Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.05.13. 14:34:28
Szerintem attól még ugyanígy lennének rablók és áldozatok, de az idő sokkal inkább fontos tényező lenne. Pl. át kellene állni éjszakai vadászatra (ahogy régen kivételes alkalmakkor a 20-30ezres küldetést csináltam), és sokkal feszültebb lenne mindenki. Most mindenki maga fejlődésének kovácsa, akkor már nem lenne így.
Dátum: 2009.05.13. 14:12:30
"A POK-kal nekem az a bajom, hogy nem hoz be új erőforrást a játékba"
Dehogynem hoz be, rengeteget. Egyrészt a pókoknál mindig több ezer, akár több tizezer LE van (létszükséglet számukra) amit elviekben el lehet rabolni, másrészt 50-es kreatívval pontosan ugyanannyi LE-t hoznak be a játékba, mint amennyit elvesznek mástól. Gyémántként még sokkal többet.
Dehogynem hoz be, rengeteget. Egyrészt a pókoknál mindig több ezer, akár több tizezer LE van (létszükséglet számukra) amit elviekben el lehet rabolni, másrészt 50-es kreatívval pontosan ugyanannyi LE-t hoznak be a játékba, mint amennyit elvesznek mástól. Gyémántként még sokkal többet.
Dátum: 2009.05.13. 13:55:29
(Ezért sem értem azok taktikáját, akik abbahagyják, és majd visszanéznek 2 hónap múlva. Pl. Dzsó ha visszatér ősszel, olyan bikaerős 55. szintűek között fogja találni magát, hogy messze utolsó lesz mindenben. És éppen ezért nem aggódom én sem a "felzárkózás" miatt: amíg azt látom, hogy előreszámolva jóval erősebb leszek mondjuk 58. szinten mint a most ott lévők, addig nincs miért panaszkodnom.)
Dátum: 2009.05.13. 12:08:48
Elvileg ez egy PvP játék, szóval inkább az a szégyen, hogy a kínzókamra megtöltése után ha nincs morálproblémád, nem éri meg portyázni.
Dátum: 2009.05.13. 02:12:10
"Sajnos el kell keserítselek, mert nem ez a rutin."
Pedig értelmes szövetségekben ez. Én is mindig felfelé támadok, már csak azért is, mert ugyan neked, 5 szinttel lejjebb 1% esélyed van, de pl. Leinádnak, Draglovnak 1% sincs, mert egyszerűen nem gyógyulok fel odáig, hogy támadhassanak. Ugyhogy részemről (és a szövetségünkben mások is ezt a taktikát követik) igyekszem felfelé támadni, ha tehetem. Nyilván a teljes AL/EH brigádot nem tudom legyőzni, de azt a részét amelyiket igen (csak pár tag kivétel), őket minden nap kamrába rakom.
Pedig értelmes szövetségekben ez. Én is mindig felfelé támadok, már csak azért is, mert ugyan neked, 5 szinttel lejjebb 1% esélyed van, de pl. Leinádnak, Draglovnak 1% sincs, mert egyszerűen nem gyógyulok fel odáig, hogy támadhassanak. Ugyhogy részemről (és a szövetségünkben mások is ezt a taktikát követik) igyekszem felfelé támadni, ha tehetem. Nyilván a teljes AL/EH brigádot nem tudom legyőzni, de azt a részét amelyiket igen (csak pár tag kivétel), őket minden nap kamrába rakom.
Dátum: 2009.05.12. 21:21:24
"különböző taktikák különböző szinteken"
De mint írtam, ami 3 hónapja jó taktika lehetett mondjuk 30. szinten, ma már koránt sem az (rablási határ tolódása). Ráadásul a szövetségtől, annak lehetőségeitől is rengeteg dolog függ (van Akadémiájuk? mekkora?).
Éppen ezért nincs értelme ilyen fejtegetéseknek.
De mint írtam, ami 3 hónapja jó taktika lehetett mondjuk 30. szinten, ma már koránt sem az (rablási határ tolódása). Ráadásul a szövetségtől, annak lehetőségeitől is rengeteg dolog függ (van Akadémiájuk? mekkora?).
Éppen ezért nincs értelme ilyen fejtegetéseknek.
Dátum: 2009.05.12. 20:34:59
Jaja, gyanítom, a lent lévők közül csak nagyon kevesen bírnák ki ezt. 25% fölé csak nagy óvintézkedésekkel szabad menni, 30% fölé meg csak akkor, ha nem számít, hogy elvernek (pl. manára gyűjtesz, és nem vadásztál úgysem aznap).
Ezzel szemben egy erős 30. szintű még 40-50%-on is elvirgonckodhat.
Ezzel szemben egy erős 30. szintű még 40-50%-on is elvirgonckodhat.
Dátum: 2009.05.12. 17:13:15
A tárgyak is csak tulajdonságot adnak, kivétel ez alól persze a sebzés.
Dátum: 2009.05.12. 16:13:33
10. szintű korom óta folyamatosan 5-6. szint között ingadozik. Nincs távolodás.
Ha ehhez még hozzáteszem, hogy neki maxolt a szingulárisa, nekem pedig zéró, akkor egyértelmű a közeledés.
Ha ehhez még hozzáteszem, hogy neki maxolt a szingulárisa, nekem pedig zéró, akkor egyértelmű a közeledés.
Dátum: 2009.05.12. 15:25:46
Dehogy távolodnak, inkább folyamatosan összébb szorul a mezőny, mivel egyre több TP kell egy szinthez.
Dátum: 2009.05.12. 14:46:13
Legalább össze lehet haverkodni egymás ütése közben.
"Nédda, most egyikünk sem találta el a másikat!"
"Azta, bejött a kritikus varázslatod, mázlista, de egyébként biztos megvertelek volna!"
"Csak azért bírtál leverni, mert mágiás cuccban voltam."
"Ma direkt hagytam, ma nem vadászok, nem érdekel hányan visznek el kínzókamrába."
"Nédda, most egyikünk sem találta el a másikat!"
"Azta, bejött a kritikus varázslatod, mázlista, de egyébként biztos megvertelek volna!"
"Csak azért bírtál leverni, mert mágiás cuccban voltam."
"Ma direkt hagytam, ma nem vadászok, nem érdekel hányan visznek el kínzókamrába."
Dátum: 2009.05.12. 06:21:06
Bocsi, de ez alapvetően rossz, már a kiindulásnál. A szándék nemes, de egyszerűen nincs általánosan alkalmazható taktika. A játék minden szakaszában (karakterszint), minden időszakban (most, vagy ha 3 hónapja voltál x szintű) más és más az ajánlott stratégia. Tárgyak szempontjából sem lehet általánosítani, folyamatosan kell az ellenfelekhez alkalmazkodni. De a legrosszabb, hogy helytelen állítások is vannak benne, amelyek csak rád, speciálisan a te karakteredre igazak, ("az EGS és a MÁG egyelőre teljesen haszontalan tulajdonságok").
Nagyon szépen meg tudod fogalmazni a gondolataidat, ami szuper dolog, de Inkább még ne próbálkozz ilyesmivel, mert hibás következtetésekre jutsz. Folytasd az agyalást, sose szabad abbahagyni, csak ne akarj ezek alapján tanácsot adni másoknak.
Nagyon szépen meg tudod fogalmazni a gondolataidat, ami szuper dolog, de Inkább még ne próbálkozz ilyesmivel, mert hibás következtetésekre jutsz. Folytasd az agyalást, sose szabad abbahagyni, csak ne akarj ezek alapján tanácsot adni másoknak.
Dátum: 2009.05.11. 15:11:57
Te írtad hogy épít, és azért csodálkoztam ezen, mert a karakter a katakombákban bújkál.
Dátum: 2009.05.11. 15:00:59
Hát ez elég nagy hülyeség. Javítani kellene.
Dátum: 2009.05.11. 14:55:18
A katakombában lehet manakonstrukciót használni ?
Dátum: 2009.05.11. 14:26:52
Azok farmkarakterek, lényegtelen számukra a százalék. Beszedi a LE-t, aztán másfél óra múlva megtámadja a főkarakter.
Dátum: 2009.05.11. 07:38:06
"van 7-8 barátom,akiket folyamatosan látogatok,és ők nem tesznek ellene semmit"
Remek.
Remek.
Dátum: 2009.05.11. 06:48:20
Minek van nektek ötös örtornyotok?
Dátum: 2009.05.11. 05:03:22
"nálam az verte ki a biztosítékot, hogy idomíts be 5 új állatot"
Butaság. Időzítsd úgy, hogy akkor csináld meg, amikor egyébként is lecserélnél 2-3 állatot. Nem nehéz, tekintve hogy előtte van az 5 szintlépős küldetés. Ahogy kijön a lépés, vagy előtte, vagy utána csináld meg, és így gyakorlatilag fizetik neked a idomítás egy részét.
Butaság. Időzítsd úgy, hogy akkor csináld meg, amikor egyébként is lecserélnél 2-3 állatot. Nem nehéz, tekintve hogy előtte van az 5 szintlépős küldetés. Ahogy kijön a lépés, vagy előtte, vagy utána csináld meg, és így gyakorlatilag fizetik neked a idomítás egy részét.
Dátum: 2009.05.10. 23:43:37
Vigasztaljon, hogy ez az apró lényesnél is így van.