Idézet: Dozer - 2010.03.25. 17:53:15 Kocos majd akkor is örülni fogsz ha a szélsőséges eset következik be? Hiszen Zarknodnál is az volt a játékvezetőség véleménye hogy az "átlagjátékosokra" terveztek... s én emlékszem mekkora balhé volt amikor vége lett...
Leírok neked egy dolgot, amit szerintem meg fogunk csinálni ha bevezetik ezt a másik világra átvivős dolgot...
7 szövetségi társamat magam köré gyűjtöm, 8-an elindítunk 2 (azaz kettő!!!) karaktert a következő V4-en...( 4-4 ember visz egy karaktert...)
Szabály tiltja? nem, hiszen nem lesz más karakterünk azon a világon....
Mind a két karaktert "feltöltjük" őskővel, aztán megcélzunk 1-1 kategória győzelmet... Optimista emberként azt merem mondani nagy eséllyel el is hozzuk azt a 2 kategóriát... (4 játékos aktivitását nehéz kompenzálni)
Amikor vége a szervernek mind a két karaktert áthozzuk a V3-ra a szövetségünkbe, s két tagunknak "átadjuk", cserébe ő a később indult (esetlegesen gyengébb) karakterét törli....
eredmény:
2 játékos kap 2 olyan (feltehetően erős és magas szintű) karaktert, amiért 1 (azaz egy!!!) percet sem játszott!!! Szövetségünk erősödik, epikus csaták gyorsabbodnak, építések is nagyobb ütemben lesznek...
Meg lehet csinálni? -simán
Etikus? - Saját társam "öröméért" nyugodt szívvel megcsinálom
-Szabályellenes? -Nem
-örülni fog majd a többi szövetség? Nem hinném, de ha már itt tartunk ez engem érdekel? nem....
-Felborul a jelenlegi szövetségi erőviszony a V3-on? -úgy gondolom igen...
Üdv!
őszintén sajnálom, hogy még továbbra is olyan versenyek lesznek meghírdetve, ahol a pénz és az etikátlanság dönti el a győztesek kilétét...
a fent idézett hsz-nél pedig véleményem szerint lesznek (vannak) durvább tervezetek is az ilyen világokon, amiből csak botrány és radikális törlések, zárolások, stb lesznek.
na jó, persze a behonak is élni kell valamiből, de könyörgöm... túl nagy kérés, hogy esetleg ebben a játékban valamikor a tiszta taktika, stratégia, ügyesség, logika, stb pénzen nem kisajátítható tényezők döntsenek??
Mert aki őskövek százainak vásárlásával lesz ekkora király a szerver végén, az megmutathatná, hogy anélkül is az lenne!
Egyébként az új ötlet szerintem nem rossz. Viszont annak tudatában, hogy anyagilag nem akarok versenyezni, jó eséllyel el sem indulok majd a szerveren. Kivéve, ha nem lesz prémium tagság, nem lesz őskő-kisütés, és a prémiumos tárgyak vásárlásához az ősköveket, mondjuk egy-egy kategória (pl építés, LE diff, teljesített kalandok, stb...) különböző elért szintjeinél kapjuk meg. Vagyis például az LE diff-nél így nézne ki (minden előzetes tesztelés, és kiegyensúlyozás nélkül írom csak):
+100k LE diff-nél kapnánk 10 őskövet
+200k-nál 20 őskövet
+300k-nál 30 őskövet
...
+1000k-nál 100 őskövet
vagy valami ilyesmi. És ezt minden olyan kategóriára kirészletezve, ami számít.