Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Tekiimado

Oldal: 1
Dátum: 2008.12.24. 12:31:34
Szerintem lehetne egy játék ahpl meg tud halni a karaktered!!!

Elsőre rosszul hangzik de mindjárt leírom!!!
Mondjuk lenne fél óránként egy megnyíló aréna akkor sorsolna a gép mindenkinek ellenfelet, akkor történik meg a párbaj ha mindketten elfogadják, ha ez nem történik meg akkor újjat sorsol neki a gép de az már mindenképp párbaly lessz valaki győz és elviszi az LE-t és sokkal több TP-t a másik meg vagy túléli, vagy nem akkor viszont visszalép a játék elejére és onnan választhat hogy újjat kezd, vagy arról a szintről fojtatja ahol van!!!

Amikor nem harcol akkor:

-vadászhat, ez sokkal több TP-t ad és sokkal több LE-t is és közbe találhat tárgyakat és tojásokat! A tojás akkor kel ki ha az illetőkét párbalyt túlél így az illető megtudja mi van a tojásba álltalában állatok de lehetne benne LE-t és őskövet találni!

-tanulhat, ekkor lassan de biztosan töltődik az élete és amikor a tanulásnak vége kapsz 5 szakértelempontot ezt bármilyen szakértelemre költheted, és nem kell a tanulás szakértelmet fejleszteni, minden szakértelemnek 5 szintje van!

-üzletelhet, a nem kellő tárgyakat eladhatod más végzetúrnak, a te álltalad megszabott áron!!!

-aludhatsz, ez max 12óra lehet ebben az időben nem sorsolnak be párbajozni!

-vagy pihenhetsz, a pihenés 2 párbaly közt van ekkor nagyon gyorsan nő az ép-d!

Írni nem tudok ezért tuti sok a hiba!!!

Szerintem zsír lenne várom a visszajelzéseket!!!
Dátum: 2008.12.23. 10:05:01
Kőszi
Dátum: 2008.12.23. 09:52:28
Szerintem lehetne egy játék ahpl meg tud halni a karaktered!!!

Elsőre rosszul hangzik de mindjárt leírom!!!
Mondjuk lenne fél óránként egy megnyíló aréna akkor sorsolna a gép mindenkinek ellenfelet, akkor történik meg a párbaj ha mindketten elfogadják, ha ez nem történik meg akkor újjat sorsol neki a gép de az már mindenképp párbaly lessz valaki győz és elviszi az LE-t és sokkal több TP-t a másik meg vagy túléli, vagy nem akkor viszont visszalép a játék elejére és onnan választhat hogy újjat kezd, vagy arról a szintről fojtatja ahol van!!!

Amikor nem harcol akkor:

-vadászhat, ez sokkal több TP-t ad és sokkal több LE-t is és közbe találhat tárgyakat és tojásokat! A tojás akkor kel ki ha az illetőkét párbalyt túlél így az illető megtudja mi van a tojásba álltalában állatok de lehetne benne LE-t és őskövet találni!

-tanulhat, ekkor lassan de biztosan töltődik az élete és amikor a tanulásnak vége kapsz 5 szakértelempontot ezt bármilyen szakértelemre költheted, és nem kell a tanulás szakértelmet fejleszteni, minden szakértelemnek 5 szintje van!

-üzletelhet, a nem kellő tárgyakat eladhatod más végzetúrnak, a te álltalad megszabott áron!!!

-aludhatsz, ez max 12óra lehet ebben az időben nem sorsolnak be párbajozni!

-vagy pihenhetsz, a pihenés 2 párbaly közt van ekkor nagyon gyorsan nő az ép-d!

Írni nem tudok ezért tuti sok a hiba!!!
Dátum: 2008.12.21. 09:03:33
Karácsonyi ajándék nem lessz???
Dátum: 2008.11.24. 15:59:15
lélekkútat sütünk ki
Dátum: 2008.11.15. 13:52:21
Szerintem nem kell beidomítani úgy kell salytolni ja nem vagyok lyó hejesírásból
Dátum: 2008.11.11. 17:04:10
Van egy kérdés amit elrontottam
Miből áll a csepkő?

mész
zsír
vulkáni hamu
víz

a mész lenne a jó de véletlen a zsírt írtam annak!
Dátum: 2008.11.10. 20:42:36
Nekem néha ha az állatomra nézek az ÉP TP és a morál néha elcsúszik!!!
Dátum: 2008.11.09. 13:54:02
Azt azért tudni kell hogy nagy titkot mondok a gyémánt 10%-kal olcsóbban vásárol! Míg más hordák max a palota olcsóbbít így ha jön még hozzá a nagyobb rablás engem meg győzött!!!
Mért kapok kétszer ugyanojan kérdést?
Dátum: 2008.11.04. 15:14:42
Szerintem korrekt a nyeremény
Dátum: 2008.11.01. 10:39:44
Van az általam elnevezett SZSZ Szakértelem SZaki!

Az első három szinten feltápolja a tulajdonságait, 4-es szinttől meg a szakértelmeit addig hogy legyen kereskedelme megvesz egy szett cuccot aztán tovább tápolja a szakértelmeit!!!
Dátum: 2008.10.29. 18:38:14
Van ez a lopás szakértelem és van a szabály hogy legfejlebb annyi LE-t zsákmányolhatsz amennyi LE-d van, ez ígyvan őskőnél is?
Dátum: 2008.10.23. 12:36:03
A 6.D tök jó lessz ha kiépül!!!
Dátum: 2008.10.12. 18:39:45
Lépj be a 6.D klánba tök jo és kevés az adó!!! am gyorsan töltünk!!
Oldal: 1