Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zirrian

Oldal: 123
Dátum: 2010.01.27. 22:05:42
De ennél meg nem :csóválja a fejét:

Nem sírok, max valahogy összeszenvedem a küldit, de jó lenne helyesbíteni
Dátum: 2010.01.27. 20:35:23
Lenne egy nagy kérdésem: megkaptam azt, hogy szerezzek 40 tp-t egyetlen portyázásból. Beütött egy végzetúr, itthagyott 53 tp-t. De a küldi nem lett teljesítve. Ilyenkor teszem fel a kérdést: miért? Hisz nincs odaírva, hogy támadóként kell megszereznem.
Dátum: 2009.12.04. 23:00:10
Summa summarum: az élet ijedt improvizálások egymás utánisága. Bármit is akarunk belemagyarázni.
Dátum: 2009.11.25. 20:39:23
Vagy ki karddal él, kard által vész el...bár nem tudom, hogy szervesen kapcsolódna-e ez ide.

Kecskeffy: itt a cégnek az érdeke az, hogy a kitűzött célját megvalósítsa. Ha nem sikerülne, akkor mi történne? Az emberek nem azt a mega-hiper-szuper márkát használnák, hanem egy olcsóbbat. És ekkor az olcsóbbak közül emelkedne ki egy másik, ami hasonlóvá válik az elsőhöz, és a célja ugyanaz lesz: a saját céljait beletáplálni a vásárlókba.
A telefonokról...ez is csak ügyes üzletpolitika. 3 éves garancia? Persze! Elmúlik három éves, másnap teljesen szét is esik. Ezeket így csinálják.
Viszont abban igazat adok neked, hogy úgy kellene célokat felállítani, hogy az másokat ne bántson. Ám gondolj bele: ez hogy sikerülhet? Maradjunk cégen belül, Hkk verseny, meg akarod nyerni, teszem azt. Oké, alakul, sorra nyered a fordulókat...de mik lehettek a céljai azoknak, akik ellen játszottál, és legyőzted őket? Ők is nyerni akartak, és ezzel az ő kárukra valósítottad meg a céljaid. Persze, persze, itt lehet mondani, hogy ez verseny, meg ez a lényeg, de ez már csak szimpla szőrszálhasogatás. Mondhattam volna igazgatóválasztási helyzetet is.

Módosítom a saját "élet értelmét": Élj boldogan, és olyan célokat tűzz ki magad elé, amik nem szereznek halálos ellenségeket
Dátum: 2009.11.23. 17:47:19
Ön nyert
Dátum: 2009.11.21. 23:21:45
Gondolom sokan emlékeznek még a Galaxis Utikalauzra. Azon belül is arra a részre, amikor a Szuperszámítógép az Élet Értelmét keresi. Mi jött ki neki? 42. Vagy ott van a Monty Python film, a Meaning of Life, amit bár mégegyszer nem nézek meg (szánom-bánom, de majdnem elaludtam rajta...), de szintén ezzel a témával foglalkozik. És egyik műben sem kapunk semmi választ arra, mi is az élet értelme.
Túl egyszerű az, hogy "fenntartani az emberi fajt". Néha úgy érzem, hogy ha csak ez lenne az életem célja, akkor felesleges volt lemászni a fáról.
Inkább azt mondanám, hogy az ember a saját céljaiért él, ahogy Miklós is leírta. Örül, ha sikerül valami, amit kitűzött maga elé, és bánatos, ha nem sikerült, vagy elmulasztotta. De azért újra megpróbálja. Mert el akarja érni a célját, ezzel boldoggá téve saját magát.
Ám manapság egyre kevesebb ember tűz ki ilyen határozott célokat maga elé. Vagy ha meg is teszi, akkor vagy ostoba célokat, vagy olyanokat, amelyeket roppant egyszerű teljesítenie. A világ (országunk?) tele van céltalan emberekkel, akiknek könnyű egy olyan célt adni, amire vágytak, és amiért harcolhatnak. Talán ők a legrosszabbak, hisz ezért a célért sokan akár fanatikusan is képesek küzdeni, és bárkit eltaposni, aki nem úgy gondolkodik, mint ők.
Kicsit elkanyarodtam a témától így a végére, de summa summarum, az élet értelmét a célok felállításában majd teljesítésében látom.
Nagyanyám matematikus, és lottózik
Dátum: 2009.04.26. 10:05:22
És teljesen jó lenne!

megj: én se gyakran olvasom az újdonságokat
Dátum: 2009.04.15. 18:56:04
Nem hiszem, én jobban hiszek a lélekkufáros vásárlásnál, így ha ügyesen csinálod, még LE-t is nyerhetsz belőle.
Inkább az egyedivé tétel, vagy valami hasonló, esetleg a randombuffok (nem fókuszkristályosan), ami hatnak a cucc nevére is, de ezeket csp-ből/pp-ből/le-ből lehetne, és prémes tárgyra nem.
Dátum: 2009.04.10. 20:33:59
Ezt is oda akartam írni, csak totál félálomban voltam egész nap...
Dátum: 2009.04.10. 12:29:04
Másodlagos varázslat miért az állatokkal kapcsolatos szakértelmeknél van?
Dátum: 2009.02.24. 20:57:23
Üdv!

Részben, mint érintetlen szólok bele a témába, mivel eddig szerencsére csak hallottam az ilyen jellegű eseményekről. Miskolcon élek, sok olyan ismerősöm van, akik....khm...nem igazán szorgalmazzák a roma származású lakosok további fennmaradási törekvéseit (remélem érthetően fogalmaztam, és senkit sem sértettem meg). Szögezzük azért le, előljáróban. Vannak olyanok is, akik dolgoznak rendesen, és nem olyan gányok, mint a többi. Vannak, akik az ősi hagyományok szerint élnek, ám az az igazi kisebbség, amit védeni kéne, nem pedig az ingyenélő, bűnöző, stb. réteget. Igenám, de akik őrizk a hagyományokat, mit csinálnak? Dolgoznak. Fenntartják a családjukat.
És amikor valaki azt mondja, hogy itt bizony cigányok követik el a bűnesetek jelentős részét, akkor igaza van. A JELENTŐS részét. Nem az összeset, de szépen le van jegyezve, hogy a lopások, és ehhez hasonló bűnesetek mind őket terhelik. Ezzel szemben, a benzinkúti rablások, bankrablások a mi etnikai csoportunkat terhelik. Erre mondhatják a rosszmájúak, hogy "mert ahhoz ész is kell". Őszintén megmondom, nem tudom az okát. Gőzöm sincs, miért nem követnek el a romák bankrablást. Ha valaki tudja, árulja el nekem, és mellőzzük a mindenféle félrebeszélést.
És a rendőrség helyzete sem könnyű. Mesélte egyik ismerősöm, hogy kihívták a rendőrséget, mondván, hogy bűneset határozott esete van fellépőben. Kiment egy járőrkocsi, és amikor kiszálltak, a lesben álló "személyek" rájuk támadtak, mindenféle primitív fegyverrel, ami csak a kezükbe került. Hajszálon múlt. Mindez az után történt, hogy a kedves "kisebbségiek" végigvonultak egy város/falu (pontosan nem tudom, aki tudja, írja meg) főutcáján, megfenyegetve annak a vendéglátóegységnek a vezetőjét, ahonnan balhézás miatt kihajították egyik kiskorú társukat. Ez már a terror. És mi miatt van felháborodva rengeteg ember? A Magyar Gárdán. Akik eddig még csak vonultak ide-oda, de már nácizták, rasszistázták őket, és minden egyéb teljesen neveséges jelzőt aggattak rájuk.
És a közbiztonság. Ami lassan egy röhej. Minden elismerésem a rendőröké, nélkülük még jobban elharapódzna a káosz. Aki miskolci, tudhatja, hogy az Avason majdhogynem öngyilkosság kimozdulni esetfelé otthonról. Főleg a felsőbb részeken.
Rengeteg esetet említhetnék, olyanokat, amik itt történtek a közvetlen környezetemben (nem ismerősökkel, és még régebben), de valamiért nem kaptak visszhangot.
Felvetődik bennünk a kérdés: miért védjük mi annyira őket? Mi az oka ennek? Mivel érdemelték ezt ki? Ez lett volna az egykor büszke, dicső, és rettegett magyar népből? Más, élősködő népek alfelét fényesítjük.
Ahogy egykor mondta egy bölcs ember (aki megmondja, ki, kap tőlem egy 10 pontost): "A magyar csak akkor boldog, ha van előtte egy segg, amit nyalhat."
El kellene gondolkodni...igen erősen.

zirrian

ui.: ilyen néven bárhol megkereshettek, és aki esetleg hozzáfűzne valamit, az tegye meg PM-ben is, ahol akár teljesen eleresztheti magát, nem kell félnie az adminoktól
Dátum: 2009.02.14. 16:14:57
Beleszólok már akkor én is.

TÉNYLEG rengeteg szervezés állt mögötte. Sajnos, ha a böngészőim nem mondják be az unalmast, én is a többiekkel pezgyőztem volna. De nem tehettem.

És igen. Ti támadtatok, mi megtetteük az ellenlépést. Akció-reakció, vagy ahogy akarjátok. Számomra is csöppet unalmas volt, hogy néha jön a Töki, jól elver minket, röhög a markába, aztán elégedetten távozik.

Mint régebbi Tyrantos írok én is. Ti kezdtétek, ti hibáztatok, a vitát le kellene zárni. Mindenkinek van egy véleménye, ezt kell tiszteletben tartani, aki pedig még mindig vért akar, az menjen ki és rigdossa a falat, hátha ledől.

És igen, akkor gyertek hozzám is. Nem fejlődtem az utóbbi időben. Lehet ütni. Ha még van annyi bőr az arcotokon, akkor gyertek még egyszer. INdítsatok bosszúhadjáratot. Meglesz a végeredménye.

További szép napot és jó játékot
Dátum: 2009.02.09. 15:40:06
Csak a TF-en fordulós rendszer van, itt meg inkább real-time...
Dátum: 2009.02.08. 20:57:15
Na! Az ötlet nekem nagyon tetszik, és remélem tényleg elég sok tárgy lesz itt, hogy esetleg a isebb kariknak is jusson (igen,, magamra célzok ) Az aukció mindig izgalmas, bár nekem sem esett még ki sok cucc térkapuból...azt se adtam el.

Nem baj, köszönjük Miklós, az ilyen dolgokért is szeretem a Végzeturat.
Dátum: 2009.02.07. 22:02:43
Szerintem szövin belül jó lenne. Mondjuk akkor lenne értelme, ha csak olyan kereskedhet, aki már feltöltötte kutat...teszemazt be lehetne adni egy közös piacba, ahonnan meg meg lehet venni. Így még kikerülhető lenne a csalás.
Dátum: 2009.02.07. 12:29:44
Nekem nagyon tetszenek az ötletek! Ötletesek, főleg a skillek és a tárgyképességek. Bár akkor a térkapuhoz valami olyasmi kellene, hogy azt a szerzett plusz pontot külön tárolja, nem számít bele az alaból kapottba. Vagy a mostani csp-s rendszerrel jó ez így is
Dátum: 2009.02.04. 18:17:38
Csatlakozom a kollégához, ugyanis az egyik általam legjobban preferált fejlesztés lenne az az épület. Sok fincsi skill
Dátum: 2009.02.02. 20:36:23
Maci megmondja Ritkán szól, de nagyot
Dátum: 2009.01.28. 19:48:17
Pont jó, a születésnapomon indul a szerver. Számon tudom tartani, mikor kezdtem el itt a gamet, és milyen öreg a karim
Oldal: 123