Eddig úgy voltam vele hogy minek írjak, mindent elmodtak elöttem, tenni nem tudok úgyse semmit, minek anyázzak.De a mai nap betette a kaput rendesen.Amikor hozzányúltak a vadászatokhoz LE ügyben, sztem mást is elb.sztak, eddig normálisan oszotta a kalandokat, nem sűrűn, hanem mondom NORMÁLISAN, és mióta ez a kavarás volt, alig talált, ezért ma reggel dühömben megvettem a kalandgömböt 6000 lélekgyémántért, holott cipőre gyúrtam, és mennyit talált több mint 100 csp-böl, meg támadásokból, na mennyit????? 1DB-OT.Igen, kő kemény 1DB-ot!!!!!
Más, akinek nemhogy kalandgömbje nincs, de a szerencséje is kisebb stb szinte minden 3ikra talál egyet.
Én a játékélményért jöttem erre a szerverre, de nemhogy ezt a sz.rakodást levágják a LE-vel,elveszik az átlagkarik csepp esélyeit is, még kalandozni se lehet hogy szórakozz egy kicsit.
Komolyat csalódtam a v4ben, pedig nagyon nagyon vártam, ezért nem is sajnáltam kavicsot rendelni, de áááááá én már lett.jom az egészet nem érdemel annyit ez az egész hogy felhúzzam magam rajta.