Re: Stratégiák
121. hozzászólás - 2008.12.08. 11:36:37
121. hozzászólás - 2008.12.08. 11:36:37
Nekem ezzel a fertőzéssel lenne egy komoly stratégiai gondom. A fertőzést leküzdeni optimális esetben is 650k LE körül van. Nagyon nem örülök neki, hogy semmilyen információ nem áll a rendelkezésünkre azzal kapcsolatban, hogy mi lesz, ha legyőzzük a fertőzést illetve mi lesz, ha elbukunk.
Nem szeretném azt látni, hogy 70. szintre érve aki legyőzte a fertőzést annak hirtelen megduplázódnak a tulajdonság pontjai (nem hiszem, hogy ilyen lenne) viszont azt sem szeretném látni, hogy semmi nem történik. Itt nagyon sok LE-t lehet spórolni stratégiától függően és hatalmasat lehet bukni, ha valaki "rossz lóra tesz".
Elvileg, szerepjátékosan nézve ugye a fertőzés miatt portyázunk, emiatt vannak ellentétek a különböző hordák között. Kérdem én, a fertőzés legyőzése után már nem lesz portyázás? Ha lesz akkor minek győzzem le a fertőzést? Miért jó az nekem, ha legyőzöm a fertőzést?
Nem szeretném azt látni, hogy 70. szintre érve aki legyőzte a fertőzést annak hirtelen megduplázódnak a tulajdonság pontjai (nem hiszem, hogy ilyen lenne) viszont azt sem szeretném látni, hogy semmi nem történik. Itt nagyon sok LE-t lehet spórolni stratégiától függően és hatalmasat lehet bukni, ha valaki "rossz lóra tesz".
Elvileg, szerepjátékosan nézve ugye a fertőzés miatt portyázunk, emiatt vannak ellentétek a különböző hordák között. Kérdem én, a fertőzés legyőzése után már nem lesz portyázás? Ha lesz akkor minek győzzem le a fertőzést? Miért jó az nekem, ha legyőzöm a fertőzést?
Szabályosan játszom és mindent megteszek azért, hogy mások is így játszanak. Ha ez nem tetszik, nyugodtan nyomj az egyesre.
Hentes őrmester - Fekete Liga ~ a legridegebb gonosz
Hentes őrmester - Fekete Liga ~ a legridegebb gonosz
Pontszám: 6.88