Hozzászólások - Sir Ny
Dátum: 2008.11.09. 20:49:16
[törölve]
Dátum: 2008.11.09. 20:46:59
Szerintem adjatok ki kevesebb könyvet több reklámmal.
Dátum: 2008.11.09. 20:45:48
[törölve]
Dátum: 2008.11.09. 20:37:34
Akkor jó.
Dátum: 2008.11.09. 20:31:22
Mért ugyanaz a legenda az egyesen és a kettesen? Ez nagyon izé!
Dátum: 2008.11.09. 20:20:37
Mindenki máshogy írja le, hogy nem egyezik a véleményük, és mindenki máshogy értelmezi ezt. Van aki lazán veszi, és teletűzdeli sértő melléknevekkel, és van aki nagyon önérzetes, és mindent magára vesz. Ha két ilyen találkozik...
És bár a magyar nyelvben tényleg a mondatokat nagy betűvel kezdjük, de ez nem egy magyar nyelvről szóló téma, hanem a fogyásról. És az én kezdőbetűim most miattad felszedtek pár pixelt.
És bár a magyar nyelvben tényleg a mondatokat nagy betűvel kezdjük, de ez nem egy magyar nyelvről szóló téma, hanem a fogyásról. És az én kezdőbetűim most miattad felszedtek pár pixelt.
Dátum: 2008.11.09. 20:08:53
Idézet: Szalonkepes - 2008.11.08. 22:34:01
Én meg azt a mentalitást nem szeretem, s tán nem is vagyok ezzel egyedül, mikor valaki kifejti, hogy ha mások tőle eltérően gondolkodnak, azok minden bizonnyal "önámítanak", netán "antiszociálisak", de mindenképp rosszabbak és/vagy butábbak.
igen, és ez így van rendjén. mindenkinek van egy véleménye, és azt tartja igaznak, aki mást mond, az szerinte nem igaz, és téved, ezért buta. ennek így kell lennie. ahogy annak is, hogy másik lebutázza az egyiket, hogy mért butázta le őt.
ha nem így lenne, hanem mindenki rögtön elfogadná a másik véleményét, gyakorlatilag nem jutnánk előbbre. ha meg nem fogadja el, akkor a másik úgy érzi, hogy lebutázták.
A "kövér vagyok, de így szeretem magam" szöveg meg önámítás
+
Az meg, hogy "engem nem érdekel, hogy a környezetem mit gondol rólam" megint önámítás
+
"Én azt a mentalitást nem szeretem, mikor "nekem ilyen az alkatom nem tehetek semmit"."
+
Az meg, hogy "engem nem érdekel, hogy a környezetem mit gondol rólam" megint önámítás
+
"Én azt a mentalitást nem szeretem, mikor "nekem ilyen az alkatom nem tehetek semmit"."
Én meg azt a mentalitást nem szeretem, s tán nem is vagyok ezzel egyedül, mikor valaki kifejti, hogy ha mások tőle eltérően gondolkodnak, azok minden bizonnyal "önámítanak", netán "antiszociálisak", de mindenképp rosszabbak és/vagy butábbak.
igen, és ez így van rendjén. mindenkinek van egy véleménye, és azt tartja igaznak, aki mást mond, az szerinte nem igaz, és téved, ezért buta. ennek így kell lennie. ahogy annak is, hogy másik lebutázza az egyiket, hogy mért butázta le őt.
ha nem így lenne, hanem mindenki rögtön elfogadná a másik véleményét, gyakorlatilag nem jutnánk előbbre. ha meg nem fogadja el, akkor a másik úgy érzi, hogy lebutázták.
Dátum: 2008.11.09. 20:01:06
Idézet: AronD - 2008.11.09. 11:51:42
Nehéz körülményeink ellenére sokat nevetünk, szeretetben élünk és ez hozza számunkra a boldogságot egy ilyen helyzetben.
tök jó nektek, mi nehéz körülmények közt állandóan veszekszünk és ordibálunk.Dátum: 2008.11.08. 07:58:44
Idézet: Kyron - 2008.11.07. 20:01:42
Valószínű itt arra gondolsz, hogy hamarabb lehessen kérdést feltenni, amire jutalmat kapsz. Ennek mindenki nagyon örülne, mert a potya LE a legjobb LE. De! Jelenleg 8015 db játékos van regisztrálva. Legyen ebből mondjuk 5000 az aktívan játszó. Régebben 30 jó kérdés után kaptál, ha most is ez lenne, átlagosan 2 naponta tudna mindenki egy kérdést feltenni. Ez 2500 naponta. Ezeket a kérdéseke erősen szűrni kell, mert kb. 80 százalékukért nem LE-t hanem negatív LE -t kellene kapniuk. Ez igen embert próbáló feladat lenne. Mióta beállt ez a 100 kérdéses kvíz, és nem mindenki értékelhet - sajnos én sem , mivel túl rendes voltam - sokkal kevesebb a gagyi kérdés. Tehát ezért nem kell a kérdés csökkentés.
gagyi kérdésből is sok van. szerintem lehetne sok kérdés, úgy, hogy egy kérdést 20 szor értékelnének.Meg szerintem ez a 100 nagyon sok Lehetne 75 kérdésenként!
Valószínű itt arra gondolsz, hogy hamarabb lehessen kérdést feltenni, amire jutalmat kapsz. Ennek mindenki nagyon örülne, mert a potya LE a legjobb LE. De! Jelenleg 8015 db játékos van regisztrálva. Legyen ebből mondjuk 5000 az aktívan játszó. Régebben 30 jó kérdés után kaptál, ha most is ez lenne, átlagosan 2 naponta tudna mindenki egy kérdést feltenni. Ez 2500 naponta. Ezeket a kérdéseke erősen szűrni kell, mert kb. 80 százalékukért nem LE-t hanem negatív LE -t kellene kapniuk. Ez igen embert próbáló feladat lenne. Mióta beállt ez a 100 kérdéses kvíz, és nem mindenki értékelhet - sajnos én sem , mivel túl rendes voltam - sokkal kevesebb a gagyi kérdés. Tehát ezért nem kell a kérdés csökkentés.
Dátum: 2008.11.08. 07:55:54
Idézet: Gort - 2008.11.06. 19:26:20
Bocsájts meg, de ilyen rossz ötletet még életemben nem hallottam. Egy játékos megkapja több ezer játékos le-jének egy százalékát? Az illetőnek egyáltalán nem kellene játszania, csak magára pakolni a le-t, és örök időkre legyőzhetetlen lenne.
akkor kevesebbet kapna. és ha azt a sok LE-t mind magára fordítaná, akkor a szövetségnek mért érné meg?Dátum: 2008.11.08. 07:53:18
Idézet: Hydro Globus - 2008.11.07. 19:11:38
Na és ha "apa cigizik, negyvenöt évesen semmi baja, és most már felnőttem, el kéne dönteni... hmm... nem szól ellene semmi a médián kívül", akkor példa, nem?
és ha apa cigizik, és én meg mindig elkezdek köhögni a füsttől, és apának mindig füstszaga van? a példa nem "ragadós" hanem megmutatja a következményeket, h fiam ilyen leszel ha cigizel, ha meg nem, akkor ilyen.Dátum: 2008.11.07. 18:38:03
Idézet: Miklós - 2008.11.06. 22:54:00
nem teljesen. példa kell, hogy a gyerek el tudja dönteni, h "apa nem cigizik, én sem fogok", vagy "apa cigizik, és állandóan köhög, és meghalt 48 évesen, én nem fogok cigizni"
Ráadásul, ha vannak gyerekeid, a példád ragadós, akár jó, akár rossz...
nem teljesen. példa kell, hogy a gyerek el tudja dönteni, h "apa nem cigizik, én sem fogok", vagy "apa cigizik, és állandóan köhög, és meghalt 48 évesen, én nem fogok cigizni"
Dátum: 2008.11.06. 18:41:08
Idézet: Blackjack - 2008.11.05. 19:24:13
Sir: de nincs taktikázásra mozgástér. Milyen taktika van? Rohadt sok..ezzel együtt van vagy 3 féle dolog amit egy háborúban érdemes művelni, wow ez aztán a változatosság,
igen, és az egyiket meg akarják szüntetni.Dátum: 2008.11.06. 18:39:43
szerintem kénéne négy király (minden népnek egy) , aki az adott nép összes megszerzett LE jének az 1%-át megkapja, és a királyság az az első vesztes portyáig tartana (azonos fajjal lehetne csak támadni) és lehetne négy herceg, aki az összes portyában szerzett LE 1%-át kapná meg, és négy gróf is, aki az összes szövibe épített LE 5%-át kapná meg, és akkor ezekért háborúznának a szövetségek.
Dátum: 2008.11.06. 18:25:41
a kérdés az, hogy milyen könyveket adtok ki? a tankönyveink zömét a mozaik kiadó adja ki, és ki lehet radírozni a könyveket! jobban mint a grafitot.
Dátum: 2008.11.06. 18:24:13
Idézet: Shadowmaster - 2008.11.06. 11:01:59
volt a hozzászólás az elején hogy a magyarok nem szeretik magukat és hogy buták.
Én ezt egy eléggé rendhagyó szemszögből(szerintem) fogom megközelíteni.
1989ben jöttem át ide Magyarországra Kolozsvárról a családommal.
Tisztelet a kivételnek mert vannak itt is barátaim de Erdély jobb volt...
ott legalább összetartottunk...
és nem vagyunk buták mert sok találmány
így a szinképelemző is pl a mars szondában magyar..
és még sorolhatnám.
igen, mert gondolom kevesen vagytok, és csak egymást értitek meg. ( bocs ha hülyeséget mondok, nem voltam még kint) mi itt sokan vagyunk akik megértik egymást, ezért mindenkinek egyre több felé kell figyelnie, egyre kevesebb ideje jut egy személyre. de ezmiatt nem kell aggódni, 7 év, és itt mi leszünk a kisebbség.Én ezt egy eléggé rendhagyó szemszögből(szerintem) fogom megközelíteni.
1989ben jöttem át ide Magyarországra Kolozsvárról a családommal.
Tisztelet a kivételnek mert vannak itt is barátaim de Erdély jobb volt...
ott legalább összetartottunk...
és nem vagyunk buták mert sok találmány
így a szinképelemző is pl a mars szondában magyar..
és még sorolhatnám.
Dátum: 2008.11.06. 18:18:18
Idézet: Petrus - 2008.11.06. 17:23:50
Hydro, azért egy TF-es világ2-nek sokan örülnének, hidd el.
Utóirat: a képeket tartalmazó hozzászólást nem lehetne törölni? Szerintem nem olyan jó az, hogy előre kipakoljuk őket...
szerinted én honnan tudom? mert nyílvánosak.Utóirat: a képeket tartalmazó hozzászólást nem lehetne törölni? Szerintem nem olyan jó az, hogy előre kipakoljuk őket...
Dátum: 2008.11.05. 19:18:02
ez a játék már kezd unalmas lenni.
és mért nincs egy ötletek téma?
és mért nincs egy ötletek téma?
Dátum: 2008.11.05. 19:14:01
Idézet: Jeriko - 2008.11.05. 11:53:39
Idézet: Sir Ny - 2008.10.30. 18:20:25
Biztos sokkal jobb ha "XY-ra szavazok, mert a múltkor azt mondta a Pista, ha ő rá szavazunk akkor jobb lesz nekünk is. Bár a Jenő meg ingyen osztogatta a zsíroskenyeret, ha máshová tesszük az X-et."
igen, ha a Pistának teszünk jót, az még mindig jobb, mintha csak úgy kizárnának. ám te miből gondolod egyáltalán, hogy az általános műveltség nevű értelmetlen adathalmaz feltétele, és garantálja a politikai tudást?alapvető műveltség mi? hehh.
aki tanult a suliban szavazhat, aki nem tanult meg egy büdös görény, és fosszák meg a magát érintő döntés jogától...
aki tanult a suliban szavazhat, aki nem tanult meg egy büdös görény, és fosszák meg a magát érintő döntés jogától...
Biztos sokkal jobb ha "XY-ra szavazok, mert a múltkor azt mondta a Pista, ha ő rá szavazunk akkor jobb lesz nekünk is. Bár a Jenő meg ingyen osztogatta a zsíroskenyeret, ha máshová tesszük az X-et."
Dátum: 2008.11.05. 19:09:39
Idézet: Batu - 2008.11.05. 18:07:58
Kicsit szerintem tévedésben vagy. A játékban semmilyen változtatás nem valósult meg csak azért, mert sokan lobbiztak érte, de Miklós nem akarta volna. Ha végignézed a topic-okat, sokminden nem valósult meg azok közül sem, amelyekben mindenki egyetértett a hozzászólók közül. Most is arról van szó, hogy egy kiskapu nyitva maradt amire a készitők sem gondoltak és ha úgy gondolják most, valamiképp becsukják.ez nem kisikapu. ez egy taktika. a kettő teljesen más dolog. és a taktika teszi színessé a játékot, hogy van x cél, és mondjuk minden célt y módon el lehet érni.
Kicsit szerintem tévedésben vagy. A játékban semmilyen változtatás nem valósult meg csak azért, mert sokan lobbiztak érte, de Miklós nem akarta volna. Ha végignézed a topic-okat, sokminden nem valósult meg azok közül sem, amelyekben mindenki egyetértett a hozzászólók közül. Most is arról van szó, hogy egy kiskapu nyitva maradt amire a készitők sem gondoltak és ha úgy gondolják most, valamiképp becsukják.