Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2008.12.28. 17:59:16
Idézet: Meszy86 - 2008.12.28. 15:08:55
Szerintem is elég rossz ötlet ez a küldetés nekem például szinte soha sincsen portyapontom pedig napi 30 portyán tehát akkor nekem 3 napig nem csinálhatok semmit mire felgyűlik a kellő mennyiség és akkor nekem még hamar a napi 30 miatt de aki napi 15 portyán van és mindig le is portyázza csak a küldi miatt átállitani utána meg vissza azzal lenulláza és bukik még egy napot a portyázás és vadászat szerintem is mehet egyszerre csak nem 20 vadászatra kell elmenni hanem 1 órára és ha lejár már portyázhatsz is ráadásul lesz nálad LE tehát tudsz szerezni portyából is.

Jelentkezzen, aki ezt megértette!
Dátum: 2008.12.28. 17:56:04
Idézet: Bkitten - 2008.12.28. 15:49:48
Sziasztok,

nekem javaslatom lenne az ősköves cuccokkal, nem tudom volt-e ilyen nem olvastam végig, sorry.
A játék fejlesztői gondolhatnának arra, hogy jó ötlet-e, ún. piacot létrehozni, ahová a lecserélt felszerelést el lehet adni. Tudom, a lélekkufárnál így is eladhatom, DE! Az lenne a lényege, hogy megjelenik újra a már felőskövezett cucc és mások, pl. alacsonyabb szintűek megvehetnék LE-ért, nem kellene költeniük ha nem akarnak pénzt ,sms-t ,stb. őskő vásárlására!!!
Persze, kicsit drágább lenne LE- szinten, hogy megérje harcolni érte...de így nem vesznének kárba a lecserélt felszerelések...
nos, csak egy ötlet volt. Persze, ha már lenne piac, ott mást is lehetne eladni, venni, a lehetőségek bőségesek...
B

Igen, tényleg nem olvastad el az előzményeket, ahol már többen is kifejtettük, miért nem működhet ez. Röviden és tömören: rabszolgázás. Ennek a játéknak az a legerősebb pontja, hogy nem lehet más munkájából előnyt szerezni, minden erőforrást magadnak kell előteremteni. SOHA nem lesz olyan újítás a Végzetúrban, ami ezt semmissé tehetné, és ez így van jól. Mindig lesz olyan, aki valamilyen előnyben van a többiekkel szemben. Én is prémiumos vagyok, de soha nem fogom utolérni az élmezőnyt, mert amíg ők megtehetik, hogy óránként bekukkantanak és kattintanak néhányat, én csak naponta 2-3 órát vagyok számítógépközelben (szövetségi társaim hasonlóképpen). Ez olyan előny, amit semmiképpen nem lehet kompenzálni-akkor most kezdjek el sírni, hogy az informatikusok minden háborúban legyőznek minket, korlátozzák le őket? Az életben sincs egyenlőség- aki többet tanul és keményebben dolgozik, az többet is fog keresni. Az életben a gazdagabbakra fújnak, ebben a játékban meg a prémiumosokra...

Ui:ez nem személyesen neked szólt, Bkitten, hanem mindenkinek.
Dátum: 2008.12.25. 14:07:04
Hány zsoltár van az Énekes Könyvben?

Ki egyeztette Arisztotelész filozófiáját az egyházi tanításokkal?

Nem elég a matek és a foci, még a hittant is bele kell keverni? Véletlenül tudom, hogy 150 és Aquinói Szent Tamás, de túl speciális kérdések.
Dátum: 2008.12.25. 12:25:17
Melyik faj nem képviselteti magát a Gyűrűk Urában?
Tünde
Goblin
Ent
Törpe

Móriában a közhiedelemmel ellentétben nem orkok, hanem goblinok élnek, ez a magyar fordítás hibája (viszont a Babó-ban következetesen manóknak hívják őket). De ha a magyar fordítást vesszük alapnak, abban nem szerepelnek törpék, csak törpök.
Dátum: 2008.12.25. 11:39:36
Lehetne, hogy a kvízes hozzászólásokat a kvízes topicba írjuk? Köszönöm.

Birka, lehet, hogy csak én vagyok körülvéve kényeskedő, nyafka bőgőmasinákkal, de mostanáig összesen nyolc ismerősöm hagyta abba azért a játékot, mert elege lett abból, hogy állandóan le van verve a karaktere, és a szövetségük nem tud fejlődni, mert öt másik szívja nonstop a Lélekkútjukat. Van igény a békésebb világra, egyedül az a kérdés, hogy életképes lesz-e?
Talán ha az ősköveket másra is fel lehetne használni, mint vásárlásra és építésre, akkor nagyobb ösztönző erőt jelentene a vásárlásuk. Nem tulajdonságfejlesztésre és hasonlókra gondolok, hanem pl. a küldetések végleges eldobásáért őskővel lehessen fizetni.
Dátum: 2008.12.24. 16:19:44
Meg jelent e már a Diablo III?
Igen
Nem
Tervezés alatt

A helyesírási hibáktól eltekintve, a fentiek közül kettő is igaz: a "nem" és a "tervezés alatt" (mivel még a készítők sem tudják, mikor fog elkészülni). A kérdező szerint az első a helyes (már megjelent), igazán átmásolhatná nekem...
Dátum: 2008.12.22. 17:54:55
Annak legalább becsülhető az időtartama, de a 10 döntetlenesé teljesen kilátástalan.
Elég nyomorult élete lehet annak, aki a Szentestén a családi vacsora, vagy később az éjféli mise közben azon stresszel, hogy éppen mennyi LE-t vagy háborút veszít...
Dátum: 2008.12.21. 22:01:13
Ezen kívül lehet Nintendo DS-en és okostelefonon is játszani (lényegesen kisebb felbontásban, mint a PSP), de azt mégsem várhatod el, hogy minden hordozható kütyü felbontásához hozzáigazítsák a programot!
Dátum: 2008.12.21. 21:51:29
ha lemelozod a 2.at hanyadik leszel?
3
2
nem lehet lemelozni
1

A helyes válasz a 2. Csak tudnám, mi az a lemelozás...

Melyik sárkány ős ellensége a fekete sárkánynak?
Fehér sárkány
Zöld Sárkány
Vörös Sárkány
Arany Sárkány

A D&D szerepjátékban az arany sárkány ősellensége (és nem ős ellensége) a feketének, de ezt nem mindenki tudhatja.

Melyik zenész nem angol az alábbiak közül?
Sara Bareilles
KT Tunstall
Kate Nash
Calvin Harris

Az első nem angol. Dögöljek meg, ha valaha is hallottam róluk.

Hogy hívják a kapitányt?
András
Macskafog
Józsi
Milyen kapitány?

Ez már magában is elég szörnyű, de mikor rányomtam a Macskafogra, ezt kaptam helyes válaszként: Románia.
Dátum: 2008.12.19. 20:30:29
Melyik a paraszt telefon??

samsung
LG
nokia
siemens

A kérdező szerint a Nokiát kizárólag vidéki őstermelők veszik. Olyan kérdés nincs, hogy melyik a paraszt kérdező?

Ki írta a Láthatatlan ember címü könyvet?

Arany János
Gárdonyi Géza
Jókai Mór
Balassy Bálint

CÍMŰ, BALASSI

Hány filmje van a Harry Potternek?

Egysincs
Hét
Négy
Öt

A Harry Potternek nincs filmje, legfeljebb a Warner Bros. cégnek, akik leforgatták. És nincs olyan szó, hogy "Egysincs".
Akkor most szólaljon meg valaki a Békeidők Hírmondói vagy a Világépítők tagjai közül is! Nekik mi a véleményük?
Köszi! Akkor összegyűjtök úgy 30000 LE-t, hogy minél nagyobbat szakíthassak, mikor megtámadlak!
ha meg valaki nem akar kapitulálni miért is kötne békét?

Ezzel a kérdéseddel ellentmondasz a saját álláspontodnak. Ha egy szövetség hadat üzent egy másiknak, több száz PP-t és rengeteg időt beleölt a háborúba, akkor szerinted el fogja fogadni a békét, amivel semmit sem nyert, csak elpocsékolt irdatlan mennyiségű erőforrást? Nem. Soha. Már csak dacból sem. Én százszor inkább vállalnám a kudarcot, minthogy beismerjem: rosszul mértem fel az erőviszonyokat, feleslegesen küzdöttem napokig/hetekig-és azt hiszem, nem vagyok egyedül ezzel. Mindenki a győzelemért indít háborút, nem azért, hogy "na, háborúzgassunk velük egy kicsit, aztán ha nem jön be, pár nap múlva békét kötünk velük". És IGEN, aki háborút indít, az mérlegelje az esélyeit, és ha rosszul mérte fel, kínlódjon hetekig az áldozattal, sőt, azok kenjék el úgy a szájukat, hogy soha többé ne legyen kedvük visszatérni! Lásd: Keresztes Lovagrend vs. Lengyel Királyság, Hitler vs. Szovjetunió, USA vs. Vietnam! Ők keresték maguknak, megszívták.
Dátum: 2008.12.17. 08:53:03
Idézet: Almási Viktor - 2008.12.16. 20:32:27
A gonosz hacker elsö áldozata

Aha. Az Agyrák nevű hackeré.
Alytta, köszönjük tartalmas és építő jellegű hozzászólásaidat!
Dátum: 2008.12.16. 07:57:48
A karakterszintek úgy rendeződnek, mint egy piramis szintjei. Legalul az 1. szintűek vannak legtöbben, a csúcson meg Sharpa. A folyamatosan táguló ollóra azért van szükség, mert minél magasabb szintű valaki, annál kevesebb embert tudna támadni. Persze az egyszeri (egyszerű) játékos azt gondolja: "kit érdekel a sok prémiumos kocka", de ők még soha nem vezettek szerepjátékos kampányt. Én nem vagyok a csúcs közelében, de már így is baromi rossz érzés, hogy háborúban az alacsony szintű tápgépek szétverik a szövetségünket, én meg a magas szintem miatt tétlenül nézem.
150 PP a maximum.
Én buddhista vagyok, a Karácsony nem érint, úgyhogy hajrá!
Dátum: 2008.12.15. 10:11:07

pofonegyszerű az egész küldetésesdi.

Aha, főleg a 10 döntetlenes...
Dátum: 2008.12.15. 09:57:48
25. szinten.