügyes volt az első körben. Ami amúgy is hülyeség, ha nem full kiszámítható robotok ellen megyünk.
Szerencse-e az első kör, vagy sem? - ezzel sem értett velem egyet senki... nézd, attól, hogy 10-en azt mondják, hogy az ég zöld, és csak 1 valaki mondja azt, hogy kék, attól még nem lesz zöld!
Talán akik kéknek látják nem mernek hozzászólni a sok, világot zöldben látó hozzászóló után.
Ezek után meg már lényegtelen, hogy ki miben nem ért velem egyet...
Én tényeket közöltem, amit be is tudtam bizonyítani, a reakciók meg nem igazán nyertek bizonyítást egyszer sem.
Segítsék a sok fős szövetségeket, oké, de ne totál egyoldalúan... akkor emeljék a létszámot inkább, aztán kelljen 5-6 fő a részvételhez, összeolvad pár szövetség, és mindjárt kisebb lesz a résztvevők száma.