Hm, érdekes probléma, de ha egy másik megközelítést alkalmazol, talán magyarázható.
Amikor Te találkozol a későbbiekben olyan kérdéssel, amit már feltettél és "már létező kérdés" hibaüzenettel visszakapod - valószínűleg nem sokkal korábban(!) tette fel más is ugyanazt a kérdést, tehát itt magyarázható az eset.
Én is találkozom olyan kérdésekkel, melyek ismétlődnek, viszont a válaszok különbözőek - ezek simán átmentek a rendszeren. Ha belegondolsz, akkor ez teljes mértékben érthető, hisz mi értékeljük a kérdéseket - ha én még nem találkoztam vele, akkor OK-nak is tűnhet.
Másrészről megesik, hogy valaki mind a két világon játszik - jómagam is. Nekem már volt ebből problémám, hisz amikor kaptam egy új, elbírálandó kérdést - bizony gondolkoznom kellett, hogy csak azért érzem duplikáltnak, mert másik világban is megkaptam már, avagy tényleg duplikált.
Az értékelési rendszer magában hordoz rengeteg hibát, ezt tudjuk. Nem a Te kérdésedre ad pontosan választ, de tanulságos lehet. A tény az, hogy nem kaptam már új kérdéseket napok óta elbírálásra - azt gyanítom, hogy mivel
1., elég sok kérdést kiszórtam helyesírási hiba miatt,
2., ezeket a kérdéseket olyan emberek írták, akik egyáltalán nem tudnak helyesen írni,
3., ezek az emberek értékelnek is, nem csupán kérdéseket írnak
4., ők nem veszik észre a helyesírási hibákat, hisz saját referenciájuk - mondjuk finoman - nem megfelelő,
így az értékeléseim nem egyeztek az átlagos értékeléssel, ergo nem vagyok jó értékelő.
Ugyanakkor a kvíz értéke csökken is rendesen a szememben. Ha abbahagyom ezt a játékot, annak oka az lesz, hogy nem bírom már elviselni az olyan kérdéseket, melyek helyesírási hibák gyűjteményeként tetszelegnek.
No, de remélem a duplikációra is válaszoltam azért!