Nem tudom mennyire köztudott dolog, megosztom a játékos közösséggel, biztos van akinek ez hasznos infó, akinek meg nem újdonság, annak sem káros
ma, 10:18
Quellon
Üdv!
Vadásszatok X-et egy napon küldetés keretében indítottam tegnap 18:52-kor egy 100-as vadászatot, aztán néztem a meccseket és lefeküdtem, ma látom, hogy nem számolta bele a szövi küldibe az én vadászataim - legalábbis a statisztika úgy mutatja. A társaim megoldották a küldetést, de igen csak kicentizett lett így. Kérlek nézzetek utána, hogy miért nem számolta bele az én százasom, elég nagy bukta lehet ilyenből és nagy munka, sok áldozat mehet kárba, ha előre kiszámíthatatlan esetekben nem veszi figyelembe a küldetésben egyes tag(ok) vadászatait.
ma, 11:29
Baraty
Hali!
A vadászatok nem folyamatosan futnak a háttérben, hanem amikor a karakter kattint, akkor értékeli ki a program, milyen vadászatok futottak le az előző kattintás óta, ezért a tegnapi vadászataid technikailag ma futottak le. Ahhoz, hogy ez ne így működjön, alapjaiban kellene újraírni a program jelentős részét, erre sajnos nincs lehetőség. Szerencsére ez általában csak a szöviküldetésben okozhat gondot, ilyenkor nem érdemes kicentizni, és ha tudtok, inkább belépni egyet éjfél előtt, hogy lefussanak a vadászatok (egyszer-kétszer valszeg kézzel is be tudjuk írni utólag, ha emiatt lekéstek egy küldetést, de mindenkinek egyszerűbb az előző)
Baraty
ma, 11:54
Quellon
Köszönöm a választ, így értem mi történt és szerintem elfogadható a helyzet, csak nem tudtam, hogy így működik.
Viszont akkor annyit mondj még meg légy szíves, hogy ha 0 LE állásnál indítok egy 100-as vadászatot és egyetlen kattintás és oldalfrissítés nélkül bezárom a lapot (böngészőt), akkor a következő belépésemig nem tudnak kifosztani, mert a rendszer szerint 0 LE van nálam? Régen mintha nem így lett volna, anno úgy emlékszem abból (is) voltak a nagy fosztogatások, hogy az otthagyott vadászatokat dézsmálták a korábban kelők.
Vagy akkor a LE megjelenik nálam, csak a többi marad a következő kattintáskor/belépéskor regisztrálásra (TP-k, kincsek, kiégett kövek, szintlépések, stb)?
ma, 11:58
Baraty
Hali!
Le tudnak fosztani, az előbb gyorsan írtam, ezért kifelejtettem azt, hogy ha valaki megtámad, akkor is lefutnak az addigi vadászatok.
Baraty