Idézet: Bolsevik - 2008.12.20. 15:48:14 Idézet: Sir Ny - 2008.12.20. 15:21:32
Így, rögtön az elején vegyünk egy példát. Mondjuk két országot. Legyen USA, és Etiópia.
Szerinted, ha Etiópia askalodik USA ellen, mert USA gazdag, Etiópia szegény, az már felhatalmazza USÁt, hogy ő is áskálódjon Etiópia ellen? Na ne.
A példa annyiban rossz, hogy nem az USA-t és Etiópiát kell alapul venni, hanem két, teljesen egyforma országot, tekintve hogy minden játékos ugyanonnan indul. Arról nem X ország tehet hogy USA-vá válhatott, hanem Etiópia, hogy folyamatosan hagyja magát lefarmolni.
erre is figyeltem a példák választásánál. etiópia, vagy félezer évvel későbbről indult.
és az USA meg arra példa, hogy ha később indul, akkor is lehet sikeres, ha nagyon támogatják.
mért, most mit tud csinálni Etiópia, mint, hogy várjon a segítségre?
mondjuk valahogy, ha akárhogy egy kis tőkéhez jutna, és ügyesen befektetné...
de itt a VÚ-ban nem lehet kis tőkéhez jutni, aki gyenge az egyre gyengébb lesz, aki meg erős, az egyre erősebb lesz.
Hát például gondokodhatna egy kicsit. Az általam egyébként igen tisztelt Jerikó még csak 1000 helyen írta le, hogy a 15% alá veretés minden szinten, minden felszerelés összegyűjtésére hagyni fog elég időt. Hogy mi van a magasabb szinteken azt személyesen nem tudhatom, de hajlamos vagy neki ezt elhinni. Aki pedig tényleg nem fogja fel hogy ha tegnap is, ma is leraboltam, akkor bizony holnap is fel fogom keresni, annak végülis igaza van, továbbra is üljön a több ezer LÉn és szalonnázgasson felette békében.
annyi a különbség, hogy én tapasztalatból írom, hogy tényleg nem lehet semmit sem csinálni. persze, el lehet rejteni, engem nem raboltak le, csak egyszerűen nem győztem a portyákban.
16os szinten épphogy legyőztem a 12-es szintűeket, 17 -es szinten meg töröltem magam, mert a 13-asokkal már nem bírtam el. ez van. eldughatom a LE-t, de nem érek el vele semmit, ahhoz, hogy valamit tudjak csinálni LE kell, azt meg csak vadászatból tudok szerezni, de akkor még gyengébb leszek. ahogy írtam, Etiópia csak egy tőkét tudna felvenni, vagy várni a segítségre. mivel itt LE-t nem lehet kölcsönözni, marad az utóbbi.
nem ez történik. hanem: R el tud lőni egy labdát mondjuk 60 m/s sebességgel. nos, ha az valakit azon a helyen eltalál, akkor az már többet nem tud játszani. ezért azt mondják, hogy csak 55m/s -mal szabad ellőnie a labdát. ha ez sem elég, akkor csak 50-nel. de az átlag csak 40 m/s -mal tudja ellőni a labdát, R megmarad legjobbnak, és mégsem megy tönkre senki játéka...
Igen, csak Ronaldinho sokat gyakorolja a lövést, konkrétan kritikus labdaellövés szakértelme van, amibe jó sok LÉ-t beleölt már. Ezt azért teszi hogy jó nagyokat lőhessen, mert úgy egyébként a játék a gólokról szól. Arról nem ő tehet hogy a kapus lényegében szándékosan a p*csét mutatja Ronaldinho felé, esetleg abból az iszonyat LÉből amit tőle el lehet hozni vehetne inkább szuszpenzort.
ugyanaz, mint az előbb, a szuszpenzorhoz pénz kell, pénzhez meg csak munkával jut, ha meg dolgozik, egyre erősebb lövések közt találja magát.
igen, USA ne segítsen Etiópiának, hiszen el kell fogadni, hogy vannak vesztesek és győztesek.
Pontosan úgy van ahogyan mondod. Ahogyan a való életben, avagy bármelyik hasonló típusú játékban.
a valóságban USA, meg mindenki segít Etiópiának, adnak neki kajacsomagot, amivel persze semmit nem ér, mivel Etiópiának tanárok kellenek, de elkanyarodtam egy kicsit.