Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Andaxin

Oldal: 12345678
Dátum: 2009.09.02. 13:36:05
Na, bagoly mondja verébnek tipikus esete. Nézzél már magadba mielőtt ilyenekkel dobálózol, hogy ki a kocka meg hogy ki alá építettek szövetséget

Az a bizonyos bicska maximum a te zsebedben nyílik ki. Nem veszed te túl komolyan ezt a játékot, főleg úgy, hogy toronymagasan vezeted a rabolt LE listát V3on? Kész hiszti

Tény, hogy egy korán megszerzett tulajdonság/szakértelem olcsóbbító epikus tárgy nagyban hozzájárul, hogy kiemelkedj a környezetedből. Lehetne korlátozást behozni, hogy első szintű karakternek ne lehessen mondjuk Zafír csillaga, de minek. Ugyanolyan lehetőség barátok segítségével ezt megjátszani, mint szinteken keresztül a haverokkal építtetni. Előbbi is, utóbbi is megfelel a játék jelenlegi szabályainak, még ha "némi" gond is van vele.

Az egyéni epikussal meg egyrészt mindenki kap még egy pár lehetőséget, hogy megszerezze az óhajtott tárgyat, másrészt azok is élvezhetik az epikus csatát, akik alacsonyabb szintűként nem tudnak érvényesülni ezen a téren egy nagyobb szövetségben.
Dátum: 2009.08.28. 23:14:52
mi ebben a jó ötlet? valaki dolgozik egy célért, leküzdi a fertőzést
más meg nem csinál semmit, az égvilágon semennyi LE-t nem költ rá (erősebb a karakter elvileg) és akkor még "jutalmat" is kap? valóban átgondolt ötlet. erről szól szerinted az élet, hogy nem teszel semmit és bónuszt is kapsz?

a fertőzés 100%nak sztem semmit nem kellett volna adnia, aki lusta volt és nem tudta kigazdálkodni/sajnálta a LEt az így járt

szerepjátékosan meg: oké, 100% fertőzés, ütöm a saját hordámat. 1 nap alatt elterjed a hír, hogy mit csinálok, és szétkapják a számat. miért ne lehetne visszaütni?
Dátum: 2009.08.28. 22:06:44
most már tényleg kiderült, hogy winnie Miklós karaktere
nem küzd a fertőzés ellen, és azt a "tápot" kapja, hogy a saját hordáját is ütheti?

nevetséges, komolyan mondom
aki legyőzi a fertőzést az megkapja a szakértelmes/tulajdonságos bónuszokat, de aki nem küzdött ellene, azt (kérdezem én) miért kellene jutalmazni több portyalehetőséggel?
tényleg vicc az egész
Dátum: 2009.08.28. 10:48:05
kösz, ez pont én voltam
Dátum: 2009.08.28. 10:16:46
Idézet: Birka - 2009.08.28. 10:01:40
Mi V3-on valami 20 epikusbol 2 -5% os tárgyat kaptunk, tudok szöviről akik 10 epikből kaptak 3-at...
A ballance abban áll, hogy Dorina megszerezte az első bufák egyikét, és mostanra behozhatatlan előnye van belőle

Te csak ne háborogj, nekünk meg se Bufa se Zafír nem esett. Sajnos ez nem olyan, mint egy MMORPG, hogy addig "farmolsz" egy szörnyet, amíg ki nem dobja számodra az áhított cuccot. Ez abszolút a Randomúr nevezetű játék. Dolgozhatsz vele akármennyit, az a végzeted, hogy ha nincs veled a random

Hogy a téma epikus részéhez is hozzászóljak, erősítsék csak az epikus szörnyeket, de leghamarabb onnantól, ameddig az első szövetség már eljutott. Kár lenne az utánuk következő szövetségeket "büntetni".

Viszont egyúttal (már volt róla szó, nem tudom mi lett a végkifejlet) kellene valami megoldás, hogy a már legyőzött epikus ellen lehessen "magánepikust" tartani, így a feltételek egyenlőbbek lennének, nem alakulna 1000+1 szövetség csak epikusok újbóli leölésére, max be lehetne vezetni azt a korlátozást, hogy az ebből nyert kincset nem lehet dukátra váltani.
Dátum: 2009.08.24. 20:47:57
Idézet: Miklós - 2009.08.24. 19:44:30
A vége felé azért a kereskedő, azaz a szakszerviz már nem volt nagy barátom, a kötelező szervizek egyre drágábbak lettek, aztán amikor elromlott a reflektor léptető motorja ("sajnos csak a komplett reflektorral együtt tudjuk cserélni" "kösz, akkor nem" "rendben, akkor az olajcserén kívül még 6000 Ft lesz, hogy erre ránéztünk") végső búcsút vettünk egymástól.

Mint a Végzetúrban a prémiumos tárgyak, a fókuszkristályok és az állatoknak adható felszerelések

Dátum: 2009.08.24. 20:15:10
a kvízolimpián megszerzett medálokat a világ végén átadhatom másik világon lévő karakteremnek?
Dátum: 2009.08.21. 06:53:13
most már azért lassan várnánk a hírt, hogy mikor érkezik a V3ra is a kristályhorda

jelenleg az első 35 játékos szint szerint 53. és 46. szint között mozog, és a különbség csak növekedni fog. tehát elvileg az utolsónak még 4 szintet kellene lépnie? az még egy hónap is meglehet, ha semmi sem változik

bár ahogy nézegettem a régebbi fórumhozzászólásokat V1en is kb a világ indulását követően 8 hónappal került be a KH, nálunk is ez lesz akkor
Idézet: Jager - 2009.08.18. 22:14:00
Küldő:Mayday
Üzenet címe:(nincs cím)
Dátum:Ma, 21:42:21
hogy azt a telibevert jo kurva anyád. nem hagynál már békén a gecibe te kis kockafejü buzigyerek

Vajon erre kéne válaszolnom?

Ez azért durva. Ilyen emberek játszanak? Én szerencsére csak a finomabb beszólásokból kapok, bár van amikor valakinek eldurran az agya

Karakterek adatlapjait meg pont ezért már régóta nem nézem, megnyomom a támadást és kész. Nagyon sok méregzsák van közöttünk, akiknek nem volt gyerekszobája, vagy éppen az életben ért kudarcok miatt itt akar "keménykedni". A "kedvenceim" a frissen indított 1-2. szintű karakterek és üzeneteik. Első lépésben puzzle-jelleggel ki kell találnom, hogy a minősíthetetlen helyesírásával vajon milyen szavakat akart leírni, majd a szavakat próbálom logikai sorrendbe helyezni, hogy végül szótár segítségével megértsem káromkodásukat.
Nem éri meg a fáradtságot, hogy ilyen beszólások akár egy másodpercre is foglalkoztassák az értelmesen játszó embereket.
Dátum: 2009.08.18. 12:09:34
aha, köszi
bár akkor is nevetséges, hogy beidomítok, nevelgetek egy lényt, és hetek, hónapok múlva alig 300 LE hasznom származik az egészből (végig kennelben volt, másra nem használtam)
akkor egyből sajtolni kell a lényeket, és kész

Dátum: 2009.08.17. 05:20:37
Hali,

"Nekem is van karakterem, ha a vadászattal vagy a sajtolással bármi probléma lenne, az feltűnne... Szerintem csak elfelejtetted rárakni a spektrálisra a turbót a vadászat előtt, vagy egyszerűen csak nem kedvezett a random. De ha megírsz nekünk pár konkrét adatot (spm szintje, te szinted, szörny neve, kapott LE kvíz bónusz nélkül) akkor szivesen megnézem, hogy jó-e a kapott LE. Azt, hogy a tr. fókusz nem működik, vagy 40%nál nem szorzódik le a rablott LE, kéretik konkrét számokkal alátámasztani (támadó hordája, szintje, LE-je, volt-e kivégzés, védő LE-je, szintje, hordája, prémium státusz stb), és megírni az info kukac vegzetur pont hu címre (a bug baraty emailje, oda most ne küldd). Illetve kérjük a csata sorszámát is, hogy meg tudjuk nézni."

Többen is mondták, hogy gond van a sajtolással. Ma reggel 52. szintűként kisajtoltam a 43. alapszintű, 27 lépett szintű gorgómat 30+30 sajtolással. Kaptam érte 13170 LE-t, mikor beidomítani meg 12900-ban került. Kérlek nézzetek utána, mert ez így több, mint gyanús. Idomítatlanért majdnem 9ezer jön.

Köszönöm
Miért lenne érdekes? És mit keres ez a téma ebben a topicban?
Dátum: 2009.08.14. 21:01:15
akkor úgy kellene érhetőbben, hogy
a bónuszt az kapja, aki legrövidebb ideig birtokolta eddig
Dátum: 2009.08.14. 20:20:18
Idézet: Ashkenor - 2009.08.13. 12:15:30

ui.: ... és mikor fog jól működni a Hatalom Tornya, és a vadászat?

most akkor hogy is működik a Hatalom tornya?
időrendben a ma hajnal:
Mohirnál volt 1es szinten, Illuminati épített 1esre, Cruentus 2esre, Illuminati 2esre

"Ha több szövetségnek is megvan a legmagasabb tornya, a bónuszt az kapja, aki legrövidebb ideje birtokolja."

ezek alapján tényleg nem értem, hogy miért a Cruentus kapta
Dátum: 2009.08.14. 05:35:09
Egy hete én is azt írtam, hogy jópofa esemény ez, és jöhetnek még ilyenek a jövőben. Színesíti a játékot, aki akar részt vesz benne, aki meg nem az naponta 1 manót csap le vagy annyit se.

Ellenben az a tény, hogy a játék ennyire felborult Zarknodtól elszomorító. Rengeteg panaszt lehet olvasni a fórumon, hogy komoly gondok vannak szinte mindennel. Nem elég, hogy a vadászat során fele annyi LE jön, mint eddig (és nem, nem felejtjük el turbózni az SPM-et ... ), még a CSPk is eltűnnek, vadászat beragad, állatelfogással is gondok vannak (valaki 13 állatról írt pl.), hatalom tornyát hiába építik. A portyánál eltűnik a LE, full prémiumos, magas szintű szövetségi épületekkel rendelkező emberkék kenődnek fel rendszeresen buzogányos karakteren, stb., stb. Térkapuzni, manózni, epikusozni lehet, azzal nincsen gond. Egyelőre. Remélem meg van még a hétfői biztonsági mentés

Persze, szerepjátékosan meg lehetne Zarknoddal magyarázni, csak kicsit nehéz.
Zarknod eddig békésen aludt, feküdt, mint egy darab bot, semmi ráhatása nem volt a világra. Azonban komoly változások történtek, Zarknod belépett a REM fázisba, a végzeturak pedig tépik a hajukat.
- Zarknod átfordult a másik oldalára, a lények ettől teljesen elerőtlenedtek = vadászat során fele LEt kapsz
- Zarknod speciális horkolása megrengeti a világot, de az épületek közül egyedül csak a hatalom tornyát dönti a földbe = építsük, de felesleges
- Zarknod rambósat álmodik, tudati lenyomata hatással van a portyára = még innen is elszívja a LEt, még a PPt is benyeli, sőt, a teljesen esélytelen karakterek a szokásos pár százalékos győzelmi sanszát durván megemeli
- Zarknod álmában nyáladzik, mely "esszencia" minden állat számára a legédesebb nektár, ettől teljesen megvadulnak = napi feladat, nézz be mindig a kennelbe, hogy hány állatod tűnt el, akik elindultak Zarknod irányába. Ha magas a szerencséd, akkor esélyed van arra, hogy több állatod lett, mint tegnap volt. Természetesen a sajtolásból származó LE-t felezzük, biztos ami biztos alapon
- stb
Dátum: 2009.08.13. 12:21:38
.
Dátum: 2009.08.07. 22:01:53
micsoda matek megy itt eszméletlen
egész jól állok a kalkulátor szerint
Dátum: 2009.08.06. 12:42:32
Lehet, hogy lemaradtam valami hírről, de amint megjelent Zarknod az állataim megvadultak a kennelben. Az eddigi szokásos "tornasor" helyett, most már szépen, az elfogásuk időpontjának megfelelő sorrendben sorakoznak. Semmiféle rendszerre nem tudtam őket rávenni korábban, de úgy látszik ekkora mértékű fenyegetéstől egyből összekapták magukat
Dátum: 2009.08.06. 12:04:02
Igen, itt jön elő amit fentebb is írtak: a zafírok kevesebben vannak, ugyanakkor aktívabbak, így a magasabb szorzójukkal gyorsabban töltenek. Egyébként jópofa kis esemény lenne ez, aki akar kipróbálja, akinek nem tetszik az meg nem. Több ilyesmi kellene a jövőben, még ha még most zsákbamacskának is érzi a nép a végeredményt. Mindenesetre ahogy írták nem TÁP lesz a jutalom (akkor mi? )

Viszont ha szerepjátékosan nézzük az egészet, akkor miért van az, hogy Zarknod a zafírok töltésére "fogékonyabb"?

Ja igen, és miért csak a visszafogott vonatkozik erre (meg a térkapura is), a szinguláris miért nem? Igaz hogy CSPből megy, de inkább portya jellege van a dolognak. Jó töltögetést mindenkinek
Dátum: 2009.08.06. 10:09:02
.
Oldal: 12345678