Panaszokat hallottam a magasabb szintű LE lopásra.
Én már jó ideje csak portyából élek, és nem panaszkodom. csatánként a 1.000 - 4.000 LE megvan, persze változó arányban, de folyamatosan. értem ezt persze hogy hogy a Krat Aff turbóval együtt kifullozva 50re ami megduplázza a szerzett LE mennyiséget.
Egy Portya karakternél (újabb néven Pók karik
...elég lol oltás) alapok a következő dolgok:
- 0 vadászat (max csak küldetésekkor szabad vadászni, akkor is a lehető legkevesebbet, mivel túl nagy TP-t ad, ami köztudottan hátrány a portyakariknak.
- a TÖ folyamatos növelése, kiemelt helyen a Tám-Véd-IQ triász. (21. szintre 475-s TÖ ajánlott a stabil győzelemhez, így kapsz egy olyan védelmet hogy a portyákat 99.99%ban nyered. az a 0.01% az ha vmi űber kari unalomból betámad. Mezei vadász karik 100%ban esélytelenek, és itt a szerencse és a random sem segít.
- 30 PP/nap beállítás
- (lehetőség szerint prémium tárgyak, de a regeneráció miatt Prémium tagság)
- Kreatív Affinitás 30+20 (20 itt a Turbó)
- állat esetén (ami a sebzésfelfogás és + sebzés miatt igen csak jól jön) legalább 2 állat ill. a dinamikus haladásuk miatt 15-20s Inteligens Kedvenc
- Kritikus ütés ill kritikus varázslat 10-15 mind2re (több egyenlőre felesleges mert a magas TÖ miatt így is aláz az ember)
- Tanulás min. 40 lehetőleg 50
- Kereskedelem 20 + 20 (így 4 szinttel magasabb cuccokat tudsz megvenni, ami baráti előnyt ad
- Tudatturbó 40 (ebből ez a max. amit érdemes kihozni, a további emelés felesleges)
- továbbá a Transzpalántáció ami segít a LE igényt csökkenteni
- végül de nem utolsó sorban az Ultraspecializáció amit érdemes folyamotaos növelve kifullozni.
A specializációt havi forgásban érdemes nyomatni Védekezés - Támadás - IQ sorrendben.
egy átlagos portya alatt így nem gond kiosztani 500-600 dmg-t és a kapott sebzés is ritkán karcolja a 100t.
(persze itt nem említettük meg a klán adta + értlékeket ami jobb klán esetén 20 feletti tám/véd.
Lehet hogy nagyon sokat utálják a portya karikat, de ők az igazi sikerkarakterek.
Kérés - óhaj - sóhaj esetén szívesen segítek ha tudok.
vegzetur.wikidot.com - Minden ami Végzetúrt infó. Előbb olvass, utána kérdezz.