Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - DiMehr

Oldal: 12
Dátum: 2012.04.02. 08:09:23
Fecsu egyetértek veled,csak a próbléma az hogy mi ezen scriptek ellen kampányolunk aki meg pont ezeket használja az meg ellenünk fog hogy ez miért lehet.
Sajnos én is megfigyeltem azt hogy nagyon sok esetben kapok 15-16%-ra támadást sőt van sokszor hogy egymás útán akár töbször is.
A sok sok scriptből valóban ki kéne szürni hogy mi az ami ténylegesen csalásnak és szerver terhelőnek minösül és mi az ami nem.
Én is próbálkozom egy kis időt spórolni mivel 10-12 óra munka mellet csak jól esik egy kis pihenés.
Aki azt mondja nem igaz az hazudik.
Én csak hétvégén érek rá vadászni és kicsit felhozni magam mivel portyában ez rohadt nehéz lenne.
Ezek fényében azt hiszem bizonyos scripteket tényleg nem kéne fekete listára dobni,vagy ha már mégis akkor valamilyen módon a vezérkar próbálja meg kompenzálni a szintek közötti nagy különbséget.
Dátum: 2012.04.01. 13:40:54
Butaság ez az egész.
1,nem tudtok semilyen modon bekkelni mert a scriptelők 1 lépéssel elörébb vannak.
2.Nem tartom fair dolognak hogy a sok scriptelő közül az a pár aki pl csak 1 bizonyos scriptet használ és azt is ritkán ugyan azt a büntetést kapja mint azok akik fullos mindent meghaladó szinten nyomja a scripteket.
Nekem is van ismerősöm aki használ scriptet de csak 2 hetente 1 alkalommal.Akkor azt miért büntetnétek?
Azért mert nem akar lemaradni a többi embertől?
Netán azért mert nem akar zsákmány lenni?
Az hogy tiltani akarjátok a scripteket csak annak a jele hogy a vu válságban van és kell a zsé,vagy csupán csak a féltékenységről van szó.
Nem tiltani kell a scriptet be kell épiteni a játékba.Kviz megválaszolás beépithető idomitás beépithető.
Nem is 1,a VU-nál milliószor ótvarabb játékban is láttam már beépített bot vagy ahogy itt nevezük scriptet.
Arról nem is beszélve hogy ha már bele ölök egy "halom" időt és lóvét+fair play módon játszom nem járok 1 ember nyakára 10-szer akkor már egyszer egyszer nehogy már ne nyúlhassak valami kis scripthez.
Én a vezetőség helyében a több száz milliós +LE-s embereket vizsgálgatnám ki.
Nem az egyszerű kispolgárt b..ogatnám aki örül ha saját szinjén meg tudd élni.
Ha tiltani fogják a scripteket javaslom a VU-t kezdjék el bezárni mert a kutya se fog idejönni.
Dátum: 2009.11.18. 19:45:10
Én valamit nem értek. Ennyire nagy baj lenne a VF? Megjegyzem, extrém brutális szerzett LE-vel rendelkező karik nem VF-eznek, viszont brutálisan el vannak szálva a szintjüktől - ez nem baj? Ne mondja nekem senki, hogy az teljesen normális, hogy valakinek LVL40 körül 12 milla szertett LE-je van...

Mint ahogy azt se, hogy bajnokit csak VF-esek nyernek. Csak mert ahány több bajnoki medálos karit én látok, azok közül egyik sem vadászik!

A VF-el nincs baj, ha meg valaki a bajnoki miatt rinyál, az inkább forszírozhatná az erősség alapú csoportosítást a szint alapú helyett...

Nekem van VF-es karim is és nem sokkal erősebb a szintátlagnál, ráadásul a portyázóktól meg messze-messze gyengébb. Van sok nem olyan jó játékos, akiket el lehet verni még VF nélkül is, meg portyára kihegyezetlenül is. Ez tény. De ennek semmi köze a VF-hez:P
Dátum: 2009.11.07. 12:43:31
Miért, mostanság lehet hosszabb ideig vadászni 15 pontból, mint régebben?
Dátum: 2009.11.06. 11:54:01
Sok kérdés el van utasítva még manapság is speciális volta miatt.

De kérdem én, az ilyenek minek kerülnek/maradnak bent?

"Melyik nem köthető az aszúsodás folyamatához?" - ezt max egy borszakértő/termelő tudja jó esetben. Valahol az ilyenek, meg a "Mi található legfelül a Tevékenységek menüpontban?" között lehetnének értelmes kérdések is.

Amilyen jópofa dolog volt ez a kvíz az elején, lassan már csak bosszantú nyűg lesz az ilyenek miatt:)
Dátum: 2009.09.12. 04:28:10
Jam, 30 kell. Vagy inkább sokkal több;)

Nyugi, én végig itt voltam, 150 manónál meg még mindig csak 1 relikem van:P
Dátum: 2009.09.11. 20:37:52
31 manó, 5% fertőzés - megy a vita megint. Én csak vigyorgok ezen - kínomban: lévén a random nálam vagy gonosz, vagy valami hiba van: 134 manó után csak egy relikem van (a másik karimnak 54 után egysem). Hogy miért nem lehet örülni annak, ami van és elfogadni, hogy vannak határok, és aki azon van - pláne azon túl - annak nem jut minden kolbász a kerítésből?
Dátum: 2009.09.11. 15:01:22
Idézet: Ricardo - 2009.09.11. 11:41:38
Összesen 74 manó és megvan mind3. Azért ha már így belejöttem 100-ig én is feltornászom a számot.


Nekem kb 130, ennek nagy része a 2. részből és csak egy van - pedig csapkodom már egy ideje a 3. menetet is. Kis karimnak 2. menetben van 54 manója és NULLA relikje...
Dátum: 2009.09.08. 15:54:30
Idézet: Gort - 2009.09.08. 14:53:43
92 manó leölése után megvan az első relikviám, a transzcendális fókusz. Ezzel kapcsolatban lenne egy fogós kérdésem. Tételezzük fel, hogy 10-es a transzcendális projekció szakértelmem, rárakom a turbót, és ugyebár van relikviám. Most mennyi le-m van levédve a támadások elől? 3000? 2500?
A fókusz kifejti-e a hatását a turbózott részre?


Nem, ugyan úgy +ként jelenik meg az alap mellé, mint a tárgyak adta bónuszok - szerintem:)
Dátum: 2009.09.07. 20:26:26
Én még a másodikat sem kaptam meg (100 fölötti csata)

A kis karim meg az elsőt se, pedig csapkodja a mancikat rendesen...
Dátum: 2009.09.04. 20:16:20
Öltem igen sok manót, de semmi relic. Az gond lehet, hogy nem vagyok LVL30, amennyi a relikek szintje?
Dátum: 2009.08.12. 06:46:32
Én még egyet sem tudtam nyerni az egyébként nem gyenge LVL18-as karimmal. Másnak is van ilyen tapasztalata kis karival?

Üdv: Bean
Dátum: 2009.07.19. 10:56:55
A V2-n keresek egy jól működő szövit...

Üdv: Bean Sidhe
Ezt akár én is írhattam volna, minden szavával egyet kell értsek...
Dátum: 2009.05.28. 16:09:16
Ez egy játék. Meg kell tanulni élvezni, még abban is a jót/elviselhetőt keresve, ami nem őszinte mosolyt csal az ember arcára. Én is szívok sok dologgal, sok LE-mbe is kerül, de ettől még nem törlök, mert az nem megoldás. Alkalmazkodom, változtatok, kérdezek, tanulok - ezek azok, amik előre visznek. Ha meg megrekedek, tartalékba teszem magam kicsit (pl. elmegyek katakombába vagy láthatatlanba), hogy elmenjenek a fejem fölül a nagyobb zongorák

Szóval szerintem ne töröljetek, játszatok inkább a játék kedvéért...
Dátum: 2009.05.28. 16:04:48
Hát, ha egy rossz nap és 160K LE ennyire kedveteket szegte, akkor eddig sem értem, miként bírtátok, hogy ne sértődjetek be valamin...

Azt meg kérdezni sem merem, hogy a való élet pofonait hogy élitek meg/át/túl?
Dátum: 2009.05.21. 13:03:53
Nem a köcsönökkel van a baj, hanem az emberek pénzügyi kultúrjával. Ebben az országban az előző rendszer ilyen tekintetben (is) nagy károkat, deformitásokat okozott és ezt sokan nyűgik: a kölcsönöknél, a nyugdíj előtakarékosságnál, a biztosításonál, a pénzügyi terveknél, a jövőtudatnál, stb...

Megint arra ell utaljak (ahogy a gyerekvállalós témánál is), hogy az akarat és a megfelelő hozzáállás hiányzik. AKARNI KELL, nem sopánkodni - és megtenni, amit az ember tud, amit tenni lehet. Ha a bérleti díj majd akkora, mint a hitelrészlet, akkor lehet, hogy megéri a hitel, lehet, hogy nem - ez komoly megfontolás tárgya kell legyen. De senki nem gondolta 2 éve, hogy lesz egy ekkora hitelválság, amihez kapcsolódik még az devizaárfolyamok ilyen szintű ingadozása. Sokaknak mondtam egy éve, hogy a 230 Ft/Euró árfolyam nonszensz, ne alapozzanak rá, ne vegyenek fel (most) hitelt. Sokan felvették, 230-as eurón, 160 Ft-os frankon. Most meg nem a hitelbe rokkannak bele, hanem az árfolyam különbözetbe - és ez a nem mindegy, bár az eredmény majd ugyanaz.

Az emberek nagy többsége nem ért a pénzügyekhez - csak azt hiszi, hogy ért. Plusz a saját pénzügyeinket máshogy látjuk, mint ha "kívűlről" szemlélnénk. És ez sem mindegy.

A hitel nem rossz dolog, csak élni tudni kell vele. Ahogy mindennel lehet élni és lehet visszaélni...
"Az életbiztosítással kapcsolatban csak az vállal kockázatot, aki nem rendelkezik vele." - és milyen igaz...
Dátum: 2009.05.21. 11:06:34
Talán ott az egyik bibi a gyerekvállalásnál, hogy mindent előre akarnak sokan. Előre biztosítani mindent, még a saját lakást is. Ez egyébként egy magyar "defekt", hogy addig nem ember az ember, míg nincs SAJÁT lakása/háza, külhonban ez nem így van. Mondjuk sajna ehhez adalék/okozó lehet, hogy a bérleti költségek közel ott vannak, mint mondjuk (2 éve még) egy hitel havi díja...

A másik bibi az akarás. Nem akarnak a fiatalok gyereket, mert "nem látják biztosítottnak az ellátását". Ez talán igaz is, de régen sem akkor vállaltak gyereket, ha tuti volt a helyzet. Közben kell alakítani, el kell érni, hogy megylegyen, ami kell. Nem tuti, hogy kell a heti mcDonald's, nem tuti, hogy kell sokminden, amit alapnak gondolnak sokan...

Az is bibi, hogy alig-alig van a másik tisztelete, a harcolni akarás és vágyás a másikért, a törődés és a másik fontosságának a tudata. Az értékek és az értékítéletek is eléggé eltolódtak, elsekélyesedtek.

Sok a kettészakadt család is, ahol az "új élet" kezdése nehézkes (lehet). Pl.: itt vagyok én, van új asszony, van egy gyermeke (nekem kettő:P), akarnánk közöset is, de még nem merek belevágni. Nem anyagi, nem bizalmi dolog miatt, hanem mert az előző férj "mindent megtesz a gyerekért" - értsd megy aparasztvakítás a gyereknek, azt csinál, amit akar, mindent megkap, amit kitalál és amikor kitalálja: tehát nevelhetetlen, lassanként kezelhetetlen a csemete (és még csak most megy majd suliba). Így erősen gondolkodom a dolgot, merthogy milyen hatása lenne ezn helyzetnek az új jövevényre. Bár ez egyéni eset, hasonló problémák adódnak sok ilyen helyzetben.

Kint nyugat felé szinte sehol sincs gyes, gyed, szocpol, "rossz kilátások", mint nálunk. Mégis ugyanígy előregszik a társadalom. Ez nem anyagi kérdés, ez a kérdés a fejekben dől el - ez az, amit meg kellene érteni. Menni kell előre és harcolni a maért és a holnapért. Nem csak várni, remélni, hogy majd egyszer, "ha már lesz toronyóra is lánccal", akkor elgondolkodni a gyerekvállaláson. Szerintem...
És a matematikailag kiszámolt "nem éri meg" biztosan sokat segít azokon, akik nem kötnek biztit, aztán lesnek, amikor baj éri őket:) Mert ugye nem csak meghalni lehet... És nem csak reklámszöveg, hanem tény...

Persze, matek, hiszen biztosítási matematika alapján számolnak ki minden terméket. De a reklám azt is mondja, hogy baj mindig csak másokkal történik. Mindig más hal meg, mást műtenek, más kerül napokra kórházba, más kap el súlyos betegségeket. Mi, a családunk, rokonaink, ismerőseink sosem, igaz?

Szóval lehet matekolni az égvilágon bármivel, de attól, mert lehet, még nem biztos, hogy értelmes is.
Ráadásul nem az a lényeg, hogy történjen valami, mert "akkor érte meg a bizti", hanem az, hogy ne történjen, de ha mégis, ne vigyék el a jelzálog miatt a lakást/házat a család feje fölül, ne haljanak éhen/nyomorogjanak az ittmaradottak, ne kelljen AZÉRT meghalni, mert épp em volt mondjuk két milla arra, hogy egy komoly betegségből fel lehessen gyógyulni. Szép dolog a matekolás, de akit ért baj és segített rajta az, hogy volt biztije és fizetett a biztosító, az biztosan nem fog matekolni.

A lottó az más, ott van értelme a mateknak - vagy mégsem? Akármilyen kis esélybe bele lehet trafálni elsőre is. De igen erős a LEHET kérdése:)
Oldal: 12