Idézet: Endyr - 2010.04.26. 18:04:35 de, igazad van, ezt soha nem is tagadtam. csak probalok ravilagitani mennyire apro a problema amit kifogasoltok.
mondjuk az elv az, amit megertek, h ne fizessunk ketszer. De en - habar nem vagyok gazdag - 5/10 forinton nem veszek ossze senkivel sem (foleg, ha max heti 1-2x fordul elo)
Hidd el, hogy engem sem az zavar, hogy néha levesz 1/3-ad őskövet. Hanem mióta aktiváltam a kényelmi funkciókat és elkezdek vadászni, kicsit keserű lesz a számíze, mert nem azt kaptam amit leírtak és úgy érzem kicsit megszívattak. Lehet, hogyha bekerül az opció amit kérek, annak ellenére is fogom használni a gyorsítok őskőért opciót, de most kicsit korlátozva érzem magam.
Blacksheep77HUN:
Azt elfogadom, hogy úgy nem akarják/tudják megcsinálni ahogy leírtad, mert ugyan nem értek hozzá, de azt hiszem akkor minden vadászat végén kellene vizsgálnia a programnak, hogy tud-e sajtolni és nem tudom ez mekkora szerverterhelést jelent. Majd egy hozzáértő megmondja. Én csak annyit kérek, hogyha már van elfogás akkor ne legyen muszáj a gyorsítást használni, ha még nem járt le az idő ami kellene a következő sajtoláshoz akkor vágja be az ólba az állatot és majd én kisajtolom ha akarom.