Re: Kvíz - kiesett érdekes kérdések magyarázata
861. hozzászólás - 2009.02.26. 09:32:46
861. hozzászólás - 2009.02.26. 09:32:46
Tudom, h kissé spec (kissé nagyon), viszont úgy gondolom egy kvíz nem árt ha adni is tud, ha mást nem, érdekes ismereteket.
Elfogadták.
Egy napot élt meg a kérdés, teljesen érthető okokból. Azért picit sajnálom...
Hogyan halt meg Semmelweis Ignác az "anyák megmentője"?
Elismert orvosként fejezte be életét egy soproni kis házban. Végelgyengülés végzett vele.
Egy boncolás során vérmérgezést kapott.
Az elmegyógyintézet ápolói annyira összeverték, hogy belehalt sérüléseibe. (*)
Tanait életében nem ismerték el, s félrevonultan (számkivetettként) belehalt bánatába.
Iszonyat szutyok érzés lehetet az, h megtalálod a megoldást arra, h a szülő nők addigi 18%-os (!!!) halálozási arányát 1% körülire viheted, és a kortársaid nem hajlandóak elismerni igazadat a statisztikák ellenére sem. Ha amúgy nem egy fertőzés miatti leépülés okán került volna elmegyógyintézetbe, sztem akkor is ott kötött volna ki. Az emberi butaság és gőg határtalan.
Elfogadták.
Egy napot élt meg a kérdés, teljesen érthető okokból. Azért picit sajnálom...
Hogyan halt meg Semmelweis Ignác az "anyák megmentője"?
Elismert orvosként fejezte be életét egy soproni kis házban. Végelgyengülés végzett vele.
Egy boncolás során vérmérgezést kapott.
Az elmegyógyintézet ápolói annyira összeverték, hogy belehalt sérüléseibe. (*)
Tanait életében nem ismerték el, s félrevonultan (számkivetettként) belehalt bánatába.
Iszonyat szutyok érzés lehetet az, h megtalálod a megoldást arra, h a szülő nők addigi 18%-os (!!!) halálozási arányát 1% körülire viheted, és a kortársaid nem hajlandóak elismerni igazadat a statisztikák ellenére sem. Ha amúgy nem egy fertőzés miatti leépülés okán került volna elmegyógyintézetbe, sztem akkor is ott kötött volna ki. Az emberi butaság és gőg határtalan.
Daltan | Az Illuminati Lovagjai
Figyelem a hozzászólás nyomokban fikciót, idézeteket és mogyorót is tartalmazhat. Ugyanitt tojás eladó.
Figyelem a hozzászólás nyomokban fikciót, idézeteket és mogyorót is tartalmazhat. Ugyanitt tojás eladó.
Pontszám: 8.33