Az van faszikám, hogy az egész fekete túró kevés hozzám képest!
Én a világ ura (Képzel ide valami nagyon gonoszat és túrósat ) !!!
Szóval esélyetek nincs a békés V3 már csak az ármány, sárdobálás, szájkarate, kabaré világa marad!
A fekete túró még nem hatalmasodott el
Hozzászólások - Birka
Dátum: 2009.12.21. 23:19:52
Dátum: 2009.12.21. 23:01:41
Byzon, jócakát!
A 80%-ot keveslem, asszem még dolgoznom kell a dolgon
Nyávogásban mutatóban nem én vezetek, de a megtisztelő 2. helyet asszem megkaparintottam
A 80%-ot keveslem, asszem még dolgoznom kell a dolgon
Nyávogásban mutatóban nem én vezetek, de a megtisztelő 2. helyet asszem megkaparintottam
Dátum: 2009.12.21. 22:51:02
Ezt kérlek tőle kérdezd. Remélem nem egy Illus kém/építő rabszolga lett
Dátum: 2009.12.21. 22:49:58
1 azaz 1 példát mondj kérlek olyan esetre amikor én programoztam le valamit, vagy én voltam a JV
Dátum: 2009.12.21. 22:42:39
Idézet: Krax - 2009.12.21. 22:37:10
Azt viszont érdemes lenne végig gondolni,hogy ki fütyörészik olyan ritmust,ami meghatározhatja a játékot
Megvan a köv találkozó egyik műsorszáma:
Miklós füttyversenye
Azt viszont érdemes lenne végig gondolni,hogy ki fütyörészik olyan ritmust,ami meghatározhatja a játékot
Megvan a köv találkozó egyik műsorszáma:
Miklós füttyversenye
Dátum: 2009.12.21. 22:39:47
Idézet: Bdcaron - 2009.12.21. 22:35:21
Mi rinyálunk egész nap az optimalizálásról, mi rinyálunk egész nap a játékvezetőségnek, hogy mi nem és mit rakjanak be a játékba ami nekünk lesz jó, amit nem melleselg 90%-ban teljesítik is azt, mert ugye prémtag stb.
Természetesen mi vagyunk azok, akik azt akarják, hogy úgy táncoljon mindenki ahogy mi fütyülünk. Természetesen.
Érdekes egy vallomás
Sajna nem tudok táncolni, így marad az amit a táncparkett (szabályok) megengednek!
Mi rinyálunk egész nap az optimalizálásról, mi rinyálunk egész nap a játékvezetőségnek, hogy mi nem és mit rakjanak be a játékba ami nekünk lesz jó, amit nem melleselg 90%-ban teljesítik is azt, mert ugye prémtag stb.
Természetesen mi vagyunk azok, akik azt akarják, hogy úgy táncoljon mindenki ahogy mi fütyülünk. Természetesen.
Érdekes egy vallomás
Sajna nem tudok táncolni, így marad az amit a táncparkett (szabályok) megengednek!
Dátum: 2009.12.21. 22:32:38
Direkt nem fogok szólni, de már előre várom a napot Kíváncsi leszek milyen erkölcsi szöveggel jösz majd akkor. A mostani bakelit már nagyon poros, és töredezett
Dátum: 2009.12.21. 22:29:54
Kemény fordulat van, felsültetek az építős szöveggel, most már nincs vele baj?
Jöhet a köv köpködés, jaj de csúnya valaki, hogy katakombába megy, neadj isten hadi taktikából kilép a szöviből?
Lassan eláshatja magát mindenki aki nem úgy táncol ahogy fütyültök, amíg azzal is be nem égtek fórumon?
Jöhet a köv köpködés, jaj de csúnya valaki, hogy katakombába megy, neadj isten hadi taktikából kilép a szöviből?
Lassan eláshatja magát mindenki aki nem úgy táncol ahogy fütyültök, amíg azzal is be nem égtek fórumon?
Dátum: 2009.12.21. 22:25:18
Lassan január1
Tesztelhetjük a taktikát
Tesztelhetjük a taktikát
Dátum: 2009.12.21. 17:19:32
Prisma, te ennyire sötét vagy a VU-hoz, vagy csak rájátszol?
A szerencse az egyetlen dolog amivel nem lehet visszaélni, sőt jelenleg messze a legerősebb tulajdonság!
A szerencse az egyetlen dolog amivel nem lehet visszaélni, sőt jelenleg messze a legerősebb tulajdonság!
Dátum: 2009.12.21. 16:13:06
A kérdés úgy hangzik:
Zavar-e, ha lesz egy szaki, ami akkor működik csak, ha nem VF-ezel.
Esetleg ad egy alternatív utat, ha portya karit játszol?
Talán lenne végre alternatívája a középmezőnyben a nem VF-es útnak is?
Zavar-e, ha lesz egy szaki, ami akkor működik csak, ha nem VF-ezel.
Esetleg ad egy alternatív utat, ha portya karit játszol?
Talán lenne végre alternatívája a középmezőnyben a nem VF-es útnak is?
Dátum: 2009.12.21. 11:49:30
Az alábbi filmek közül melyik nem romantikus stílusú?
Lagzi randi
*A rózsa vére
Szerelem sokadik látásra
Én és a hercegem
Az összes ki a főszereplő, melyik filmben nem játszik, ki rendezte ki nem rendezte, stb kérdést száműzném.
Hány részből áll Raymond E.Feist Birodalom sorozata?
8
7
5
*3
Kit érdekel, amúgy spec szerintem.
Mi nem kell a "madártej" nevű étel elkészítéséhez?
*madár
cukor
tojás
tej
Szerintem ez eddig a mai csúcs...
Mit kap az 1-ső helyezet kviz olimpián ?
szint lépést
kupát
számizógépet
*Medált
Vetekszik az előzővel
Lagzi randi
*A rózsa vére
Szerelem sokadik látásra
Én és a hercegem
Az összes ki a főszereplő, melyik filmben nem játszik, ki rendezte ki nem rendezte, stb kérdést száműzném.
Hány részből áll Raymond E.Feist Birodalom sorozata?
8
7
5
*3
Kit érdekel, amúgy spec szerintem.
Mi nem kell a "madártej" nevű étel elkészítéséhez?
*madár
cukor
tojás
tej
Szerintem ez eddig a mai csúcs...
Mit kap az 1-ső helyezet kviz olimpián ?
szint lépést
kupát
számizógépet
*Medált
Vetekszik az előzővel
Dátum: 2009.12.21. 11:40:27
Let. 400k nyers léből 87-es szerencséd lehet, az azért nem csibefasírt 2x szinten!
Amennyiben 1,5-el osztjuk, úgy kaphatsz 58/58-at véd/támra, szerintem nem rokkantál bele, cserébe letettél valamit! (Lehet pont ez lenne a megoldás a kis emberek nagy szövikben érv mellé?)
Nekem 2 megjegyzésem lenne:
-Kis pók be tudja tolni portyából a kellő lét a bónuszokhoz! (A játszani tudó játékosokat csak pillanatnyilag korlátozná!)
-A ki-belépegető emberek -szerencséje esetleg elgondolkodtató lehet. (De ez volt a célja a büntinek, nem?)
Az egész csak olyanokat korlátoz be jó konstanssal, akik exploitoltak a körbeépítéssel. Az igazán profiknak max egy púp a hátára, melyet lazán megoldanak továbbra is...
Prizma, sajnos nagyon áttetsző a próbálkozásod, ennyire nem lehet szembe hugyozni erős szélben
Amennyiben 1,5-el osztjuk, úgy kaphatsz 58/58-at véd/támra, szerintem nem rokkantál bele, cserébe letettél valamit! (Lehet pont ez lenne a megoldás a kis emberek nagy szövikben érv mellé?)
Nekem 2 megjegyzésem lenne:
-Kis pók be tudja tolni portyából a kellő lét a bónuszokhoz! (A játszani tudó játékosokat csak pillanatnyilag korlátozná!)
-A ki-belépegető emberek -szerencséje esetleg elgondolkodtató lehet. (De ez volt a célja a büntinek, nem?)
Az egész csak olyanokat korlátoz be jó konstanssal, akik exploitoltak a körbeépítéssel. Az igazán profiknak max egy púp a hátára, melyet lazán megoldanak továbbra is...
Prizma, sajnos nagyon áttetsző a próbálkozásod, ennyire nem lehet szembe hugyozni erős szélben
Dátum: 2009.12.21. 09:51:41
Miklós, az annyi bónuszt kaphatsz maximum ahányas a szerencséd*konstans miért nem egyszerű?
http://vegzetur.wikidot.com/local--files/teszt/osszlebybiri.xls
Lehet játszadozni a számokkal, nekem egy szerencse/1,5 tűnik korrektnek védelemnél és támadásnál.
IQ-nál meg egy szerencse/5...
100k építésből megvan az 50-es szerencse az 10-es védőfal/gyakteret engedélyez.
A 75-os bónuszok 112-es szerencsénél lennének, ami kb 50-55. szint környékén reális elképzelés. (Hamarabb normál szövi fel se tudja húzni az épületelet hozzá!)
http://vegzetur.wikidot.com/local--files/teszt/osszlebybiri.xls
Lehet játszadozni a számokkal, nekem egy szerencse/1,5 tűnik korrektnek védelemnél és támadásnál.
IQ-nál meg egy szerencse/5...
100k építésből megvan az 50-es szerencse az 10-es védőfal/gyakteret engedélyez.
A 75-os bónuszok 112-es szerencsénél lennének, ami kb 50-55. szint környékén reális elképzelés. (Hamarabb normál szövi fel se tudja húzni az épületelet hozzá!)
Dátum: 2009.12.21. 09:35:41
Hol született Fekete Pákó ?
Guinea
Magyarország
Kamerun
*Nigéria
Na ez aztán fontos dolog, és totális alapműveltség!
Ki a főszereplője a Ne szórakozz Zohannal című filmnek ?
Rob Schneider
*Adam Sandler
Antonio Banderas
Tim Roth
Újabb spec kérdés, 1 perc alatt lekereshető, de mi értelme?
Hol halt meg Jim Morrison?
Párizs
New York
London
Miami
És hol sexelt először és kivel? (1 perces search kérdés, tok érdektelen...)
Ki írta az Altató c. verset?
*József Attila
Ady Endre
Bábi Tibor
Arany János
Mindenki ELTE-s magyar szakos gondolom. És ez a legismertebb verse, amiről ált isk anyagban hallhattunk?
Guinea
Magyarország
Kamerun
*Nigéria
Na ez aztán fontos dolog, és totális alapműveltség!
Ki a főszereplője a Ne szórakozz Zohannal című filmnek ?
Rob Schneider
*Adam Sandler
Antonio Banderas
Tim Roth
Újabb spec kérdés, 1 perc alatt lekereshető, de mi értelme?
Hol halt meg Jim Morrison?
Párizs
New York
London
Miami
És hol sexelt először és kivel? (1 perces search kérdés, tok érdektelen...)
Ki írta az Altató c. verset?
*József Attila
Ady Endre
Bábi Tibor
Arany János
Mindenki ELTE-s magyar szakos gondolom. És ez a legismertebb verse, amiről ált isk anyagban hallhattunk?
Dátum: 2009.12.21. 09:17:55
A szerencse szerepe még nagyobb...
Dátum: 2009.12.21. 09:07:06
Azt is képesek lepontozni, hogy feltettél valamit Wikire... (Az egész pontozást törölném, de ez egy másik topic.)
Kb 2 hete (Mikor átszámoltam Nasdif miatt a sebzést!) döntöttem úgy, hogy az egész témának nincs értelme. Van egy JV döntés, lehet alkalmazkodni hozzá
A való játékban azt látom, hogy ha bejön a spellem 2-2,5k sebzéssel, mellé kioszt -20 támadást -20 védelmet -20 erőt, onnan a feje tetejére állhat a harcos, akkor se fordítja meg normál esetben a csatát.
Alkalmazkodtam, tolom az iq-t és a taut ezerrel Nem érdekelnek a statok, a magyarázatok, a sírások, tolom az egyszerűbbnek tűnő, kimutathatóan kisebb szórású utat, és gyártom az egyen karaktert
Dátum: 2009.12.20. 23:48:29
Lehet epikus tárgya, vagy sem?
Azaz arra a felvetésre, hogy soha nem lehet epikus tárgya igen is megoldás!
Sajnos teljesen igazad van abban, hogy alamizsna szaga van, de lássuk be ő se tesz semmit keresztbe az epikus öléskor, akkor milyen alapon várna el tárgyat? Ha hagy neki a szövi magas szintű tárgyat, az ugyan ilyen alamizsna
Azaz arra a felvetésre, hogy soha nem lehet epikus tárgya igen is megoldás!
Sajnos teljesen igazad van abban, hogy alamizsna szaga van, de lássuk be ő se tesz semmit keresztbe az epikus öléskor, akkor milyen alapon várna el tárgyat? Ha hagy neki a szövi magas szintű tárgyat, az ugyan ilyen alamizsna
Dátum: 2009.12.20. 23:44:37
Idézet: Miklós - 2009.12.20. 20:55:00
- Gyakorlótér / Védőfal/Nekrofun trón: maximum szint/2 szintnyi számít. Tehát egy 20. szintű karakternek max. 10 szint. Ez már egyébként hónapokkal ezelőtt be lett ígérve.
Ez azért meredek...
Maxos bónuszt 50. szint alatt nem kaphat senki?
Lesz pár karakter, aki félbetörik, ha ez bevezetésre kerül
Eddig se volt erős a harcos támadása 70. szint alatt, de most még kap egy komoly támadás elvételt, míg a a 15 iq-t már 30. szinten megkapják a karik?
Ennél már az is jobb, hogy max annyi bónuszt kaphat amekkora a szerencséje... (iq-nál meg szerencse/3)
- Gyakorlótér / Védőfal/Nekrofun trón: maximum szint/2 szintnyi számít. Tehát egy 20. szintű karakternek max. 10 szint. Ez már egyébként hónapokkal ezelőtt be lett ígérve.
Ez azért meredek...
Maxos bónuszt 50. szint alatt nem kaphat senki?
Lesz pár karakter, aki félbetörik, ha ez bevezetésre kerül
Eddig se volt erős a harcos támadása 70. szint alatt, de most még kap egy komoly támadás elvételt, míg a a 15 iq-t már 30. szinten megkapják a karik?
Ennél már az is jobb, hogy max annyi bónuszt kaphat amekkora a szerencséje... (iq-nál meg szerencse/3)
Dátum: 2009.12.20. 23:34:34
Van egy kivétel, úgy hívják, hogy entitás.
Nem gondoltam volna annó, hogy ilyen esetekben ez lesz a megoldás pl a számodra is.
Én ezért tartottam volna szerencsésebbnek a hátrányos hatásokat, ha magasabb cuccot veszel fel mint amit felvehetnél...
Nem gondoltam volna annó, hogy ilyen esetekben ez lesz a megoldás pl a számodra is.
Én ezért tartottam volna szerencsésebbnek a hátrányos hatásokat, ha magasabb cuccot veszel fel mint amit felvehetnél...