Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - AranyAlma

Oldal: 1234567891011
Dátum: 2009.01.06. 15:30:17
Idézet: pityu - 2009.01.06. 15:09:01
Hunter nevébem nem szólhatok, de egy-két dolgot elmondok, bár nem gondolom, hogy én tudok újjal szolgálni.

1. Bármilyen hihetetlen is lehet, a portyaablak sokszor segített. Folyamatos frissítgetés (bal kéz F5-tön), jobb kéz egéren pihen, várja, hogy lecsapjon a megfelelő név melletti támadás gombra. Ha sokat csinálod, jóval kevesebb, mint 3 másodperc. (Előzetes kémkedés nem árt, hogy ne egy óra hosszát nyomkodd a gombot )

Engem eleg sokat tamadnak. (Szeret az ELIT, es an adom a legtobb TPt, tenyleg kicsit dietara voltak fogva az elmult 1-2 napban, mert ok nem tudtak beutni, mondjuk nem is figyeltek valszinu annyira.) Sokszor vagyok 15% alatt amugy is. Eleg sok lebeszelt tamdasom is van, kuldik miatt. Sokszor elofordul hogy utni akarnak, de nemtudnak mert 15% alatt vagyok. Ekkor atoltozom (fenti modszer szerint) es szolok neki amikor uthet. Akkor is visszair hogy nem tud utni mert nincs tamadas gomb a nevem mellett. Aztan csak ugy tud utni ha beirja a nevem a portyaablakba. Tamado ablakba fel sem jovok . Probald ki mukodik a dolog, tobbszor tapasztaltam.

2. Másik módszer, ami tetszik. Karakterlapról támadás gomb használata. Ha nem üthető bedobja a portyaablakot, igaz? Igen. No, de ha nyomsz egy gyors vissza gombot majd egy előrét, akkor megint a támadás gomra "kattintanál". (programozható gombos egérrel könnyebb, mint a böngészőben kattintgatni ) Tehát ezt ismételgetve abban az intervallumban, amikor vélhetőleg támadható lesz az ellen, még gyorsabb, mint az első módszer.
Lasd elso pontra adott valaszom.

3. Puszta mák. Tényleg volt olyan, hogy tök véletlenül kaptam el vkit a kellő időpontban és nem egyszer. Aszem rhynn volt. Még írta is PM-be, hogy elég sokat építkezhettél, ha ilyen nagy a szerencséd...
- végigkattintottam az összes általam megtámadni kívánt karaktert karterlap támadás gombról
- portyakeresőből beírva a neveket
- frissítettem a portyakeresőn és pont bedobott egy új nevet

A tokveletlennel nincs baj. Olyan siman van. En sem az elsonel kezdtem gondolkodni. Es nem a masodiknal.

Na de ennyi elég is lesz, hogy fogunk mi nyerni ellenetek, ha megint megtámadtok...

Jaja. Szepitsetek a barlangrajzokat. Tobben szervezkednek, hogy mar jovo heten tekintsuk meg oket. Hiaba mondom nekik, hogy eloszor melyitsuk el kepzomuveszeti tudasunkat. Sot egyesek szerint a rajzok folyamatos, 2 hetenkenti megtekintese lenne igazan ajanlatos, azzal tudnank igazan naprakeszek lenni kepzomuveszet teren.
Dátum: 2009.01.06. 15:19:27
Idézet: Otoaak - 2009.01.06. 15:15:33
Ebben semmilyen titok nincsen, egyszerűen csak összedolgoztunk aktívan kémkedtünk és kiszámoltuk sokszor percre pontosan kit mikor lehet ütni. De látom Lord már több részletet is elárult nem is irok többet.

Es hogy lovod, be az 1 oras idointervallumban mikor fogok fegyvert valtani 3 masodpercre?
Dátum: 2009.01.06. 14:29:05
Hehe. Azt hiszem en voltam az elso aki gratulalt, es most is csak gratulalni tudok, a kibontakozott poenkodasert es a SoD reszerol a nagyszeru taktikaval vegrehajtott gyozemert TGY felett.

Csupan egyetlen apro kerdesem lenne, elsosorban Dragon Hunterhez. Hogy tudott olyan gyakran megutni, mikor kb. 3 masodpercre bujtam ki a 15% alol. Taktikam kovetkezo volt: az egyszeruseg kedveert alap EPm 2000. Ha atoltozom egeszsegnovelo cuccokba akkor 3000. Tehat alapbol 300EPn vagyok utheto, atoltozve 450EPn. Nem pihentem soha. Tehat atoltozve volt kb 1 ora idointervallum, amikor barmikor targycserevel(mondjuk fegyver), 15% fole tudtam novelni magam es utni az epikust, aki levert azonnal 1EPbe. Ez a 3 kattintas kb. 3 masodpercet vesz igenybe. Gondoltam ez jo kis vedelem. Nehezen lesz eltalalhato, mikor is vagyok utheto. Amikor eloszor beutottel igy, gondoltam micsoda mazlista. Sot mikor masok jeleztek hasonlot, meg nyugtatgattam oket, kicsit kocka az illeto, elofordul ilyen. Hat tevedtem. Eleg rendszeresen le lettem igy is utve altalad. Sot kitunteto figyelmed egyszerre tobbunk fele is megoszlott es masokat is igen gyakran utottel azon nehany masodpercben mikor 15% felett volt.

Jeleztem a Beholder fele, hogy kicsit gyanus az ugy vagy nagyon kocka ul a tuloldalon. Mivel tudtommal RL rendszergazda vagy meg is van ra a lehetoseged.

Erre Miklos irja, hogy o mar kovette le nehany TOP karakter tevekenyseget es elofordul ilyen, hogy valakit percekig ut 2-3 masodpercenkent es kozben forumozik, meg mast is ut, elgepeli a nevet, tehat tobb mindent is csinal. Szoval neki nem feltuno a dolog. Milyen jo a multitask, egyik ablakban utom, masikban forumozok, sot ezt egy ablakban is meglehet csinalni kulonbozo lapokon.

Szoval kerdesem feled (es mas TOP karakter fele), mi a titok? Hogyan tudnam en is megtenni ezt? Mert ugy erzem, lassan de biztosan lemaradok toletek technikaban, ugy hogy akar dobhatom is a karaktert.
Dátum: 2009.01.06. 09:31:13
Idézet: Dragon HUNter - 2009.01.06. 09:24:37
Az sebzések szempontjából majd megjelenik a visszacsatolás varázslat. Ha az betalál (olyan mint a vakító fény) minden körben az ellenfél által okozott sebzés kb.35%-át visszaüti a támadóra a saját körében. Tehát érdemes a varázslatokra is gyúrni, és MINDEN KÖRBEN sebez!
Az igaz, hogy majd csak később jelenik meg, de mit vártok a játék elején? Ez nem egy két-három hónapos játék, hanem hosszútávra van tervezve. Az itt hozzászólók többsége úgy gondolja, hogy huszonegynéhány szintre érve már mindenre felkészülve nem tud semmi újat találni a játékban. Szerintem ez nem így van, vár még pár dolog.......

Peldaul van nagyszeru varazslat, ami 3 masodpercenkent uti a kivant ellenfelet, amig az uthetove nem valik....
Dátum: 2009.01.06. 09:03:40
Igen szep, taktikus gyozelem volt!!
Dátum: 2009.01.04. 09:32:43
Mi lenne ha a citadellat csak az hasznalhatna, aki az elmult 1 hetben nem uzent hadat, es csak arra, aki ezutan az 1 het utan tamadta meg. Es csak olyanra lehet kiadni, akivel haboruban vagy.

Termeszetesen valaszcsapaskent korlatozas nelkul hasznalhatnad 1szer.
Dátum: 2008.12.23. 23:16:09
Latom a Terkapu problemajat egy husszarvagassal megoldottad Miklos. Nagy grat hozza, foleg igy a fu alatt.
Koszonjuk szepen!
Dátum: 2008.12.21. 23:28:18
Terkapu: lathatoan, magas terkapu szintnel mar egyszeruen nem lehet majd a terkapu pontokat elkolteni, tehat mindenkeppen valami valtozasra lesz szukseg. Mivel terkapunal sebzodik is az ember, mar eleve van egy fek beepitve. Javaslom az idokorlat teljes torleset, vagy pedig minimalisra csokkenteset (peldaul 5 perc).

Leirom itt is. Mivel a napi 20 terkapuzas mar olyan mint a portyazas. Legyen ugy mint a portyanal. Orankent ketto, utana meg jonnek a minuszok.
Dátum: 2008.12.21. 09:03:45
Karácsony
Dec. 24-én déltől dec. 25-én délig a Végzetúrban is karácsony lesz, ami azt jelenti, hogy nem lehet majd portyázni!

Ezt eleg kirekesztonek erzem. (Es igazan ezert nem tetszett Craslorg otlete.)

Tovabbi javaslataim:
Jom kippur idejen se legyen portya.
Sot tartsuk be a szabbatot: pentek napnyugtatol szombat napkelteig tilos a klikkeles! Se portyazas, se vadazsat!
Sot: Olimpia idejen nincs portya, csak arena harc! De ilyenkor mas szovetseg tagjait is ki tudod hivni.
Es tartsuk be a magyar taltosok osi szent napjait: napejgyenloseg idejen aldozzunk az o emlekuknek is!

Elnezest, ha valakit megbantottam, barmilyen okbol, ezen hozzaszolasommal. A kiragadott peldak teljesen veletlenek.
Dátum: 2008.12.21. 08:49:44
Ugye a 20 TKP, mar fel er a napi portyazassal, tehat lehetne ezt is ugy mint a portyazast. Orankent ketszer, azon felul %-os buntetes. Az EP korlat ugyis eleg lesz, valszinu ekkor mar a portyazas is sokkal kevesebb lesz. Szerintem.
Dátum: 2008.12.21. 06:39:49
Csak ugy tovabb gondolva a dolgot. Valamilyen megoldast talalni arra, ha a tavolabbi jovoben egy szovetsegnek 20.szintu terkapuja lesz, az azt jelenti hogy 80 percenkent kap egy terkapu pontot es 60 percenkent tud elkolteni egyet, akkor lenyegeben egesz nap orankent a gep elekell uljon haezt optimalisan ki szeretne hasznalni. Csak egy pelda: 4 ora alatt 4szer tud bemenni es 3 terkapupontot(TKP) kap. Egy nap alatt 24szer tud bemenn, kap 20 TKP-t, ugy hogy minden oraban oda ult a gep ele. Vagy mas megkozelitesben, ha valaki nem szeretne ha halmozodana TKP-ja, akkor 4 ora kivetelevel, a nap minden orajaban oda kell, ulni a gep ele.
Dátum: 2008.12.20. 17:06:22
-- ha valakinek extrém magas a rablott LE és vadászatból szerzett LE aránya, az valamivel kevesebbet tudjon rabolni azoktól, akiknél ez az arány extrém alacsony.

Forditsuk me a dolgot: ha valakinek extrém magas a vadászatból szerzett LE es a rablott LE aranya, az aranyosan kevesebbet LEt kap vadaszatbol. Tanuljon meg mindenki portyani!!

Tovabbi otleteim meg:
- Ha valakinek extrem magas egy tulajdonsaga, akkor az aranyosan kevesebbet fog erni.
- Ha valaki elter az atlagtol, akkor ugy tekintjuk, mintha atlagos lenne!!
- Ha valaki tul nagyot sebezne akkor, akkor arena harcnak tekintjuk a portyat.
- Ha valakinek tul keves a TPje, az vesztes eseten megkaja a nyertes TP-inek egy reszet.
- Ha valaki tul sokat epitkezik, mestervizsga bemutatasara kotelezzuk!
- Ha valaki tul sokat ul a jatek elott, akkor el fogjuk kuldeni tornaszni!
Dátum: 2008.12.20. 16:48:32
Karácsony
Dec. 24-én déltől dec. 25-én délig a Végzetúrban is karácsony lesz, ami azt jelenti, hogy nem lehet majd portyázni!

Allatok moraljaval mi lesz??
Dátum: 2008.12.20. 16:43:40
Idézet: Ebegab92 - 2008.12.20. 14:05:40
Szerintem sokkal jobb gyémánt hordásnak lenni,mint rubin,smaragd vagy zafír.Emellett azzal érvelek,hogy olcsóbban szerezhetünk cuccokat a lélekkufárnál,meg kevesebb LE-t vesztünk portya során.Míg a többi hordánál csak egy adott dolog a bónusz.

Es semmmi, de SEMMI bonuszt nem kapsz az epikus harcnal. Orulj neki!
Dátum: 2008.12.19. 14:42:20
Koszonjuk szepen!!!
Dátum: 2008.12.18. 19:05:47
Nem lehetne az epikus lenynel torolni a sebzest, ha a leny maxba regeneralja magat. Igy pontosabban lehetne latni, ki mennyit sebzett. De ez nem fontos igazan csak jo lenne. Az igazan fontos az a TERKAPUPONT lenne!!!!
En nem ertek egyet a dologgal. Szoval felajanlom, hogy nyugodtan lehet utni engem a karacsonyi 'szunet' alatt is. Nem haragszom meg erte.
Dátum: 2008.12.15. 13:09:16
Tenyleg jo lenne mielobb az a terkapupont!! Ezzel lenyegeben nem lennenk idohoz kenyszeritve a jatek altal. Miklos!!! Ha mas nem egy idopont!
Jaja.Tapasztalatbol mondom. Orankent ottel csokken a moralja. Megeszik egy oskovet. Orankent!!! Ha nincs oskoved LEt eszik, ha az sincs, nah olyan meg nem volt . Harcolni 50%-tol nem jon. Ha kennelbe kuldod, teged vesz uldozobe (megkuzd veled), es vicsorogva ertesedre adja, hogy legkozelebb mar elesben megy a jatek (tenylegesen veszted a az EPt). Ha pihenni kuldod, vicceket kell neki meselni, ha nem tetszik neki a vicc, a kovetkezo csataban nem jon harcolni. Egyszeruen nem jon fel a 'harcba hivod' nyomogomb. Ha tul jol sikerul a vicc, akkor csata kozben, elmeseli az ellenfel allatanak, igy kapcsolva ki ot is a csatabol. Ez nem mindig jo poen! Ha tetszik neki az ellen allata, akkor cseveg vele es nem harcol!!

Szoval nem gy fenekig tejfel az ellet egy 50+ -os doggel, es szerintem meg vannak dolgok amiket meg nem is vettem eszre. De, nem adjuk fel!! Alig varjuk az akademiat, ahol tanulhato szakertelem lesz a magas szintu allat tartasara vonatkozo szakertelem! Csak raknak mar be a jatekba! (Azert a terkapupont sokkal fontosabb!!!)
Dátum: 2008.12.11. 22:09:03
Tudom, hogy a terkapupontok kicsit tobb programozast igenyelnek, de jo lenne mar latni oket!!! Nagyon tudnak hianyozni! Utalok hajnalban kelni, mert akkora esik a kovetkezo belepesi alkalom.

Varjuk minel elobb ezeket a pontokat!
Oldal: 1234567891011