ujabb torlendo kerdest talaltam:
hány oldalas a leg újabb (2007) M.A.G.U.S. szabálykönyv?
298
512
666
676
Hozzászólások - Endyr
Dátum: 2008.10.06. 20:30:52
Dátum: 2008.10.06. 14:00:38
Hány eredeti patch jelent meg a Football Manager 2008-hoz?
az ilyeneket toroljetek mar legyszives. nem mindenki jatszik am focit a szamitogepen.
az ilyeneket toroljetek mar legyszives. nem mindenki jatszik am focit a szamitogepen.
Dátum: 2008.10.03. 21:02:16
Van egy kerdes, hogy melyik nem a vilagorokseg resze magyarorszagon, es helyes valasznak a hajosi pincefalu van megadva. nomarmost en rakerestem guglival es a hajosi pincefalu igenis a vilagorokseg resze. Kerem javitsatok/toroljetek a kerdest (es kerem a 8 LEt )
Dátum: 2008.09.30. 15:45:40
Arégen tündöklő istenségek új nevet vettek fel mikor korunk zén expediciói alatt megváltoztak. Ki volt a mostani Bard istenség?
Ezt megis honnan kellene tudnom? Es ez alapkerdes, nem volt hozza ertekelo lista.
Most ez miatt buktam a a 10 kvizre zsinorban helyes megfejtes kuldit. Orulok...
Ezt megis honnan kellene tudnom? Es ez alapkerdes, nem volt hozza ertekelo lista.
Most ez miatt buktam a a 10 kvizre zsinorban helyes megfejtes kuldit. Orulok...
Dátum: 2008.09.30. 11:27:43
A lelekkufarnal a kategoriaknal ha at lehetne a varazsitalt manaitalra nevezni, az nem lenne rossz. Jeleneleg a varazslatok es a varazsitalok nagyon konnyen osszeteveszthetoek.
Dátum: 2008.09.30. 11:20:40
csak a fegyvernel van, en plul pajzsot el tudtam adni a kezembol is.
fegyver nelkul nem enged maszkalni a program
fegyver nelkul nem enged maszkalni a program
Dátum: 2008.09.28. 14:34:13
Vettem 1 nyaklancot 2 oskoert es nem talalom a karlapon. Ez bug vagy vmit en nem tudok?
Dátum: 2008.09.26. 13:45:12
teljesen jo lenne a piac. Ha en le akarom cserelni a pancelomat nyilvan olcsobban adom el a regit, mint amit a kufar kinal az epp most szintet lepett jatekosnak, de ez az ertek nyilvan tobb is lesz, mint amit a kufar fizetne erte nekem. Legalabb lenne elet a portyazason tul is (vadaszat eleg unalmas)
ezenkivul igy a nem fizetosok is hozza tudnanak jutni oskoves targyakhoz, igaz joval dragabban
ezenkivul igy a nem fizetosok is hozza tudnanak jutni oskoves targyakhoz, igaz joval dragabban
Dátum: 2008.09.25. 14:22:12
Idézet: Samurai - 2008.09.25. 14:06:35
talan olvasd el a 2oldalas jatekszabalyt, mielott ilyen hangnemben pattogsz
ha rajtam mulna mar reg kitoltottalak volna a forumrol (foleg elozo beszolasaid alapjan)
Érdekelne hogy a 11-33-ig sebző varázslat 8 azaz 8-at sebez!!!!!?????????
talan olvasd el a 2oldalas jatekszabalyt, mielott ilyen hangnemben pattogsz
ha rajtam mulna mar reg kitoltottalak volna a forumrol (foleg elozo beszolasaid alapjan)
Dátum: 2008.09.25. 13:57:45
ja es sajat erdeketekben a topic cimet irjatok at Hibabejelentes (Kvizt ne ide) cimre, mert senki sem olvassa az elso postokat
Dátum: 2008.09.25. 10:18:28
Meg mindig gyakran van, h az elso vadaszatnal nem kapok kvizkerdest, szimplan egyel kevesebbet tesz fel.
Dátum: 2008.09.24. 14:11:11
Ha egy kerdesre rossz a jonak megjelolt valasz, akkor azt csak itt lehet jelenteni? Sztem 1 ido utan nagyon elszaporodnak ezek, vmi interaktiv dolgot kellene bevezetni, hogy utolag is lehessen ertekelni. Legjobb talan az lenne, ha kiertekeles UTAN tennetek fel a hogy tetszett kerdest.
Dátum: 2008.09.24. 13:40:57
Pihenesnel kiirhatna, hogy:
- hany cselekedet pont van es hogy mikor kapom a kovetkezot, igy tudnam mikor erdemes megszuntetni a pihenest.
- mennyi ido mulva mehetek buntetes nelkul portyazni (pihenes kozben ezt a portyazasnal SEM irja ki)
- hany pihenes van meg a napra
Igy egy oldalon lehetne latni mindent amikor pihenek, hasznos lenne. (foleg az utolso 2)
- hany cselekedet pont van es hogy mikor kapom a kovetkezot, igy tudnam mikor erdemes megszuntetni a pihenest.
- mennyi ido mulva mehetek buntetes nelkul portyazni (pihenes kozben ezt a portyazasnal SEM irja ki)
- hany pihenes van meg a napra
Igy egy oldalon lehetne latni mindent amikor pihenek, hasznos lenne. (foleg az utolso 2)
Dátum: 2008.09.24. 11:09:04
Mikor tulajdonsagot fejlesztek, jo lenne ha a biztonsagi kerdesnel kiirna, h melyiket. Most csak azt kerdezi, h biztos fejlesztem-e a tulajdonsagot, es nem tudni felrekattintottam-e.
Dátum: 2008.09.23. 16:22:56
Felvettem egy olyan kuldetest, h ejts el 3 apro szornyet. Azota 8x voltam vadaszni, de a szamlalo meg mindig 0-n all. Mi szamit apro szornynek?
Dátum: 2008.09.23. 15:13:12
azt hasznalok, 3.0.1-et
Dátum: 2008.09.23. 14:45:35
Ha belepek a jatekba kidob a forumrol, es forditva.
Dátum: 2008.09.23. 14:42:19
Javasolnam, h a lap cimen is latszodjon a vadaszatbol hatralevo ido, igy ha epp nem az az ablak aktiv akkor is tudni fogom mikor jar le. Meg jobb lenne, ha zarojelben moge lenne irva, h meg hanyszor megyek utana.
Portyazasnal nem figyelmeztet arra, h mar harmadszor fogok tamadni, ha a karlapjarol hivok ki valakit (listanal igen). Ezt is lehetne orvosolni.
Ja es ha nem dobalna ki forumrol es jatekrol sem par perc afk utan, azt is ertekelnem
Portyazasnal nem figyelmeztet arra, h mar harmadszor fogok tamadni, ha a karlapjarol hivok ki valakit (listanal igen). Ezt is lehetne orvosolni.
Ja es ha nem dobalna ki forumrol es jatekrol sem par perc afk utan, azt is ertekelnem