Gyorsan megosztanám tapasztalatomat, sajnos megint a rosszabbik végére kerültem a szivatóágnak
oO
Háborúzunk éppen. 31-ről 28-ra letámadva az ellenfél +40 összvédekezéssel (ennyivel magasabb az enyém,145 vs 105), itallal és pihenéssel is simán agyonvernek. a TÖ különbség elég kicsi, kb 20.
Ha viszont Én próbálok letámadni úgy, hogy a lejjebb lévőknek a TÖ-e kb 80-al kisebb a tárgyak nélkül (tárgyakkal ez 100 felett van), és rajtuk is ital van, akkor vagy kikapok, vagy veszélyesen döntetlen közeli meccseket játszunk.
Ebből teljesen az jött le, hogy aki erősebb TÖ-ben a szintjéhez viszonyítva, azt sz..rá lehet verni a magasabbaknak, de aki gyengébb azt meg én nem tudom letámadni. Konklúzió: Ha erősebbre tervezted/csináltad/stb a karatered, sokkal nehezebb helyzetbe kerülsz... Ezt egy kissé nyugtalanítónak találom.. amikor háborúban szétfarmol egy nagyobb, reggel meg lepattansz a kicsikről... a fent leírtak miatt. Létezik, hogy az egész e miatt van, vagy csak random istennő 3 napja engem szivat?
Összegezve a kérdésem csak annyi lenne, hogy tényleg előfordulhat-e az, hogy akinek nagy a TÖ-e, az hátrányban van 2 szempontból is? (ha őt támadják fentről és ő támad lejjebb).