Hát nemtudom...nem látok olyan gombot hogy "LÉ áldozás" akkor kérdezek...ez sem túl bonyolult
De egyébként, csak olvasni kellene : "A templomban levő feladatok teljesítésére 28 napod van. A feladatok teljesítését automatikusan számoljuk, Az Áldozz... kezdetű feladatok az ikonra kattintással teljesíthetőek."
Ez a szöveg ott van, ha a templomra kattintasz.
Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2012.04.22. 13:26:29
Dátum: 2012.04.22. 13:21:40
Arra gondolt már valaki, hogy egy lötty ivásáért,szintén az egész karlapot le kell töltetnem? Márpedig pl. pont az event miatt , relatíve gyakran kortyolgatok, és talán nem csak én.Esetleg lehetne egy "helyben fogyasztom" gomb, a vásárlás alatt/mellett.
Dátum: 2012.04.21. 09:05:17
Merthogy minimum 50 csatának lennie kell.Utána vizsgálódik csak a többi feltétel.
"A háború véget ér, amennyiben az egyik szövetség tagjai megszavazzák a kapitulációt, valamint a kapituláció automatikusan megtörténik, ha már legalább 50-et csatáztak, és egy csata után a következő feltételek valamelyike teljesül:"
"A háború véget ér, amennyiben az egyik szövetség tagjai megszavazzák a kapitulációt, valamint a kapituláció automatikusan megtörténik, ha már legalább 50-et csatáztak, és egy csata után a következő feltételek valamelyike teljesül:"
Dátum: 2012.04.20. 21:34:34
Nem lehet valaki pont akkor portyázott rád, és elvitte a többi LÉ-t?
Dátum: 2012.04.20. 08:31:30
Ki az orvosa a Csak egy kis pánik című filmben a gengszter Robert De Nironak?
Billy Joel
Billy Zane
Billy Crystal
Billy Elliot
Ez vajon spec.? Vagy csak nekem tűnik úgy?
Billy Joel
Billy Zane
Billy Crystal
Billy Elliot
Ez vajon spec.? Vagy csak nekem tűnik úgy?
Dátum: 2012.04.20. 08:22:23
Ennek az lesz a vége, hogy még a mostaninál is többen kérik le a komplett karakterlapokat, mert akkor sem vagyok hajlandó vakon ,ész nélkül portyázni.Szóval a hatás épp az ellenkezője lesz.
Az rendben van, hogy aki nem fizet, nem kap meg sokmindent ,amit a fizetős igen.De , hogy mostmár azt is elveszik tőlem, amit eddig megkaptam, hacsak nem fizetek mégis...ez azért kicsit erős
Az rendben van, hogy aki nem fizet, nem kap meg sokmindent ,amit a fizetős igen.De , hogy mostmár azt is elveszik tőlem, amit eddig megkaptam, hacsak nem fizetek mégis...ez azért kicsit erős
Dátum: 2012.04.19. 22:50:43
Khmm...a prém tagság az nem plusz költség?
Dátum: 2012.04.19. 22:44:09
Most normális a tempó.Dicséretes sebességgel reagáltak a panaszomra
Dátum: 2012.04.19. 21:47:29
Nem tudom ki még rajtam kívül,de én úgy portyázom, hogy eddigi csaták, akitől kaszáltam,arra a csatára rányomok,bejön az áldozat statja.Ha itt lenne egy támadás gomb, sőt ,akár már az eddigi csatáim listában, akkor nem kellene megnyitnom a teljes karakterlapját az illetőnek.
Egyébként pedig 8 másodperc most meginni egy löttyöt, onnantól hogy leokézom a ténylegtutimegiszod? gombot , ennyire még sosem volt lassú.
Egyébként pedig 8 másodperc most meginni egy löttyöt, onnantól hogy leokézom a ténylegtutimegiszod? gombot , ennyire még sosem volt lassú.
Dátum: 2012.04.18. 13:49:34
Nem látom be miért kellene büntetni azt, aki nem csinálja meg határidőre a templomot.Nem elég neki az, hogy lemarad 1-2 templomnyi táppal a többihez képest?
Sorry......ez nemjó embernek ment... Aurrinak szól.
Sorry......ez nemjó embernek ment... Aurrinak szól.
Dátum: 2012.04.18. 09:43:46
Megfontolni való ötlet volt az időkorlát megszüntetése.Mármint a maximális.Az ,hogy csak 28 naponta kaphassunk újat oké.De ,ne legyen mindenképpen új templom 28 nap után.Ha akarom ,folytathassam a régit. Jópár feladat rögtön csak feleannyira lenne frusztráló,
és kb. kétszer annyian tudnák végigcsinálni.
és kb. kétszer annyian tudnák végigcsinálni.
Dátum: 2012.04.18. 08:38:15
No..akkor mostmár kb. mindenki kidühöngte magát, úgyhogy akár meg is köszönhetnénk a szórakoztatásunkra fordított időt,energiát Miklóséknak.
Kaptunk egy egy szép nagy fejlesztést , aminek éppen a nyílt béta tesztjét végezzük, feltárva az előre nem látott problémákat, amiket szépen kultúráltan (?) jelzünk a fejlesztők felé, akik reagálnak rá, és folyamatosan dolgoznak a javításon.
Ez így szerintem teljesen rendben van ,még ha elfelejtettek is szólni ,hogy ez még a tesztfázis.
Lassan jussunk el odáig ,hogy mielőtt leírnánk habzó szájjal a rettentő problémánkat, kicsit olvassunk vissza, hátha már válasz is van rá.Mert a fórumot olvasni is lehet .
Szóval én a magam részéről köszönöm.
Ez nem egy fizetett hirdetés , csak kicsit belegondoltam milyen lehet a másik oldalon lenni.
Kaptunk egy egy szép nagy fejlesztést , aminek éppen a nyílt béta tesztjét végezzük, feltárva az előre nem látott problémákat, amiket szépen kultúráltan (?) jelzünk a fejlesztők felé, akik reagálnak rá, és folyamatosan dolgoznak a javításon.
Ez így szerintem teljesen rendben van ,még ha elfelejtettek is szólni ,hogy ez még a tesztfázis.
Lassan jussunk el odáig ,hogy mielőtt leírnánk habzó szájjal a rettentő problémánkat, kicsit olvassunk vissza, hátha már válasz is van rá.Mert a fórumot olvasni is lehet .
Szóval én a magam részéről köszönöm.
Ez nem egy fizetett hirdetés , csak kicsit belegondoltam milyen lehet a másik oldalon lenni.
Dátum: 2012.04.17. 22:30:32
Azok miért nem lépnek be?
Dátum: 2012.04.17. 22:27:16
Én sem vagyok szabadidős kutató, ráadásul, megátalkodottan ateista nézeteket vallok , mégis tudtam....amúgy meg ott a gugli,ha mégse tudnám.
Könyörgöm , miket kérdezzenek, hogy ne legyen spec, 8 éves gyerek is tudja, stb...???
Hány éves voltál 5 éves korodban? (vagy ezis spec. , mert ezt csak te tudhatod?)
Néha nem ártana gondolkodni...van épp elég tényleg kritikán aluli kérdés.
Könyörgöm , miket kérdezzenek, hogy ne legyen spec, 8 éves gyerek is tudja, stb...???
Hány éves voltál 5 éves korodban? (vagy ezis spec. , mert ezt csak te tudhatod?)
Néha nem ártana gondolkodni...van épp elég tényleg kritikán aluli kérdés.
Dátum: 2012.04.17. 21:13:55
Nem fizetek
Inkább csokit veszek belőle,annak még a gyerekeim is örülnek...néha inog a "léc" ,de ha eddig megálltam , ezután is meg fogom.Inkább bekerül a templom is a "nekemsoselessszolyanom" dobozba.
Inkább csokit veszek belőle,annak még a gyerekeim is örülnek...néha inog a "léc" ,de ha eddig megálltam , ezután is meg fogom.Inkább bekerül a templom is a "nekemsoselessszolyanom" dobozba.
Dátum: 2012.04.17. 12:44:32
Amennyiben tényleg max. 2 csak őskővel megoldható feladat lesz templomonként, és ezt a kettőt elpasszolhatom LÉ-ért,akkor minden oké részemről.
Nem érdekel mekkora hátrány LÉ-vel kiváltani ezeket, a játék kezdetén már tisztában voltam azzal,hogy ingyenélőként hatalmas hátrányban vagyok , elfogadtam,és elfogadom most is.
Nem érdekel mekkora hátrány LÉ-vel kiváltani ezeket, a játék kezdetén már tisztában voltam azzal,hogy ingyenélőként hatalmas hátrányban vagyok , elfogadtam,és elfogadom most is.
Dátum: 2012.04.17. 10:05:01
Igen.2 alkalommal.De nem fizetősként mit kezdek a 3-4 csak őskőért megoldható feladattal??
Dátum: 2012.04.16. 22:51:37
Mi lenne ha a csak őskővel megoldható feladatoknál, számolnánk egy szinttől függő fix LÉ/őskő arányt, és ilyen módon megoldható
lenne a nem pénzért játszók számára is a Templom?
Tehát nem csak két feladatot lehetne passzolni, de csak olyat, ami csak és kizárólag őskővel megoldható.Aki rendszeresen vesz kavicsot,az nyilván nem fog inkább LÉ-t költeni, aki pedig eddig sem vett, nem fog szerintem ezért sem, szóval a bevételt aligha csökkentené jelentősen.
lenne a nem pénzért játszók számára is a Templom?
Tehát nem csak két feladatot lehetne passzolni, de csak olyat, ami csak és kizárólag őskővel megoldható.Aki rendszeresen vesz kavicsot,az nyilván nem fog inkább LÉ-t költeni, aki pedig eddig sem vett, nem fog szerintem ezért sem, szóval a bevételt aligha csökkentené jelentősen.
Dátum: 2012.04.16. 21:17:23
A magam részéről hanyagolom a templomot.
Legfőképpen azért , mert ingyenélő vagyok, és így esélyem sincs végigcsinálni, mivel max. 2 két küldit "lőhetnék ki" LÉ-vel, viszont moindkét karakterem templomában legalább három olyan feladat van, amit csak pénzért tudnék megoldani....(állatátnevezés , varázslatba fókuszkristályt ,hosszabbítsd meg a prémed, használj x ősköves italt....stb.)
A kisebb soronkénti-oszloponkénti jutalmak pedig egyáltalán nem érik meg a beleölendő időt ,és erőforrást, sen a 20. , sem pedig a 60. szintű karim esetében.
Kicsit (?) azért csalódott vagyok, mert az előzetesen "elhintett" infók alapján úgy tűnt, olyan fejlesztés lesz, ami NEM csak a fizetős réteg számára elérhető.De nagyon nem hisztizek azért, már megtanultam, "pénz beszél, kutya ugat". Taqlán lesz egyszer fejlesztés , nekünk másodrendű játékosoknak is, addig meg vigasztalódom Landragórral.
Legfőképpen azért , mert ingyenélő vagyok, és így esélyem sincs végigcsinálni, mivel max. 2 két küldit "lőhetnék ki" LÉ-vel, viszont moindkét karakterem templomában legalább három olyan feladat van, amit csak pénzért tudnék megoldani....(állatátnevezés , varázslatba fókuszkristályt ,hosszabbítsd meg a prémed, használj x ősköves italt....stb.)
A kisebb soronkénti-oszloponkénti jutalmak pedig egyáltalán nem érik meg a beleölendő időt ,és erőforrást, sen a 20. , sem pedig a 60. szintű karim esetében.
Kicsit (?) azért csalódott vagyok, mert az előzetesen "elhintett" infók alapján úgy tűnt, olyan fejlesztés lesz, ami NEM csak a fizetős réteg számára elérhető.De nagyon nem hisztizek azért, már megtanultam, "pénz beszél, kutya ugat". Taqlán lesz egyszer fejlesztés , nekünk másodrendű játékosoknak is, addig meg vigasztalódom Landragórral.
Dátum: 2012.04.16. 20:47:56
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Nagyon vártam a templomot, de messze nem ezt vártam.
Nagyon vártam a templomot, de messze nem ezt vártam.