Idézet: Simon - 2009.02.27. 13:46:15 Remeljuk, az nem maradt ki, hogy a portyaablakban/karakterlapon lathato lesz a hasznalata, lathatatlansaghoz hasonloan.
Benne van, természetesen.
Idézet: Kocos - 2009.02.27. 16:30:06 30 PP-re allitott karakternek is 10 PP az ital koltsege? Legalis strategia az, hogy valtok 30-as modba, egy nap alatt bezsakolok 3-4 italt, majd 3-4 napig italozva tamadgatok napi 15-ot?
Erről beszéltünk Barattyal, azt mondtam, ezt úgy lehet kivédeni, ha naponta csak 1x lehet megvásárolni, de ez végül nem került be, nem éreztük túl nagy tápnak, hiszen mindkét váltásnál nullázódik a pp-d és akkor 1 napig egyáltalán nem tudsz támadni.
Idézet: Kocos - 2009.02.27. 16:25:50 Miert a szerencse nelkuli tulosszeg szamit? Igy egy csomo esetben nem tudom megallapitani kemgomb nelkul, hogy a celpontom vedve van-e ellenem vagy nem.
Ez Baraty felvetése volt, és igazat adtam neki, itt végülis az volt a cél, hogy tényleg az erősebb karakter ellen működjön. De ezen még változtathatunk.
A jelenlegi képlet... izé, amióta már közel 6 órát töltöttem a hatalom tornyáról való levelezéssel és vitázással, hogy igy meg úgy a képlet alapján mii minden lett kiszámolva, nem szívesen mondok konkrét képletet, de ám legyen:
+10% védekezés és intelligencia, ezenkivül +elnyelés, ez utóbbi kicsit összetettebb, alacsony szintű karinál 0.5xszint, magasabbnál 0.75xszint, még később 1xszint stb (ugyanaz a képlet, mint az állatok elnyelésénél). A változtatás jogát fenntartjuk