Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Mi nem tetszik a kalandokban?
kedvencUnr34lFérfi
Végzetúr mester
763 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mi nem tetszik a kalandokban?
821. hozzászólás - 2021.11.25. 18:05:05 (Válasz Fsanyi82 #819 hozzászólására.)
amikor messze a legmagasabb volt a Szerencsém a kalandokban még is olyan próbák voltak amik megették a kristály pontjaimat, amióta bejött ez a nagyszerű AF képesség már többet ezzel nem kell foglalkoznom V1-en messze a legtöbb kalandot én csináltam meg. 2000AF nem olyan sok és hosszútávon a kristálypontok szerzése lehet még drága is
V1 - Unr34l Azúr Légió / ex-Lélekőrök Szövetsége (V1) ex-JólesőHullaszag (V5) /
Pontszám: 8.82
kedvencFsanyi82Férfi
Végzetúr mester
1971 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mi nem tetszik a kalandokban?
822. hozzászólás - 2021.11.25. 19:46:37 (Válasz mist #820 hozzászólására.)
Nen emlékszek bocs, hogy valaha is kioktattam bárkit vagy lenéztem akár játékost vagy szövit, szerintem valakivel nagyin keversz.
Nem a kristálypontok a lényege a posztnak, és egyébként véletlen épp kifogytam belőle.

Légy oly szíves és akár itt, akár privátban mutasd meg nekem, hol és mikor néztem le a karaktered vagy bárkiét , vagy a szövetségét.
Ha valóban így van (9 év hosszú idő) bármikor elnézést kérek.
Ha van időd és energiád olvasd végig a fórumot én úgy ítélem meg magam, hogy álltalában próbálok segíteni. Ha privátba is kérdez valaki nem szoktam megtattani a titkaim mit hogy csinálok, hátha az illetőnek is megjön a kedve s nem hagyja abba a játékot..


Itt a hangsúly azon volt, hogy ha valaminek van maximuma ol egy szakinak akkor ne kérje kaland próbában a másfélszeresét ( nem azért mert sajnálom a kristálypontokat vagy az af et rá hanem mert alapjába véve a kaland nem teljesíthető( igen erre van a kristálypont... Hagyjuk ha nem érted.) nem is én jeleztem elsőnek ezt az évek alatt csak ma úgy szembe jött frontálisan mert épp egyesével kalandoztam
Pontszám: 8.74
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiRésföld - a HKK legújabb kiegészítője