Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Sultankalifa

Oldal: 1234567
Dátum: 2009.07.06. 17:48:55
winnie szerintem neked hatalas mázlid volt a hárshegy bezárásával, csak azért rohangálhatsz szabadlábon......

igazából veled beszélgetni lényegesem rosszabb mint sajtreszelővel rejszolni!
Dátum: 2009.06.17. 10:43:55
aki ezt megcsinálja az csaljon bátran, ez már komoly meló a jelenlegi rendszer meg nevetséges!
Dátum: 2009.06.16. 12:37:39
v2-es karakterről beszélek, nem hiszem hogy elöttem lennél mivel 1,5 szintel van mögöttem a teljes mezőny!
azért érzem át az AL-es élkarakterk minden problémáját és azért bosszat kegyetlenül mert a beho-t ismerve a V-re feküdtem rá mivel számítottam arra hogy az 1-es elfogy, de gondoltam talán az az idő amivel később indult a 2-es elég lesz hogy ott ne ütközzek ebbe a korlátba!

nem volt elég....

nem a saját rossz kedvemet szuggerálom, mivel győzködöm a népet hogy ne töröljenek, lesz ez jobb is és ezért irogatok ide, tépem a számat hogy így is legyen veled ellentétben aki a hurrá-optimizmuson kívül mást még nem mondott!

orwell 1984-áből te vagy az a tömeg akit éljenzik mikor bejelentik a csokoládé adag emelését heti 30g-ról 20ra!
te képes vagy neki örülni, hurrá megemelték!
boldogok a lelki szegények, övéké a mennyek országa!
Dátum: 2009.06.16. 12:35:21
mi az hogy egy végtelenbe tartó játék elfogy alólam? amiért kifizettem cirka 70-80K huf-ot? nóóórmális vagy? ha lehet fejlődni Tp-t kapni stb akkor csinálom és belefuthatok abba hogy nincsen új legenda? ezmiez? szeribted ez így frankó?
Hajrá nemzetközi szerver! Éjjen a kemény valuta! hátha lesznek akik ejrót is fiztenek az elfogyó pályáért! addigra mire ők eljutnak odáig talán itt kiteszteljük nekik az újításokat mert ott már elég cink lenne egy-két ilyen égés!
Dátum: 2009.06.16. 11:17:03
nem is értem mért nem zárják be az egész topikot! úgy sem történik semmi a kristálypontjainkal!

nem is éertem miért nem Tamagocsi-pont a neve, sokkal jobban megfogná a lényegét, ill a toplistát is lehessen rendezni tamagocsi-együttható alapján!
Dátum: 2009.06.16. 11:07:20
Ha te szereted a tamagocsi akkor leked rajta, de nemértem mit nem lehet érten azon hogy ha ez egy végtelen játék akkor igenis kellenek bele fejlesztések méghozzá azt a réteget célozva akik alól elfogyott a játék, nem fogod hogy ha mi " nem sírunk" akkor egy*-két hónapon belül te is ott fogsz állni hogy jaj de jó elfogyott minden lehetőség de unalmas már ez így!
Dátum: 2009.06.16. 10:48:08
De nem éri meg éllkarakternek lenni, mert nem kapsz fejlesztést és egy jó játék élvezeti értéke 0-ra csökken (v2-őn a top 25 fele törlésen gondolkodik és legalább 10-15 pedig már törölt is)
Dátum: 2009.06.16. 10:20:24
tehát aki jól csinálta a fejlesztéseit kihúzta több milláért az akadémiát és a tanulást az ne kapjon semmit, mert a noob-ok sírnak hogy jaj megint tápol az eleje!
az elej hagyja a bba és akkor örülhet a noob vérpistike hogy ő lett az első! ehhez semmit nem kell tenni csak kitartani aki már nem talál kihívást a játégba az abbahagyja és előbb utóbb ő lesz auz első mert neki van a legnagyobb segge!

Grat! NP
Dátum: 2009.06.16. 09:40:05
valóban középen még élvezetes a játék, de előbb-utóbb ti is eléritek a mi szintünket! TEHÁT A PROBLÉMA ADOTT LESZ NEKTEK IS! Ha nem lesznek pozitív változások, akkor hsokkal hamarabb telálkoztok a problémával, mert az élboly jelentős része vagy töröl vagy egyszerűen ott hagyja a karaktert...
én pl gondolkodom egy 2 hónapos katakombán, úgy is itt a nyár kevesebbet akarok a gép előtt ülni, nem is köt már le annnyira meglátjuk hátha változik valami 2 hónap alatt! (talán a addigra a kristálypontjai is érnek valamit). A fejlesztéseknek valóban az élboly számára szólónak kellene lenniük, mivel mint írtam mindenki eléri azt a szintet.

ha végtelen a játék akkor hibás a felső korlátok meghatározása, egészen érdekes stratégiák lehetnének ha valaki vinné 2-300ig a spektálist és kűzdene azzal akinek 120-as szabdálya és 100-as sajtolása van (mindenre úgy sincs erőforrás) ill lehetne választani mondjuk 1 szakértelmet a mit a max duplájáig vihetsz, vagy 2őt amit 1,5 ig, 3-at 1,33-ig, 4et 1,25ig

máris ismét lenne fejlesztési lehetőség! kerülhetne kiristálypontba, stb. de SEMMILYEN életképes normális fejlesztés nem történt hónapok óta!!!!! (nem kevés pénzt befizetve lassan 0-ra csökken a játékélmény!)
Dátum: 2009.06.15. 16:45:45
egyetértek PEtúr kollegával a játék PVP jellegéből adódóan véges kellene hogy legyen de nem az lesz a megnyúzható birkák miatt (és itt nem a forumozóra gondolok )
Dátum: 2009.06.15. 16:18:25
hát szerintem pár játékost veszít vele dehát ő tudja...
Dátum: 2009.06.15. 15:44:40
fejlemény van a kristálypontal kapcsolatban?

vagy tényleg csak szeptemberben lesz valam (mert ezt nem várom meg!)
Idézet: Otoaak - 2009.06.11. 12:47:39
Einsteinnek volt igaza a világegyetemről kiderülhet hogy önmagába forduló spirál az emberi hülyeség viszont garantáltan végtelen. Köszönjük meg winnienek, hogy ezt nap mint nap szemléletes példákkal és az adott fórum "témájához gorcsösen ragaszkodó" hozzászólásaival eszünkbe idézi ezt a tényt.

Szerintem winnie te még a sprinternek is simán megmagyaráznád, hogy igazából az az érdeke, hogy lassan fusson mert akkor kevésbé fárad el, ha mindenki így gondolkodik mint te akkor elég végigsétálni a távot a végén meg kézenfogva egyszerre átszakítani a szalgot. De ezek után könnyen lehet, hogy már nem sport lenne a dolgo és szépen kihalna a sprintelés, vége lenne a végzetúrnak is. A játékosok nem a játék határaival versengenek hanem egymással és ha a 100 méteres pályán 80 méternél elfogy a pálya nem lehet a futókat hibáztatni, hogy teccett volna lassabban futni a jómunkás emberek már építik a pályát csak nem gondoltuk, hogy 6 sec alatt ideérnek azt, hittük amíg futnak lesz idő felépíteni a maradékot...TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK, és itt még van egy olyan apró külömbség, hogy fizettem/fizetek egy komolyabb nevezési díjat is egy olyan versenyért ahol elfogy a pálya....
V1-en még elis fogadom amit mondasz (KOMOLY FENNTARTÁSOKKAL DE EZT MOST NEM RÉSZLETEZEM) DE V2 AZ HÓNAPOKKAL KÉSŐBB INDULT TEHÁT OTT NEM SZABADNA SZEMBESÜLNÖM EZZEL A PROBLÁMÁVAL, EHHEZ KÉPEST....
Fejleszésekre vonatkozóan: van egy réteg (és ez egyre szélesedik) akil elérték a jelenlegi játék korlátait. A fejlesztéseknek az lenne a célja hogy tudjanak tovább haladni értelmesen! nem az a megoldás ha kapnak gumicsontot hogy nesze ez nem borít semmit és mégsem sírhatsz hogy nincsen újdonság...

vagy a megoldás az hogy aki ügyesen játszott kimaxolt épületet vagy szakértelmet, azt azzal büntetjük, hogy addig nem lesz újdonság (értelmes újdonság) amíg utól nem érnek a többiek és akkor már nem tudsz előnyből indulni (amiért keményen megdolgoztál heteken, hónapokon keresztül!)
Valóban ezek lettek a fejlesztések? egy remek épület és két remek új szakértelem?
semmi értelmes nem történt?
remélem komolyan gondoltátok, hogy ezekkel szúrjátok ki a szemünket, mert még viccnek is NAGYON durva lenne!
Dátum: 2009.06.08. 14:08:28
hónapok mulva nem lesz itt senki akinek lehetne fejleszteni, ha nem történik valami záros határidőn belül....
50-60 szintet végig vadásztunk, lessan igen lapossá kezd válni a dolog sajnos

volt egy remek játékunk sok-sok aktív játékossal, aztán elfogytak az ötletek, fejlesztések és félő elfogynak lassan a játékosok is

de lesz remek 4. világ hogy ujra fizethessünk ugyan azért a cuccért, legjob ha van egy balek aki egyszer megvett valamit add el neki még 3-6 szor hátha nem veszi észre!
Dátum: 2009.06.08. 08:21:17
elhangzott itt több remek ötlet: tetoválás, egyénileg verhető epikus, kaland foszlányok gyűjtése stb.

várnánk valami reakciót a vezetéstől...

(érdemes e ,ég pénzt tolni a karakterbe vagy úgyjártunk mint anno a KG és száljunk ki időben?
Dátum: 2009.06.07. 19:30:25
mi lesz a fertőzés után? szerintetek megvan már , vagy akkor ismét itt fogunk ötletelni?

Javaslatom: Ha lekűzdötted a fertőzész megtisztultál az ellenség befolyásától és elkezdhetsz kutatni a régi istenek után. kristálypontból felvehető végezhető kalandok, istenek kiszabadítása az ellenség börtönéből, szolgálatok tétele nekik, vallás felvételel stb
(aki meg végleg fertőzött lesz az ellenség szolgálatába állhat és kaphat tőle kalandokat, akadályozhatja a többieket tevékenységükben stb.) papi rangot a lehetne kapni, oltárokat, templomokat építeni kristálypontból stb.
Dátum: 2009.06.06. 00:09:34
az alábbi szakértelmek közül egyett fejleszthetsz kristálypontért (be kell lőni mennyibe kerüljön egy szintje) ezek még nyers ötletek!

mágia hatalma:
10. szint az első harci kör helyett használhatsz egy másik varázslatot több(+10% vp-ért) és -10%-al sebzéssel
30. szint a második harci kör helyett is használhatsz egy harmadik típusu varázslatot (+20% vp-ért) és -20% sebzés
60. szint a harmadik harci kör helyett is használhatsz egy negyedik típusu varázslatot (+30% vp-ért) és -30% sebzés

Idomár Hatalma
10. szint plusz egy állatot foghatsz be és vihetsz harcolni (harcban 10%)
30. szint +2 stb
60. szint +3 stb.

Kereskedő Hatalma
10-60-ig a max fölé lehet vinni a kereskedlmet És 20 szintenként kapsz 5% kedvezményt is

Vadászat Hatalma
10-30. max fölé lehet vinni a sprektális manipulációt (tehát 100% a vadászatból)

egyenlőre ennyi ezekből egyet lehet fejeszteni azzal a többit elveszíted...
Oldal: 1234567