Hozzászólások - Infernal
Oldal: 12
Dátum: 2010.01.10. 11:34:10
Igen, csak szűkít a szövetség nevére és frissít...így akárhogyan is jössz ki, le tud csapni..
Dátum: 2009.08.19. 15:17:54
Idézet: Aderrick - 2009.08.19. 14:00:07
Ez a 3 nekem valahogy nem fér össze De persze kiváncsian várom én is hogy mi lesz itt...
vidámság, móka, winnie!
Ez a 3 nekem valahogy nem fér össze De persze kiváncsian várom én is hogy mi lesz itt...
Dátum: 2009.08.02. 02:26:11
A kivégzést adó fókuszkristály nem működik!!!
Csak ennyi.
Ellenfeled ájultan esik össze.
Csak ennyi.
Ellenfeled ájultan esik össze.
Dátum: 2009.07.13. 17:07:07
csak olvasgattam, de végre hogy elmész..pedig jókat mosolyogtam rajtad !!
Dátum: 2009.07.09. 09:37:41
.
Dátum: 2009.07.08. 21:24:03
Szerintem ez természetes hogy megmarad...nehogymár hogy ha valamikor 1 hétre ha nincs kavicsom tagságot váltani, visszacserélődjön az alap képre, és az állatoknak is az eredeti nevük legyen...talán ha 1 hónapig nem váltok tagságot a lejárat után...talán...
Dátum: 2009.07.07. 16:10:25
Úgylátszik winnie tényleg egy bot, azzal beprogramozva, hogy az őt fikázó hsz-ekre ne válaszoljon...
Dátum: 2009.07.07. 00:49:28
nekem is tetszik
Dátum: 2009.07.04. 12:48:21
"túl tápok a varázslatok"...kinek? nagy IQ-Tau-val mindenkinek táp a varázslat..a smaragdnak egy kicsivel nagyobb eséllyel talál, ennyi az előnye...szerintem ha már a smaragdot fikázzátok hogy milyen tápos, akkor inkább az 1 szinttel hamarabbi vari vásárlást említsétek...
namindegy, mentem strandolni,én belefáradok hamar a vitába, de hajrá Morroch!
namindegy, mentem strandolni,én belefáradok hamar a vitába, de hajrá Morroch!
Dátum: 2009.07.04. 12:45:51
Hát ha nincs kedved ne is koptasd, megvagyunk anélkül is, el okostojáskodunk itt...
Amúgy akárki varázsolhat nagyot,ha smaragd ha nem, és ez nem gyűrük ura hogy külön fajok legyenek...én annyit akarok megértetni, amibe szerintem igazam is van, hogy nincs lényeges erőkülönbség a hordák között, egyszerüen most jobban megy a smaragdoknak...de akárki tehet ellene...
Amúgy akárki varázsolhat nagyot,ha smaragd ha nem, és ez nem gyűrük ura hogy külön fajok legyenek...én annyit akarok megértetni, amibe szerintem igazam is van, hogy nincs lényeges erőkülönbség a hordák között, egyszerüen most jobban megy a smaragdoknak...de akárki tehet ellene...
Dátum: 2009.07.04. 00:33:58
rubin vagyok...mindenki arra fejleszti a kariját amerre akarja, szerintem sincs itt olyan hogy varázsló, harcos, stb, ha tudod hogy miben akarsz felülkerekedni harcban, azt fejleszted...ennyi... Blacksheep nagyon szép hogy kiállsz a mondanivalód mellett, de sok olyan játékos válaszolt már aki nálad jóval tapasztaltabb, többet tud, szóval igazán megérthetnéd hogy nincs igazad
Csak ennyit akartam, nem bírtam már tovább olvasgatni...jóéjt mindenkinek!
Csak ennyit akartam, nem bírtam már tovább olvasgatni...jóéjt mindenkinek!
Dátum: 2009.05.03. 17:05:44
Jogos, bár erre azt szokták mondani. amilyen az "Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten". És itt megköszöntem a figyelmet, többet nem "szemetelem" a fórumotokat.
Dátum: 2009.05.03. 16:59:17
Damage, ne is haragudj, én most már tényleg a többi szövetségi társaddal szeretnék beszélni. Mondjuk akik kezdetek óta ott vannak és nem jutottak el a demagógia erre a szintjére.
Több postodra nem válaszolok, bármilyen sértő is lesz.
Több postodra nem válaszolok, bármilyen sértő is lesz.
Dátum: 2009.05.03. 16:55:14
Igazából nem is értem honnan jöttél ahhoz, hogy a kommunikációs készségeimet, és az ismereteimet méltasd, szerintem ilyen dolgokba ne bocsátkozzál amíg nem ismersz. És ez most számomra sértő. Mert egy hasonlítás, az egy "nem inge ne vegye magára dolog", de te most konkrétan mondtál valamit rólam. Szerintem az egymás iránt mutatott kölcsönös tisztelet nem ugyan azon a szinten áll, kérlek fogd vissza magad.
És amit írtam "az nem akartam volna írni", és most én is mondhatnék valamit a felfogó képességről, és értelmi képességekről, de inkább nem süllyedek a szintedre, h személyesen inzultáljalak.
És amit írtam "az nem akartam volna írni", és most én is mondhatnék valamit a felfogó képességről, és értelmi képességekről, de inkább nem süllyedek a szintedre, h személyesen inzultáljalak.
Dátum: 2009.05.03. 16:50:11
Te szerencsétlen, már ne is haragudj, nem azt mondtam h nácik vagytok, hanem hogy 2 azaz kettő (és nem mindegyik) tulajdonságban hasonlítotok. Nem teljesen ugyan az úgy gondolom, az előbb is leírtam, többször nem kívánom ismételni magam. Pont miattad csökken a szövetséged reputácija most is, szóval inkább gondolkodj mielőtt megszólalsz.
Dátum: 2009.05.03. 16:25:28
Damage, neked volt egy szövetséged, mielőtt beléptél a TGY-be, jól emlékszem... és ott pl ki szabta meg, hogy a többi tag mit csináljon, csak nem te?? Furcsa dolog hogy lett pálfordulással nagyvezérből, hűséges pártkatona, nem?
Amúgy nem náciztam, abban az értelemben, kedves barátom, és ezt le is írtam, csak felhoztam egy példát, hogy érvelésemet megértsed, és alá tudjam támasztani az esetleges történelem tudásod segítségével. És azoknak az embereknek semmilyen rád nézve provokatív (pl. népírtó) jelzőjét nem használtam rád, csak "kicsinyesen ragaszkodtok a saját deklarált igazatokhoz, és teljes mellszélességgel védtek egy vélt, vagy valós igazságot" kontextusban hasonlítottam. Ez viszont nagyon jellemző, hogy hektáros területű szemellenződ van, és nem tudsz a dolgok mögöttes tartalmára rálátni.
Damage, ne is haragudj, hívd ide azokat a szövetségi társaidat, akik eljutottak arra a fokra, hogy esetleg érdemben tudjanak válaszolni.
Én csupán azon vagyok fennakadva, ha mint egyén nyilatkozol, és ez a postod most, mint mondod átment a közösségetek szűrőjén (mivel a szövetségedről nyilatkoztál) akkor ez a hozzászólás tényleg így nézne ki. Mert nem hiszem el, hogy a TGyben csak öntelt, demagóg és haszonleső emberek lennének többségben, ahogy azt az általatok magatokról alkotott kollektív kép mutatja. Bocsi, többünknek ez jött le.
Amúgy nem náciztam, abban az értelemben, kedves barátom, és ezt le is írtam, csak felhoztam egy példát, hogy érvelésemet megértsed, és alá tudjam támasztani az esetleges történelem tudásod segítségével. És azoknak az embereknek semmilyen rád nézve provokatív (pl. népírtó) jelzőjét nem használtam rád, csak "kicsinyesen ragaszkodtok a saját deklarált igazatokhoz, és teljes mellszélességgel védtek egy vélt, vagy valós igazságot" kontextusban hasonlítottam. Ez viszont nagyon jellemző, hogy hektáros területű szemellenződ van, és nem tudsz a dolgok mögöttes tartalmára rálátni.
Damage, ne is haragudj, hívd ide azokat a szövetségi társaidat, akik eljutottak arra a fokra, hogy esetleg érdemben tudjanak válaszolni.
Én csupán azon vagyok fennakadva, ha mint egyén nyilatkozol, és ez a postod most, mint mondod átment a közösségetek szűrőjén (mivel a szövetségedről nyilatkoztál) akkor ez a hozzászólás tényleg így nézne ki. Mert nem hiszem el, hogy a TGyben csak öntelt, demagóg és haszonleső emberek lennének többségben, ahogy azt az általatok magatokról alkotott kollektív kép mutatja. Bocsi, többünknek ez jött le.
Dátum: 2009.05.03. 15:01:13
Én valamilyen szinten tisztelem a Tökéletes Gyémánt tagjait, sőt, így, vagy úgy el kellett érniük azt ahol tartanak, DE abban egyetértek, hogy valószínűleg felelős gondolkodású, felnőtt emberekkel van dolgunk ebben a szövetségben is, mint a legtöbb "nagy" szövetségben. Azt viszont végképp nem értem, hogy valóban, ha külön-külön beszélgetünk veletek, normálisak vagytok, azonban ha szóba jön valahogy az, hogy TGY, -és bocsánat a hasonlatért- olyanok kezdtek lenni mintha nem is tudom, nácik lennétek, kicsinyesen ragaszkodtok a saját deklarált igazatokhoz, és teljes mellszélességgel védtek egy vélt, vagy valós igazságot. És most megint leírom, nem a tagokkal van bajom, hanem a kollektív gondolkodásotokkal... biztosan a TGY névben az eddig elért érdemeiteket tisztelitek, ezt megértem, de a kollektív gondolkodásotokon, és megnyílvánulásaitokon visszatetszik az, hogy nem olyanok vagytok mint egyenként. Én azt javaslom, ha valamilyen fajta (vagy még több) respektet akartok, kicsit viselkedjetek úgy együtt, mint ahogy külön-külön is tudtok, ugyanis úgy gondolom a szövetségetek 30 valahány emberből áll, és nem abból a játékbeli ideológiából amit képviseltek. Köszönöm.
Dátum: 2009.04.19. 16:32:56
Idézet: Seligen - 2009.04.18. 15:30:10
Sajnos mellélőttél, fórumon és V1en nem ugyan az a nickem, az hogy ki vagyok, fedje egyelőre homály, nem akarom, hogy hozzászólásaimat az a alapján skatulyázzátok be, hol játszom.
Ez attól függ, hogy te vagy e az az Infernal akit a V1-en Infernal nével fel lehet lelni, ekkor igen, neked intéztem és kíváncsian várom objektív megítélésed a témában, ha meg nem te vagy az az Infernal, akkor ki vagy?
Sajnos mellélőttél, fórumon és V1en nem ugyan az a nickem, az hogy ki vagyok, fedje egyelőre homály, nem akarom, hogy hozzászólásaimat az a alapján skatulyázzátok be, hol játszom.
Dátum: 2009.04.18. 15:12:18
Piciklon: Neked működött az egészség, nekünk nem. Egy állítás egy másik ellen, na most akkor ugyan ott vagyunk. Szerintem nem éri meg ebben a témában általánosítani, ugyanis "mindenki másképp csinálja".
Seligen: Nekem intézted a hozzászólásodat, mert így előszörre nem egyértelmű nekem. Ha igen én válaszolok szívesen, ha nem akkor nem folyok bele más dolgába.
Seligen: Nekem intézted a hozzászólásodat, mert így előszörre nem egyértelmű nekem. Ha igen én válaszolok szívesen, ha nem akkor nem folyok bele más dolgába.
Dátum: 2009.04.18. 14:19:00
És akik most pontozzák a hozzászólást, kérem indokolják meg mért teszik, mért "húznak le". Ugyanis úgy látom, amikor a kedves olvasó szerint valami jogtalan és felháborító, teljes válszélességben kiáll az igaza mögött, már már látom az eltorzult arcát, ahogy az öklével csapdos a levegőben, viszont ha valami igaz rá, csak fáj belátni hogy így van, csendesen torpedózik. Lehet mondani, hogy igen ez egy demagóg f*sz, csak akkor az illető se legyen rest azt mondani, hogy igen, ebben és ebben nincs igazad.
Oldal: 12