Én megértem az elöl futókat hogy versenyeznek hisz az a legnagyobb kihívás ebben a játékban, de szerintem lassan mindegyiknek fel kell tennie magában azt a kérdést hogy megéri-e ez a lemondásokért cserébe a játék egyre több lehetőségéről.
És ha úgy döntenek hogy igen akkor fussanak én meg AH-zok.
A helyetekben (TOP100) megbeszélném egymással körlevélben hogy kihúzza mindenki a kényelmi szakikat maxra, mert így rövid időn belül az élmezőny fele abbahagyja a játékot.
Jut ezsembe ha elmennek a topok nyaralni mi lesz viszik a laptotot? Különben lemaradnak
Hozzászólások - Almási Viktor
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.15. 10:15:20
Dátum: 2009.04.15. 09:46:57
A viadal biztos a béke és szeretet jegyében telik, Kozsó hajtincsével a kapura tűzve
Dátum: 2009.04.14. 22:56:01
Off: kb. annyi volt
ON: Ötlet a szöviháborúra:
10 napig tart, minden nap minden háborús támadás 1 pontot ér plusz annyit ahány pontot aznap a legyőzött karakter szerzett.
Nap végén (este 8-kor, hogy ne lehessen az éjjeli baglyokkal megfordítani a napot) a több pontot gyűjtő szövi kap egy "háborús plecsnit" és mondjuk 10% lélekkúttöltődést. A pontok meg nullázódnának.
10. nap végén a több plecsnit gyűjtő szövi nyer, kap jutalmat, ami mondjuk még kúttöltődés de lehetne már más is.
A vesztes meg ne veszítsen sokat, kapitulációért viszont igen.
Jobban lehetne taktikázni, gyengébb szöviknek is több esélye lenne, és a lesajnált kivégzés szaki is új értelmet nyerne.
ON: Ötlet a szöviháborúra:
10 napig tart, minden nap minden háborús támadás 1 pontot ér plusz annyit ahány pontot aznap a legyőzött karakter szerzett.
Nap végén (este 8-kor, hogy ne lehessen az éjjeli baglyokkal megfordítani a napot) a több pontot gyűjtő szövi kap egy "háborús plecsnit" és mondjuk 10% lélekkúttöltődést. A pontok meg nullázódnának.
10. nap végén a több plecsnit gyűjtő szövi nyer, kap jutalmat, ami mondjuk még kúttöltődés de lehetne már más is.
A vesztes meg ne veszítsen sokat, kapitulációért viszont igen.
Jobban lehetne taktikázni, gyengébb szöviknek is több esélye lenne, és a lesajnált kivégzés szaki is új értelmet nyerne.
Dátum: 2009.04.14. 19:28:30
Maxos sajtolas, transzplaci,ultraspec es nem kell gyorsitani.
Az ultraspecet inyencek hagyhatjak is felesen.
Az ultraspecet inyencek hagyhatjak is felesen.
Dátum: 2009.04.13. 19:56:29
WTF, B12 vagy mi a szösz van a Lélekőrök háza táján?
Dátum: 2009.04.11. 17:53:54
Jah hátha elengeded a jól tejelő tehénkéidet ne csodálkozz hogy más többet rabol mint te
Lúúúúzer
Lúúúúzer
Dátum: 2009.04.11. 12:28:05
Én a te szinteden 30 portyából legalább 29-szer hoznék zsíros zsákmányt csalás nélkül és nem vagyok látnok.
De úgysem árulom el hogyan, pukkadj meg
De úgysem árulom el hogyan, pukkadj meg
Dátum: 2009.04.11. 12:15:05
Sokkal kevesebb idő megkeresni azokat akiknél mindig van, ennyi srác.
Dátum: 2009.04.11. 11:55:25
Orheusz én pár hónapja ugyanebbe a hibába estem mint te alaptalanul megvádoltam egy olyan portyást aki egyszerűen többet tudott a játék szabályairól mint én, hiába hittem magamról én is hogy mindent tudok.
Azóta bocsánatot kértem, tedd te is.
Pár napja én is tudom a "titkot", hidd el lehet ennyiket rabolni mindenfée csalás nélkül, de azt ne várd el senkitől hogy a féltve őrzött képletét excel táblába felvezetve átnyújtsa neked.
Azóta bocsánatot kértem, tedd te is.
Pár napja én is tudom a "titkot", hidd el lehet ennyiket rabolni mindenfée csalás nélkül, de azt ne várd el senkitől hogy a féltve őrzött képletét excel táblába felvezetve átnyújtsa neked.
Dátum: 2009.04.09. 20:21:45
Miért talán az lenne hogy minden hónapban ugyanarra a nyakra kerüljön
Dátum: 2009.04.09. 19:07:30
Idézet: Miklós - 2009.04.09. 16:29:32
Projekció így sem túl erős szaki, nem kéne tovább gyengíteni szerintem.
Casual játékosok hagy tartsanak már maguknál egy térkapunyi LE-t úgy hogy mire belépnek nem csak a 2/3-a van meg.
Ha már reformálni akarunk, az átokpiramis őrizze csak meg eredeti jellegét, de esetleg működjön hatékonyabban: semlegesitse a tr.projekciót és adjon nagyobb bónuszt.
Projekció így sem túl erős szaki, nem kéne tovább gyengíteni szerintem.
Casual játékosok hagy tartsanak már maguknál egy térkapunyi LE-t úgy hogy mire belépnek nem csak a 2/3-a van meg.
Dátum: 2009.04.09. 17:57:03
Többkörös bajnokinál a végzeturak 90%-tól el lenne véve a viadallal járó játékélmény, így mindenki izgulhat egy kicsit szvsz sokkal jobb így.
Szerk: Módosítom, a 99%-tól lenne elvéve a játékélmény, minden kategória TOP 5 karaktere tördelhetné csak a kezét,a többinek nevezni is felesleges lenne.
Szerk: Módosítom, a 99%-tól lenne elvéve a játékélmény, minden kategória TOP 5 karaktere tördelhetné csak a kezét,a többinek nevezni is felesleges lenne.
Dátum: 2009.04.08. 21:23:14
Nem mindig találod el az állatokat, hiába ütötted meg az ellent, állatoknak is van védekezésük, kivédhetik.
Dátum: 2009.04.08. 15:56:34
Idézet: Crimson - 2009.04.08. 11:12:58
Arról nem is beszélve mennyien csesznék el a karakterüket és a játékélményüket azzal, hogy azt kezdik el fejleszteni amiket a topkarik akik futnak elöl.
Gondolom részben ezért alakult ki az "egészségprobléma" is, látták Sharpa sem költ rá
Olyan mértékben uniformizálódnának a karakterek, hogy öröm lenne nézni. A tulajdonságfejlesztésekben már így is a topkaraktereket majmolják, remek lenne, ha a szakértelmekkel is ugyanez történne. A játékvezetés eddig is megtett mindent azért, nehogy valaki egyedi ötletekkel eltávolodhasson a nyájtól, ezután már erőlködnie sem kéne... a tömeg önszabályozóvá válna, a különbséget csupán a szint jelentené, lehetne sorszámozni a karaktereket:)
Arról nem is beszélve mennyien csesznék el a karakterüket és a játékélményüket azzal, hogy azt kezdik el fejleszteni amiket a topkarik akik futnak elöl.
Gondolom részben ezért alakult ki az "egészségprobléma" is, látták Sharpa sem költ rá
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.06. 18:39:09
Ez így van Kocos, én speciel külön örülök neki, francnak sincs ideje minden nap 50 CSP-t ellőni, most napi 5-tel könnyebb a részmunkaidős végzetúr élete
Dátum: 2009.04.01. 23:19:11
Viszont a legnagyobb ökörség ebben a küldetésben az hogy tele van a VU kis szövikkel akiknek az egyetlen alternativa a fuzionálás.
Dátum: 2009.04.01. 23:01:10
Én a döntetlenezés miatt léptem ki 3 napra nemrég.
Ennyi...
Ennyi...
Dátum: 2009.04.01. 10:35:14
És sponzornak fel lehetne kérni valami tejtermékgyártó céget
Élet, Erő, Egészség
Élet, Erő, Egészség
Dátum: 2009.03.31. 08:47:37
Morti minden attól függ hogy lehet-e rabolni nemsokára avagy sem.
Szerintem lassan megint lehet, hacsak nem építenek minden reszli LE-t be az épületekbe, aminek semmi haszna egy idő után...
És ha lehet, simán több LE-t lehet kiszedni 5 szintnyi lemaradással portyával együtt, mint 5 szinttel feljebb csak vadászatból.
Szerintem lassan megint lehet, hacsak nem építenek minden reszli LE-t be az épületekbe, aminek semmi haszna egy idő után...
És ha lehet, simán több LE-t lehet kiszedni 5 szintnyi lemaradással portyával együtt, mint 5 szinttel feljebb csak vadászatból.
Dátum: 2009.03.31. 08:43:55
Az kétségtelen hogy rendesen le tudják kapni az embert magas szintről, de azért lehet ellene tenni.
Ha pihenek vagy epikust kell ütni vagyis kell az ÉP ráteszem a turbót a sebgyógyításra (20+20) ez 60%-ot regenerál, pihentetem az állatokat, felrakok egészséget és elnyelést adó gyűrűt-nyakit, + még egy normális egészség és mindig tudok játszani ha gép elé kerülök.
Pedig most már rendszeresen a lehetséges maximum támadást kapom be (3 óra latt 5), 20%-on is leütnek úgyhogy nem mondhatom hogy kevesen támadnak
Mondjuk az kell a sebgyógyításnak hogy nem teljes felszerelésben vagyok, de így 90%-ban bekapcsol ami több mint elég.
És még mágikus regenerációm nincs is.
Ha pihenek vagy epikust kell ütni vagyis kell az ÉP ráteszem a turbót a sebgyógyításra (20+20) ez 60%-ot regenerál, pihentetem az állatokat, felrakok egészséget és elnyelést adó gyűrűt-nyakit, + még egy normális egészség és mindig tudok játszani ha gép elé kerülök.
Pedig most már rendszeresen a lehetséges maximum támadást kapom be (3 óra latt 5), 20%-on is leütnek úgyhogy nem mondhatom hogy kevesen támadnak
Mondjuk az kell a sebgyógyításnak hogy nem teljes felszerelésben vagyok, de így 90%-ban bekapcsol ami több mint elég.
És még mágikus regenerációm nincs is.