Re: A védelem itala
321. hozzászólás - 2009.03.19. 16:08:20 (Válasz Mortimer #317 hozzászólására.)
321. hozzászólás - 2009.03.19. 16:08:20 (Válasz Mortimer #317 hozzászólására.)
Idézet: Mortimer - 2009.03.19. 15:13:20
ez igaz, persze, itt is megvannak a hullámok, ha panaszos lennék, akkor ki is panaszkodtam volna magamat, hogy volt egy bizonyos szintsáv a fegyvereknél, ahol a töltelék fegyverek nem jelentettek jó alternatívát (pedig elég sokáig nem őskövesekkel harcoltam), viszont az azért valószínűtlen, hogy valaki ne találna jobb fegyvert 8 szinttel lejjebb és (mondjuk, 30-as szakértelemmel) 3 szinttel feljebb, hanem egy mínusz kilenceset haszál. ellenben varázslatoknál előfordulhat.
"míg a fegyverek kvázi egyre erősödnek, addig a varázslatok szerencsére sokkal szélesebb spektrumot nyújtanak a taktikázási lehetőségeknek"
A fegyverekkel is lehet taktikázni, bár ezt a sebzés tényleg valamelyest befolyásolja.
36-os és alatta: nagy támadásbónusz, jó találati esély.
42 és alatta: nagy erőbónusz, hatalmas sebzés, kis találati esély.
48 és alatta: nagy varázslatbónusz, zéró támadásbónusz.
A fegyverekkel is lehet taktikázni, bár ezt a sebzés tényleg valamelyest befolyásolja.
36-os és alatta: nagy támadásbónusz, jó találati esély.
42 és alatta: nagy erőbónusz, hatalmas sebzés, kis találati esély.
48 és alatta: nagy varázslatbónusz, zéró támadásbónusz.
ez igaz, persze, itt is megvannak a hullámok, ha panaszos lennék, akkor ki is panaszkodtam volna magamat, hogy volt egy bizonyos szintsáv a fegyvereknél, ahol a töltelék fegyverek nem jelentettek jó alternatívát (pedig elég sokáig nem őskövesekkel harcoltam), viszont az azért valószínűtlen, hogy valaki ne találna jobb fegyvert 8 szinttel lejjebb és (mondjuk, 30-as szakértelemmel) 3 szinttel feljebb, hanem egy mínusz kilenceset haszál. ellenben varázslatoknál előfordulhat.
Pontszám: 5