Idézet: Miklós - 2010.04.23. 10:57:48
Csak két dologról feledkeztél meg:
1.) Mivel ez egy gyors szerver, az ugyanakkora összegért vett őskő mennyiség kb. 2,5 szörös. Tehát az a 200 őskő valójában 80 őskőnek felel meg.
2.) Az első 50 szintre ez az ÖSSZES költséged, a 11 millió LE-s, 50. szintű karakterre 80 őskövet kellett költened összesen...
Miklós: teljesen mindegy, hogy 0-ról indulok, és úgy veszem halomra az ősköveket, vagy 50ről. sőt nem is mindegy, mert ha 0-ról kezdem, akkor az ősköves cuccok nem 30 őskőnél kezdődnek. hidd el, többekkel értekeztem erről 200 őskő alatt nem érdemes elkezdeni sem. és ha már azzal védekezel, hogy van egy 50es karakterem, nos 50 szint alatt szted mennyi kiégettet gyűjtöttem volna össze?
az 1. pontban írottat pedig megjósoltam a kommentem kiküldésekor. azt viszont elfelejted, hogy mivel a sebesség is 2.5-szeres őskövet nem spórolsz, mert ugyanolyan gyorsan le is kell cserélned a felszerelésed.
nem mindegy, hogy két hónap alatt költesz el 1000 őskőnyi pénzt, vagy 6 hónap alatt, amikor bőven szerzel kiégettet is. mivel nincsenek épületek, nincs kristályosító, senki nem fog lopásra, szubtérire költeni a drága kezdő LE-ből (ami amúgy is kevés), így ha kell a szövetségi kiépülés, a kristályosító is bőven normál őskőből kell hogy épüljön, nem kiégettből. és még egyszer, ezt két hónap alatt költöd, nem fél év alatt. erősen lehúzás gyanús.