Ami abban a hsz-ben Ricardoról szólt ( 4 vagy 5 sor volt...) az továbbra sem sározás, hanem tény.
"Ricardo megszólalásaival az a baj, hogy az ő V1-es karaktere pontosan ugyanilyen etikátlan dologból is épült fel. A kilépésének köze nem volt ahhoz, amit ő mondd. Ha így lett volna, akkor nem lett volna fél évig annak a köré épített szövetségnek a tagja, amelyikből hét elején kilépett."
Mi ebből, ami nem tény? Hol van ebben sározás? Sokadjára kérem, hogy konkretizálj!
Nem, az nem multizás, mert nem én viszem a karaktereket, nem én vadászok vele, nem én portyázok vele, én semmit sem csinálok vele. Nem én játszok vele, nem lépek be hozzá. Pont ezek jelentik a multizást, amiből egyik sem áll fent. Minden karakter mögött egy ember áll. Tanácsolom, olvasd el a felhasználási feltételek multizásról szóló részét... Ha magamnak csinálnám, jóval eredményesebb volna a dolog, de az már kimerítené a multizás fogalmát.
De ezt is írtam már, hogy ez nem új jelenség, vannak akik már több mint egy éve csinálják folyamatosan, erről is többször volt már szó.
Te vagy az, aki besározza a másikat, és csökönyösen ugyanazt szajkózod valóságtartalom nélkül. És igen, ez a pofátlanság, mert elferdíted a tényeket, kiforgatod a szavakat. Bármit mondasz, ez nem csalás és nem is multizás!
De egyébként had kérdezzem meg, miért engem pécéztél ki magadnak? Azért, mert én nyíltan is elvállalom, és kikérem magamnak, hogy nem csalok, nem multizok, nem sértek szabályt/feéhasználási feltételeket? Vagy azért, mert én tolom jelenleg a legeredményesebben? Nézz már körül V4-en mennyi egyénre szabott farmkarakter van, aki zárolásra került. Vagy hány olyan haver karakter van, aki tömi a span karakterét. Ja, értem, mert rajtam látszik ez leginkább. Ha valakinek csak 1M a LE-diffje, de abból mind ilyen úton szerzett LE, az nem számít, mert nem az van elöl?
Hogy az etikájával miért nem foglalkozok? Gondolom ez a következő téma.. Azért, mert az a mezőny, amibe ha átkerülök, és a konkurenciám, "versenytársaim" lesznek, azok ugyanezt csinálják, sőt scriptet használnak, egymás helyett belépkednek, portyáznak, epikust ütnek, stb.. A tisztességes játékosokhoz nem sok köze lesz a játékomnak V1-en...
A hozzászólást Ywgarrd módosította 2010.05.06. 17:36:12-kor
Pontszám: 7.05