Hozzászólások - Shiako
Dátum: 2009.03.11. 12:17:15
.
Dátum: 2009.03.11. 11:16:10
Idézet: Mazlee - 2009.03.11. 10:25:57
Tehát el lett cseszve? Nem csak elszámolva, rosszul modellezve, hanem elcseszve. Mindkét eset játékegyensúlyi borulást okoz. Melyik a jobb? :think: Szvsz teljesen mindegy, a végeredmény ugyanaz a játékosok szempontjából. Hogy javítva lesz-e, az megint nem attól kell(ene) függjön, hogy direkt vagy hülyeségből lett elcseszve. :idea:
Egyébként meg annyi változott számomra, hogy most miden hajnalban olyan játékos visz a kínzókamrába, aki eddig a közelembe sem szagolt és hordagyűlölet nélkül most sem tenné, viszont ugye jól termelek. Nem stresszel, mert inkább egy nálam "gyengébb" erősödjön belőlem, mint egy erősebb még jobban.
mikor fogod fel végre hogy a toronyváltoztatás azért lett "kisírva" mert EREDETILEG IS ÚGY KELLETT VOLNA BEKERÜLNIE?????
Tehát el lett cseszve? Nem csak elszámolva, rosszul modellezve, hanem elcseszve. Mindkét eset játékegyensúlyi borulást okoz. Melyik a jobb? :think: Szvsz teljesen mindegy, a végeredmény ugyanaz a játékosok szempontjából. Hogy javítva lesz-e, az megint nem attól kell(ene) függjön, hogy direkt vagy hülyeségből lett elcseszve. :idea:
Egyébként meg annyi változott számomra, hogy most miden hajnalban olyan játékos visz a kínzókamrába, aki eddig a közelembe sem szagolt és hordagyűlölet nélkül most sem tenné, viszont ugye jól termelek. Nem stresszel, mert inkább egy nálam "gyengébb" erősödjön belőlem, mint egy erősebb még jobban.
Dátum: 2009.03.05. 09:50:18
Ott volt mind a két eset, nem csak a negatív.
Szóval olvassanak figyelmesen kartársak, legyenek szívesek!
Szóval olvassanak figyelmesen kartársak, legyenek szívesek!
Dátum: 2009.03.04. 15:40:42
Van pár EÜs ismerősöm/rokonom és a hálapénz kb. úgy működik, hogy amikor adod, nagyon kedvesek veled, egyébként éppúgy tesznek rád vagy nem, ahogy egyébként tennék.
Dátum: 2009.03.04. 14:13:16
Szvsz aki nem gyémánt, annak nagy valószínűséggel megéri, a gyémántoknak meg gyak. nem.
Dátum: 2009.03.04. 14:12:17
Az hogy van, hogy a csata utolsó 3 körében csak én találok, majd kifekszem, mert túl sok sebet kaptam? Akkor hogyan támadtam még 3x? :think:
Dátum: 2009.03.04. 10:16:48
Nem is az ÁFA növelésével van gond, hanem amikor egyenlőséget vonnak az azonos mértékű ÁFA emelés és SZJA csökkentés között.
Dátum: 2009.03.03. 21:44:08
Most abba ne menjünk bele, hogy alapból meggyanusítanak, hogy lopok (hol az ártatlanság vélelme?) és csak annyit érnek el vele, hogy arra költendő pénzt is külföldön költjük el. :S
Dátum: 2009.03.03. 16:17:33
Azért azt vegyük figyelembe, hogy nagyon sokan semmit sem fizetnek a TBnek. Makro szinten nagyon sokat segítene, ha TB-ért kapna mindenki alapellátást, amibe beletartoznak a szükséges műtétek, így a veseátültetés is, de ugye a legolcsóbb eljárást kapná. Akinek van pénze/igénye fizessen más biztosítónak, aki állja a költségesebb, nem feltétlenül szükséges eljárásokat, vagy ne fizessen semmit csak az adott szolgáltatás díját, amit ténylegesne igénybe vesz.
És ez megint egy olyan dolog, mint a nyugdíjreform, hogy lesz egy réteg, aki megszívja gyakorlatilag azonnal. És az ember hozzáállása pedig mutatja, hogy demokratikus szocializmust szeretnének az emberek.
Ha piaci alapon működik a rendszer (mondjuk nem szeretem a tiszta piacot, mert akkor valaki mindig rosszul jár), akkor a biztosítónak érdeke, hogy fizess, de ne vegyél ki pénzt, tehát ösztönöz téged arra, hoyg egészségesen éljél. És az egészséges élet nem csak a primőr áron múlik (aminek vitamintartalma kérdéses, de legalább sok gázt kapott a konténerben). A dohányzás is érdekes kérdés, mert ugye bevezették a dohányzásmentes szórakozóhelyeket és már megvannak az első érdembeli statisztikák melyek szerint kevesebb cigi nem fogy, de a pubok/kocsmák látogatottsága 30%-kal csökkent.
Mi veheti rá az emberek tömegét, hogy megtegyen valamit, ami nem kényelmes? Ha pénzt kap érte (mégha átvitt értelemben is).
@winnie
"Remek" húzásnak nem tudnék nevezni egy a társadalom számára káros döntést, mert rá kellene döbbenni, hoyg a politikusok azért vannak, hogy az ország és a társadalom fejlődjön, gazdagodjon, és nem azért, hogy hatalomra kerüljön és kizsigerelje ennek érdekében, aki elé kerül, mert a lényeg azon húsos fazék sűrűbb része.
És ez megint egy olyan dolog, mint a nyugdíjreform, hogy lesz egy réteg, aki megszívja gyakorlatilag azonnal. És az ember hozzáállása pedig mutatja, hogy demokratikus szocializmust szeretnének az emberek.
Ha piaci alapon működik a rendszer (mondjuk nem szeretem a tiszta piacot, mert akkor valaki mindig rosszul jár), akkor a biztosítónak érdeke, hogy fizess, de ne vegyél ki pénzt, tehát ösztönöz téged arra, hoyg egészségesen éljél. És az egészséges élet nem csak a primőr áron múlik (aminek vitamintartalma kérdéses, de legalább sok gázt kapott a konténerben). A dohányzás is érdekes kérdés, mert ugye bevezették a dohányzásmentes szórakozóhelyeket és már megvannak az első érdembeli statisztikák melyek szerint kevesebb cigi nem fogy, de a pubok/kocsmák látogatottsága 30%-kal csökkent.
Mi veheti rá az emberek tömegét, hogy megtegyen valamit, ami nem kényelmes? Ha pénzt kap érte (mégha átvitt értelemben is).
@winnie
"Remek" húzásnak nem tudnék nevezni egy a társadalom számára káros döntést, mert rá kellene döbbenni, hoyg a politikusok azért vannak, hogy az ország és a társadalom fejlődjön, gazdagodjon, és nem azért, hogy hatalomra kerüljön és kizsigerelje ennek érdekében, aki elé kerül, mert a lényeg azon húsos fazék sűrűbb része.
Dátum: 2009.02.27. 18:21:17
Igen, a demagógiád nem csak PM-ben, hanem itt is előjön. Még jó, hogy itt legalább a szavaid megválogatod. :respect:
Egyébként nyílvánvaló és azzá is tettük, hogy nem a háború miatt van, hanem a döntetlenezőink agyonverése, majd az ezt igazoló, minket nagyképűséggel és egyéb kedves jelzőkkel történő megnyilvánulások miatt.
Ha mi aljasak és lenézőek voltunk, hogy a háborús ellenfél által elérhetetlen tagjaink döntetlenezéshez vetkőzve álldogáltak, akkor Liadas hozzászólása tökéletesen találó, ahogy CaveMan (:respect:) jelezte is.
Mivel te sem idézel az én PMjeimből, így én sem fogok a tieidből, csak a sajátomból, amit legutóbb küldtem:
"Én meg 10x jobban. :Đ"
Remélem nem kell magyarázni, hogy melyik reklámhoz kapcsolódik és miről szól.
Egyébként nyílvánvaló és azzá is tettük, hogy nem a háború miatt van, hanem a döntetlenezőink agyonverése, majd az ezt igazoló, minket nagyképűséggel és egyéb kedves jelzőkkel történő megnyilvánulások miatt.
Ha mi aljasak és lenézőek voltunk, hogy a háborús ellenfél által elérhetetlen tagjaink döntetlenezéshez vetkőzve álldogáltak, akkor Liadas hozzászólása tökéletesen találó, ahogy CaveMan (:respect:) jelezte is.
Mivel te sem idézel az én PMjeimből, így én sem fogok a tieidből, csak a sajátomból, amit legutóbb küldtem:
"Én meg 10x jobban. :Đ"
Remélem nem kell magyarázni, hogy melyik reklámhoz kapcsolódik és miről szól.
Dátum: 2009.02.27. 07:20:39
És az miért baj? :think:
Dátum: 2009.02.26. 20:16:35
Csináltatok? Volt erkölcsi fölényünk?
Emlékeim szerint cafat rongyok voltunk, hogy nagyképüségünkben ott álltunk hiányos öltözékben. :think:
Emlékeim szerint cafat rongyok voltunk, hogy nagyképüségünkben ott álltunk hiányos öltözékben. :think:
Dátum: 2009.02.26. 19:18:45
Igen, azt el kell simerni, hogy napi szinten jót szórakozok azon, hogy olyan viselkedés miatt sírnak egyesek, amit a maguk részéről elfogadhatónak tartanak, azt gyönyörűen meg tudják a maguk részére erkölcsi magasságokba repítve indokolni, de mikor az előre jelzettek szerint visszakapják, már csak erkölcsi mélységekbe taszíthat ugyanaz a viselkedés. :Đ
ÉN gratulálok! :respect:
ÉN gratulálok! :respect:
Dátum: 2009.02.26. 15:27:08
Főleg, hogy az ÁFA növelése a legtöbb fogyasztási cikkben duplán fog jelentkezni. :idea:
Dátum: 2009.02.25. 11:11:41
Demagóg és süket/vak is lehet az ember, általában fanatikusnak hívják őket.
A "hőbörgés" azon ment, hogy ha valaki elcsesz valamit, akkor ne mások szívjanak miatta. Támogatjuk a szabály megváltoztatását, de igényt tartunk a befektetett energia ellentételezésére. Ennyi. :idea:
A "hőbörgés" azon ment, hogy ha valaki elcsesz valamit, akkor ne mások szívjanak miatta. Támogatjuk a szabály megváltoztatását, de igényt tartunk a befektetett energia ellentételezésére. Ennyi. :idea:
Dátum: 2009.02.24. 22:18:17
Szvsz nem kellene a szövetség váltást büntetni, de a ki-be lépkedést igen. Ezt egyszerűen lehetne azzal, hogy abba a szövetségbe, amelyikből kilépett vagy amelyikből kirúgták, 30 napig ne léphessen vissza.
Dátum: 2009.02.24. 22:04:32
A magyar gárda egy "európai" demokráciában már be lenne tiltva. :idea:
Dátum: 2009.02.24. 21:46:12
Aha. És neked van napi 50ppd és átlagban 1000LEt hoz?
Csak mert akkor gratulálok! :respect:
Csak mert akkor gratulálok! :respect:
Dátum: 2009.02.24. 16:51:15
Az 50k, hogy jött ki?
Dátum: 2009.02.24. 13:54:58
A lélekkút viszont nem 20+20as. :idea: