Kicsit visszaolvasva egy dologra reagálnék, a miért nem kapja meg minden prémes ingyen ezeket, illetve miért sarkallják a prémre az embereket témakörhöz.
Srácok!
Tudjátok bármilyen meglepő is lesz: nem a két szép szemünkért van ez a játék, ott a kft-nél ebből élnek és emiatt dolgoznak vele. Nekem is sok minden nem tetszik a játékban: a háborús rendszer kihalása, a baltás fejlesztések-módosítások, a céltalanság egy idő után, a kreativitás kiölése, stb, stb. DE! Ha megelégelem a dolgot, majd abbahagyom/nem fizetek. Viszont amíg ad a játék annyit, hogy elszórakázzak vele itt szépen, addig igenis teljesen jogos, hogy ezt honoráljam is a Beho felé. Ingyen is lehet játszani a játékot, cserébe akkor fapados. Hol van ebben a hiba? Anno kiprószáltam a játékot minden költség nélkül zavartam a v1-es karimat vagy 3 hónapot. Tetszett, vettem őskövet és azóta tolom ezerrel. És nem vagyok mercis újgazdag csávó, gyárban nyomom az ipart jelenleg. De nincs olyan költsége, hogy ne bírjam ki. Belefér az embernek egy jópofa szubtéri, meg belefér egy kis lopás ha úgy adódik. Még olcsóbb. De nyilván a Beho üzleti vállalkozás, nem karitatív intézmény.
Tapasztalatból mondom: felfelé egy idő után van pár non-prém cucc, ami jobb mint a prémes tárgyak. A kútkisütögetés sem kötelező, csak lehetőség. stb. Amit megenged a pénztárca. És lehet jó karit összedobni így is. Nyugi van
Az első osztályt meg mindenhol meg kell fizetni