Idézet: Awenhai - 2009.03.30. 07:13:40 Szervusztok!
Kagemusha: A Labirinthosz, mint épület, tulajdonnév... amellett engem, s valószínűleg az értékelőt is sérti a beszúrt magyarázatod, s a legkevésbé ártalmas választási lehetőséggel dobta vissza.
A stílusodon meg nem árt csiszolni, nem az osztálytársaid közt vagy.
ad1: a krétai labirintus, ha beledöglesz, akkor is kisbetû!
ad2: másodszor tettem fel ezt a kérdést, nem véletlenül lett beszúrva a zárójeles kifejezés! Elsô alkalommal
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
dumával lett elküldve, meg azzal lett indokolva, hogy
Igen, mivel az epitteto es az epito is szerepelt a valaszok kozott, illetve az epittette es az epitette szavak kozott egyetlen betu a kulonbseg, ezert en ezt tulsagosan beugratosnak iteltem meg, ezert a dontes. A kerdes picit modositva sztem nagyon jo lenne.
Nem is azzal van baj, hogy beugratos, hanem azzal, hogy a beugratas azon alapszik, hogy hatha valaki elnezi, hogy 3 vagy 4 t betu van ott.
Szóval ennek tükrében ítéld meg, ha meg nem ismered a körülményeket, ne pampogj!
Lehet, hogy elszállt az agyam, de megsértôdni csak az tud egy ilyen mondaton, aki magára veszi! Ezek szerint vannak itt ilyenek jónéhányan... hát eztán is elküldöm ôket melegebb éghajlatra!
Szálka leszek a szemedben meg a körmöd alatt, hát vigyázz, mit kérdezel vagy mondasz... egyébként pedig: "Szabadságot Tibetnek!"