Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2009.02.14. 13:50:02
Jó ég! Bagoly mondja verébnek tipikus esete...
Ejnye Szinv, ha már értelmezési zavarod volt, akkor legalább szállj le a magas lóról. Nem szégyen sem tévedni, sem elnézést kérni miatta.
Dátum: 2009.02.14. 13:30:15
Csak akkor ugráljatok ki-be, ha nincs szükség a kincspontokra. Tudtommal az törlődik.
Dátum: 2009.02.12. 18:07:13
Miklós, ez a mail kering a neten, bemásolom az egészet:

>>> Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága...
>>> 2008. napjaink.
>>>
>>> A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe
>>> õket. Majd jelentkezett a
>>> család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták
>>> õket, mint nevelõszülõk. Az
>>> állam megszabadul a gyerekektõl és fizet. Nem is
>>> keveset.
>>> Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot
>>> havonta.
>>> Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre
>>> jelentkeznek be, így mindkettõjük megkapja a szociális
>>> segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot
>>> fejenként. Így további 78.200
>>> forinthoz jutnak.
>>> Lakásfenntartási támogatásként további 9.800
>>> Forintot kap a család.
>>> Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként,
>>> további 75.600 Forint.
>>> Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai
>>> étkeztetés is jár.
>>> Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is
>>> sorban
>>> állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha
>>> nem kapnak, akkor ott
>>> hagyják a gyerekeket a jegyzõnél, ezzel
>>> "zsarolva" a hatóságot.)
>>> Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez
>>> jut!!!
>>> Telik máris plazma TV-re, meg lízinges Suzukira is a
>>> papának.
>>> Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta,
>>> akkor a bevétel
>>> lecsökkenne 175.600 Forintra.
>>> És õk beszélnek arról, hogy "elnyomják"
>>> õket a büdös
>>> rasszista magyarok... és még tüntetni is van pofájuk
>>> (szept.20án).
>>> "Ne bántsd a magyart, hisz az adójából
>>> élsz..." -azt hiszem ez most nagyon
>>> aktuális.
>>>
>>> Küldd tovább, mindenki tudja meg, hogy ez nem mehet így
>>> tovább!

Az adatok valódiságát nem tudom ellenőrizni, mert nem segélyből élek, ráadásul roma sem vagyok. Talán sajnos...
Nincs baj a hozzászólásoddal, egyet is értek.

Jelen esetben viszont onnan indult a vita, hogy kb. azonos szintű szövetség indította a citadellát, amikor kezdett vesztésre billenni a mérleg. Mellesleg szintén sokat háborúzó szövetség, akik már nyertek kihívóként a múltban. Egyébként kétesélyes volt az elején a meccs, vért izzadtunk a 100%-ig. Gratulálnék is szívesen a helytállásért, csak ez a citadella dolog bepiszkolta a becsületes küzdelmet...
Izé, bocsi, de erről szól ez a játék. Legyél erősebb, taktikusabb, "ütősebb", építs fel mindent, legyél toplista előkelő helyén stb...
Mindezek érvényesek egyénekre és szövetségekre is.
Amennyiben a fentiek sz@r célok amiket meg kell akadályozni, de egyébként is nem fér bele az életképbe, akkor mi a fenének egyáltalán játszani? Van valami más értelme, mint a felsoroltak?
Mielőtt megemlíted az épületek szépségét, valamint a karaktereink fegyverzetének gyönyörű csillogását, megelőzném:
építős-szépítős játékok vannak kimondottan ezekre a célokra. A Végzetúr a kűzdelemről, nyerésről, harcról szól!
Lásd legenda pl...
Sajnálom kiábrándító szavaimat, de mi választottuk ezt a játékot, ezt az utat.
A tényszerűség kedvéért: 4-es
Engedelmeddel válaszolok én, mert senki nem kapkod:

a "hatalmas és erős" Káosz és Vér szövetség merte immár második alkalommal megtámadni a Kubla Kánságot, akik Citadellával válaszoltak.
Személyes megjegyzésem:
régebbi tagok szerint a Kubla már nyert korábban a Káosz ellen, amikor ők üzentek hadat. Ez a helyzet fordult meg, immár 2. alkalommal. NC.
Tegnap néztem utoljára, akkor a Kubla Kánság 4 hellyel volt a toplistán a Káosz és Vér mögött. Erős és gyenge harc? NC.
RÁCS tagot Citadelláztatok, akik önkényesen nem használják. Az egyezmény értelmében ezzel minden tagját támadtátok vele. Ez TÉNY.

Az is tény, hogy Skandarnak nem kellett volna nagylelkűsködni, hogy kapituláció esetén nem értesíti a RÁCS tagságát (benyeljük), és még ad is +2 hét békét.
A hálátokat lásd feljebb...
Irány a harcmező, ez a hajótok szerintem elúszott.
Dátum: 2009.02.09. 22:33:25
Az mennyi őskő, Miklós? Amennyiben nem drága, kiosztanék párat!
Mi és igen sok szövetség is elítéljük a Citadella használatát, soha nem használjuk. Kivételt képez az, amikor az egyezmény tagját Citadella támadás éri. Ebben az esetben minden tagszövetség aktiválja saját Citadelláját az "agresszor" ellen.
Jól fogalmaztam meg, érthető?
Malacka, mi ezt kaptuk 20 perccel a Citadella után (előtte semmit!):

"részemről egy levelet javasoltam,ki is lett téve szavazásra,hogy elküldjük-e.Az üzenet végére bemásolom. A szövetség tagjai viszont 60-40 arányban úgy döntöttek hogy durr,és már lőttek is.Gondolom ez a 60% azon játékosok voltak,akiket bedaráltatok a támadásokkal,ők teszem fel idegből léptek. Én elítélem ebben a formában a lövést,de a mondanivalójával még mindig egyet értek."

Egyeztessetek már a púderről légyszi, mielőtt teleoffoljátok a topikot!

Köszönöm!
Nem olvasol alaposan, minden benne van a leírásomban picit feljebb.
Aztán nézd meg hol játszik Malacka és MasterV, és máris kerek a történet. Kikaptak tőlünk, már másodszor.
1. olvasd el az egyezményt, mielőtt megszólalsz
2. kissé nagyképű és kioktató leveletekre válaszoltunk tények közlésével, amit a citadella aktiválása UTÁN kaptunk kb. 30 perccel
3. vezérünk beleírta a "fenyegetőzésébe" azonnali kapituláció esetén a 2 hét extra békét számotokra. Nos, inkább ezt a részt felejtsétek el, hiszen 150% az előnyünk. Reggelre talán több is lesz.

Veszteni tudni kell Malacka, és azt nem tudtok. Tiszta dedó amit műveltek.
A probléma a következő:

Kubla Kánság szövetség egy 4. szintű pusztító csapást küldött rátok! Ma, 20:29

Igen, ez az a Kubla, aki szintén intenzíven farmol szövetségeket, és mindössze 4(!) hellyel van mögöttünk a toplistán. Szegény "kicsik"...
Én is olyan szövetségből léptem a Káoszba, akiket látogattak. Érdekes most sírni látni a Kublát, és ez csak a 2. vereségük ellenünk.
Ehhh, no comment.

A Citadellarács Egyezmény értelmében kérni fogjuk kedvességük viszonzását, amint pozitív mérleget mutat a kútjuk.

Jótanács Kubláéknak: kezdjétek inkább húzni a Béke Csarnokát, hiszen szavaitok alapján lefelé sosem ütő és farmoló játékosok vagytok!

Köszi a figyelmet!
Dátum: 2009.02.09. 13:39:19
Erre már direkt nem is reagáltam. Így is hirtelen válaszoltam elsőre, ami figyelmetlenséghez is vezetett részemről.
Dátum: 2009.02.09. 13:24:11
A kérdés hátterét néztem, a rossz megnevezés fel sem tűnt.

Mindenesetre rá lehet jönni, de ebben a formában törlés!
Dátum: 2009.02.09. 13:20:38
Idézet: masterv - 2009.02.09. 12:26:49
Melyik városban található a Grand Zéró?
Budapest
Tokió
Moszkva
New York--->!

Hát az meg mi a manó?Aki tudja,majd súgjon nekem,mert gugli szerint egy zenekar...

A New York-i terrortámadáskor leomlott ikertornyok helyét nevezik így. Nem gondoltam volna, hogy ezt valaki még nem tudja.
Dátum: 2009.02.09. 11:17:44
Ismét jelentkezett az állandó kiléptetési probléma. Pedig most jó ideje nem volt már ez a gond.
Dátum: 2009.02.08. 16:52:13
Amennyiben nem vehetne át magasabb szintű tárgyat a társától, mint amilyet egyébként is kaphatna a térkapuból (ami nem túl gyakori, én legalábbis 150 belépésből eddig 3-at kaptam...), akkor mi itt a probléma? A szerencsésebb potyogtató átad a randommal megvertnek, és ennyi. A szövetségen belül miért ne segíthetnének egymásnak a tagok?
Dátum: 2009.02.08. 13:21:40
Sajnos a döbbenettől elfelejtettem kimásolni, de kb. ez volt:

"Csíkszereda román bajnok lett, de milyen sportágban?
Asztalitenisz
Teremfoci
Jégkorong*
Röplabda"

Kedves kérdező! Egyrészt ez engem kb. annyira érdekel, mint kedves nőrokonai hangulati állapota, másrészt valamilyen dátummal kiegészíthette volna spec kérdését, hogy ne a törökverésnél kezdjem a keresést.