Miért ne lenne etikus? Azt támadsz meg és akkor, amikor akarsz.
Egyébként a két szövetség együttes támadása pont, hogy gyengíti a győzelmi esélyeket, mert leverik egymás elől a célpontokat, és ők nagyon sokat nyújtanak.
Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.10.20. 14:15:07
Dátum: 2009.10.20. 14:10:04
Most is mindenkinek megvan az esélye. Aki üti az epikust annak több kincspontja lesz. Aki nem, annak kevesebb. Te kiegyenlítenéd a kettőt, én ezzel nem értek egyet.
Dátum: 2009.10.20. 13:53:27
Ha csökkented az epikus leveréséért járó kincspontok szerepét akkor a végén senki nem fogja ütni az epiket, mert minek áldozzon fel marhasok erőforrást érte. LE kell a gyógyitalokra, életpont amit portyára/állatfejlesztésre költhet, idő, ami az állatok gyógyítására megy el, és persze az epik ölése közben a gép előtt görnyed.
Szóval lehet mindenféle dologért kincspontot adni, de a végeredmény az lesz, hogy lesz mindenkinek sok ezernyi, csak kincs nem, amire licitálni tud
Szóval lehet mindenféle dologért kincspontot adni, de a végeredmény az lesz, hogy lesz mindenkinek sok ezernyi, csak kincs nem, amire licitálni tud
Dátum: 2009.10.20. 13:00:47
De azt nem, hogy mikortól kezdve. Azaz ha hajnal kettőkor megtámadok valakit, azt elviszem, vagy nem, ha már éjfélkor megkaptam az ajánlást? Na és mikortól kezdve?
Kavarás ez így.
Kavarás ez így.
Dátum: 2009.10.20. 12:36:18
Nem csak az a lényeg, hogy hányan vannak kamrában, hanem hogy kik. Én is mindennap csomó időt töltök az eddigi csaták bámulásával és számolgatásával, hogy vajon most megéri megütnöm x-et, vagy már megütöttem hajnalban.
Ez főként azóta különösen érdekes kérdés, mióta nem hajnalban, hanem ÉJFÉLKOR jön meg az ajánlás. Namost éjfél és a tényleges hajnali zárás között van egy olyan zóna, amikor fogalmam sincs, mi történik, mert a kamra nem ürül, de az ajánlás már ott van.
Ez főként azóta különösen érdekes kérdés, mióta nem hajnalban, hanem ÉJFÉLKOR jön meg az ajánlás. Namost éjfél és a tényleges hajnali zárás között van egy olyan zóna, amikor fogalmam sincs, mi történik, mert a kamra nem ürül, de az ajánlás már ott van.
Dátum: 2009.10.20. 11:32:39
A főlap legfelső bejegyzését olvasd végig.
Dátum: 2009.10.20. 11:23:25
Ha több TP-t akarsz egy csatából, akkor fejleszd a szinguláris szakértelmet, erre való.
Lásd aláírásom.
Lásd aláírásom.
Dátum: 2009.10.20. 10:44:05
Nem nehéz kitalálni: november 5 vagy 6., jelentkezés egy héttel előtte.
Dátum: 2009.10.20. 10:08:54
Aha, köszi. Bocsi a félretájékoztatást.
De 40%-nál is baromi sok a 7 szint mélyről vitt LE, főleg, hogy előtte 60%-on Leanthil nem vitt semmit. Több százezret meg csak nem tudott összeszedni 20 perc alatt.
De 40%-nál is baromi sok a 7 szint mélyről vitt LE, főleg, hogy előtte 60%-on Leanthil nem vitt semmit. Több százezret meg csak nem tudott összeszedni 20 perc alatt.
Dátum: 2009.10.20. 09:57:29
Jerikó 7 szint távolságból el tudott vinni ilyen borzasztó sokat? Ez is fura számomra, még ha 50e volt nálad akkor is.
Dátum: 2009.10.20. 09:40:48
De, beleszámít.
Dátum: 2009.10.19. 22:11:49
Érvényes.
Dátum: 2009.10.19. 19:57:44
Ugyanolyan kemények, mint a saját szövetséged epikusai. Azaz nemsokára falba fogsz ütközni.
Dátum: 2009.10.19. 18:28:02
Jobbklikk a felvidításon, bemásolod a böngésző felső sávjába a linket, és a link URL-jében átírod a legvégén lévő számot annyira, ahány százalékot vidítani akarsz.
Dátum: 2009.10.19. 18:26:35
Nem jobb. Asszem ezt egy emberke kérdezte tőlem, hogy ő előtte akarja a tulajdonságcsökkentőt, akkor mit tegyen. Nyilván fordítva jóval egyszerűbb. Illetve ha már van, akkor az Őscsillag helyett választhatsz mást, de a menet a lényeg, nem a konkrét kincs.
Dátum: 2009.10.19. 18:22:57
Annyit kellene változtatni a rendszeren, hogy nem akkor kapják meg az állatok a TP-t amikor berakod őket gyakorolni, hanem amikor lejár az előre beállított idő. Ha nem jár le, értelemszerűen nem kapnak TP-t.
Dátum: 2009.10.19. 13:05:35
Az állatokkal kapcsolatos toplistát külön fülre kéne rakni. Jelenleg csak a szint szerepel, de érdekes lehet a legnagyobb sebzés állatba is. Engem pl. érdekelne ki mit hozott össze. Emellé a legmagasabb életpontú lény, vagy egy lény által okozott legnagyobb sebzés adata is elfér. Jó néha ilyeneket böngészni.
Dátum: 2009.10.19. 12:56:33
Idézet: Endyr - 2009.10.19. 12:53:21
A gyógyításnál is így működik: az állat melletted harcol, rákatt, hogy gyógyít, eltűnik, majd ha véget ér a gyógyítás, ismét melletted van. Ugyanezt lehetne gyakorlásnál is, akár külön kincsben/relikviában lévő képességgel.
Meg gondolom nem csak engem idegesít, hogy a gyakorolni elküldött állat sehogyan sem vehető ki gyakorlásból - persze TP levonása melllett.
ez automatizalas, ilyen tuti nem fog bekerulni.
A gyógyításnál is így működik: az állat melletted harcol, rákatt, hogy gyógyít, eltűnik, majd ha véget ér a gyógyítás, ismét melletted van. Ugyanezt lehetne gyakorlásnál is, akár külön kincsben/relikviában lévő képességgel.
Meg gondolom nem csak engem idegesít, hogy a gyakorolni elküldött állat sehogyan sem vehető ki gyakorlásból - persze TP levonása melllett.
Dátum: 2009.10.19. 12:47:50
Ha engem személyesen kérdezel, nekem nem változott az álláspontom.
Egyébként a kérdéssel szorosan összefügg az újabb szövetségi épületek hiánya. Ha AL nem építheti a hatalom tornyát, hogyan növeljék a szerencséjüket a karakterek?
Egyébként a kérdéssel szorosan összefügg az újabb szövetségi épületek hiánya. Ha AL nem építheti a hatalom tornyát, hogyan növeljék a szerencséjüket a karakterek?
Dátum: 2009.10.19. 08:50:08
Aha, akkor a nyereség azért volt ilyen kicsi, mert a 3., békés világon vagytok.
"A lélekkútból zsákmányolt LE (15-30%) egy szorzót kap, amely a vesztes győzelmeinek száma osztva vereségeinek száma, de legalább 0.2.
A vesztes csak a felét veszti el a nyertes által zsákmányolt LE-nek abban az esetben, ha a háború legalább 3 napja tart."
http://vegzetur.wikidot.com/vilag3
"A lélekkútból zsákmányolt LE (15-30%) egy szorzót kap, amely a vesztes győzelmeinek száma osztva vereségeinek száma, de legalább 0.2.
A vesztes csak a felét veszti el a nyertes által zsákmányolt LE-nek abban az esetben, ha a háború legalább 3 napja tart."
http://vegzetur.wikidot.com/vilag3