Re: Kvíz - kiesett érdekes kérdések magyarázata
1007. hozzászólás - 2009.03.30. 19:17:48
Kagemusha: Ne haragudj, de kezeltesd magad és tűnj el a fórumról, ha csak baszogtatni tudsz másokat. Amíg nem írtál, addig teljesen normálisan el lehetett beszélgetni itt. Volt, hogy jó kérdést dobtak vissza, jeleztük, nem kellett volna. Értelmesen, mint ahogy felnőtt emberek között illik. Nem szidtuk a női felhasználókat, mert ez egy alapvetően intelligens viselkedés (a férfiakat sem, de náluk ez könnyedebb dolog, jobban beszólnak egymásnak). Te meg idejössz és úgy beszélsz Awenhai-jal, aki téged, mint játékost nem emlékszem, hogy sértegetett volna az elején a válaszaiban, mint ahogy egy útszéli kurvával se szoktak beszélni.
Nem látod a változást a kvízben? Mikor kezdtél játszani? Mit nézel? Végigolvastad a kvíz, kvíz 2, kvíz 3 topikok több 10000 hozzászólását, hogy a játékosok miket találtak és mi minden lett kigyomlálva?
Nem. Akkor miről pofázol? Ha nem tetszik, nem kell vele játszani. Nem kell dobálózni a felengzős dumával, hogy bíró urak, ha még azt sem tudtad értelmezni, hogy mi is ugyanolyan játékosok (nem, nem ugyanolyan játékosok, ezek után inkább nem) vagyunk, mint te.
Nem kötelező játszani a játékkal, ha nem akarsz és nem tetszik. Ha viszont játszol vele, fogadd el ilyennek és fogadd el azt, hogy veled ellentétben sok játékos tesz azért, hogy jobb legyen, nem csak a száját tépi.
A többiek az elmondhatói, hogy nem szoktam kiakadni, ha valaki értetlen vagy nem úgy gondolkozik, ahogy én, hanem megbeszéljük és eddig mindenkinél azt éreztem, hogy értelmesen elfogadta az érveimet, vagy én fogadtam el az övét és nem néztük egymást hülyének.
Lehülyézhetsz mindenkit, de ha az egyirány úton szembe mész a többi kocsival, akkor nem a többi autós a hülye...
Remélem, meg tudják oldani a BEHOsok, hogy lehessen ignorálni.
Awenhaitól meg kérj bocsánatot, mert sokkal többet tesz ő már azért a játékért naponta, amivel te játszol, mint te az egész ittléted alatt. Az, hogy te ezt nem látod, nem az ő (és a többiek) hibája.
A hozzászólást Craslorg módosította 2009.03.30. 21:40:33-kor
Pontszám: 6.50