Véleményem:
Idézet: Spiritmonger - 2009.01.22. 10:59:09 azért érdeklődnék, hogy melyik féreg ítéli meg túl speciálisnak az alábbi kérdéseimet:
1,
Mit NEM jelenthet a FILA szó/betűszó/rövidítés?
Nemzetközi birkózó szövetség
Brazil kutyafajta
Sportszergyártó cég
Mexikói fűszepaprika-féle
nem hinném, hogy annyira nehéz lenne vagy speciális, egy sportszergyártót, a birkózószövetséget vagy egy kutyafajtát biztonsággal felismerni...
Érdekes kérdés, brazil kutyafajtáról nem hallottam korábban, de elhiszem.
2, Irapuatoban a foci vb-n a magyar csapat hány gólt kapott a szovjetektől?
ezt mindenki tudja, az a 6-0 örökre megmarad, csak néhány barom tinimajom kiszedette
Ez a kérdés már szerepelt többször is.
3,
Melyik a legcsípősebb paprikafajta?
ez is tudható/guglizható, de törölték, mint minden olyan kérdésemet, amire egy kicsit többet kellett gondolkodni, mint a mónika show-n
Minden guglizható, kérdés, hogy érdemes-e? Vannak olyan információk, amiket érdemes a tudásunk gyarapítása miatt is, vannak olyanok, amik inkább érdekesek, de nem "művelőek". Ez érdekesség, sajna nem írtad a válaszokat, így azt nem tudom, hogy a helyes valóban köztük volt-e. Ha köztük volt és a többi válasz is értelmes, akkor szerintem maradhatott volna.
Hatsepsut, ha vagy, léccives tolj nekem egy mélt, mert lenne pár javaslatom a kvíz megreformálásrára
Írj neki te
spiritmonger75@yahoo.com
az első javaslat az, hogy 30 éves kor alatt ne lehessen értékelni, és kihullanak a mindenféle mangás/pcdroid/divatmajomzene kérdések, másodsorban pedig, az a kérdés maradjon meg, aminek a helyes válasza nem éri el a 25%-ot, hogy pusztán tippeléssel ne kapjon +LE-t a kis bugyuta, aki nem tudja
harmadszor, a kvíz megoldásának idejét le kellene vinni az olimpiai szintidőre, így nagyobb értéke lenne
negyedszer, újra átnézni önkéntesekkel a különböző jó és rossz kérdéseket, és a kvíznek nagyobb rangot adni
Kurva sok kérdés van, nincs rá kapacitás. Erre van a kvíz 2 topic, ott lehet jelezni a rossznak vélt kérdéseket és Hatsepsut törli őket, ahogy telik tőle.