Szerintem igazad van, de kompenzációra ne számíts.
Én is még éjfél előtt benyomtam a pihenést, manás cucc fel, és beraktam egy filmet, hogy azután, még lefekvés előtt építsek egy nagyot. Vége a filmnek, jövök a gép elé, és nem megy VU. Csöppet meglepett, hiszen messze volt még az időzónaváltás, és a 4 órát se értettem, hiszen 3-ról 2-re kell állítani, hogy jön ide a 4 óra. Sebaj, annyi baj legyen, ott áll a karakter védtelenül, állatok morálja reggelre béka segge alatt lesz, megszoktam...
Tenni sajnos ezek ellen az idegesítő apróságok ellen nem lehet semmit
Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.10.25. 13:07:57
Dátum: 2009.10.25. 08:32:55
Tehát azt akarod, hogy a kristályszív szünjön meg, és 15% alatt ne támadhasson be a KH? Remek ötlet, maximálisan támogatlak
Simán jöhet, hogy nem fix óránként jön - szerintem csak programozási szempontból van így, ennyi időnként fut le a script.
Simán jöhet, hogy nem fix óránként jön - szerintem csak programozási szempontból van így, ennyi időnként fut le a script.
Dátum: 2009.10.25. 08:17:14
Ha nagyon megerősödnek, nem a TOP egésze szív, hanem aki közülük gyenge, illetve a TOP alatti réteg. Nézd meg a statisztikákat, a KH elleni nyert-vesztes meccseket a második, harmadik oldalon. Kérdezd meg a 25-75 közötti játékosréteg véleményét arról, hogy drasztikusan fel kellene turbózni őket. Nem leszel népszerű, az biztos
Nézd meg Glezmen statját, és kiírását. 8:101 - ő már a pokolba kívánja őket most is. De ugyanígy lehet Cassian, T_1337 a buta zúzógép, és még hosszan sorolhatnám a neveket.
Nézd meg Glezmen statját, és kiírását. 8:101 - ő már a pokolba kívánja őket most is. De ugyanígy lehet Cassian, T_1337 a buta zúzógép, és még hosszan sorolhatnám a neveket.
Dátum: 2009.10.25. 08:00:25
A KH a játékosok másolata. Van jelenleg 8 darab 78. szintű játékos. Nyilvánvalóan nem tudják mindannyian legyőzni egymást, ez lehetetlen is lenne. Ugyanez igaz a másolatra is.
Nem teljesen értem mit vársz: aki 78. szinten saját szintjén gyenge, az ne üssön lefelé, hagyja abba a portyázást, inkább töröljön?
Nem teljesen értem mit vársz: aki 78. szinten saját szintjén gyenge, az ne üssön lefelé, hagyja abba a portyázást, inkább töröljön?
Dátum: 2009.10.25. 07:45:02
Te 70. szintű vagy. A nálad 6 szinttel magasabb 76, ezzel ő a leggyengébb KH. Gyakorlatilag az egész top felülről üti, akár 3-4 szinttel magasabbról is simán. Teljesen természetes, hogy akkorát kap, hogy beájul tőle.
Dátum: 2009.10.24. 09:34:38
Ez csak azokat tápolja, akik olyan brutálisan erősek már most is, hogy egyébként sem támadja őket senki még magasabb szintekről sem.
Dátum: 2009.10.24. 08:49:42
Semmiképp nem szabadna jutalmat adni értük, viszont valóban ki kellene kerülniük a játékból.
811 oldalas a toplista, de a 444 oldaltól kezdve mindenki 1. szintű. 9000 karakter felesleges, legalább.
811 oldalas a toplista, de a 444 oldaltól kezdve mindenki 1. szintű. 9000 karakter felesleges, legalább.
Dátum: 2009.10.24. 08:38:37
2:27-ről 2:05-re. Marginális.
Dátum: 2009.10.23. 14:50:10
Én is épp ezért, a túlzott időigény miatt raktam a kronokompenzációra a +5-öt, hogy ne 10, hanem már 5 percenként portyázhassak negatív módosító nélkül. Tiszta táptalan dolog, ha a +LE érdekelt volna akkor másra rakom. De fontosabb, hogy kevesebb időt töltsek a gép előtt. De vicces, hogy játékbeli erőforrást kell áldoznom kényelmi szempontok miatt. Nem jó keverni a kettőt, erre való ilyen játékokban a fizetési lehetőség.
Dátum: 2009.10.22. 14:59:49
Nem azért kell, hogy a KH állatát öljem, hanem hogy a körülöttem lévő karakterekét ölje ő. Kifejlesztem egyszeri költségként, mert megengedhetem magamnak, lemásol a KH, majd utána a klónom naponta 12 másik karaktert végigver vele, amiből max. egy leszek én
Dátum: 2009.10.22. 14:00:04
" A KH megjelenése már elég nagy pontossággal kiszámolható. Nem lepődnék meg, ha következő alkalommal már tömegesen gyengébb felszerelésben várnák a karakterek a klónozást, hogy aztán még könnyebb dolguk legyen. Ha kézbe veszek egy béna fegyvert, aminek a szintje nem kisebb mint a karakter szintje, akkor már nem cserélődik le klónozásnál. Ugyan ez igaz a többi felszerelésre is. A tudatturbót is szépen átpakolják majd a karakterek vmi haszontalan szakira a kritikus ütés/varázslat helyett, így máris 40-60%-ot dobnak a kritikus találataik esélyén."
Nemtom te hogy vagy vele, de én pont ellenkezőleg látom. Eszembe nem jut direkt legyengíteni a másolatom, hiszen anélkül is el tudom verni. Ha erős, legalább pár velem egy kategóriában lévőnek talán némi problémát okoz, azaz kevesebbet tápol rajta, ami nekem, a karakteremnek kifejezetten jó. Szóval szerintem hibásan cselekszik az, aki direkt legyengíti magát a másolás idejére. (Egyébként ugyanez igaz a Kocos által kárhoztatott állatsebzésre is, emlékszem külön hirdette is, hogy mindenki felejtse el, és akkor a KH-nak sem lesz olyan. Botorság, pont hogy emelni kell a szintjén.)
Nemtom te hogy vagy vele, de én pont ellenkezőleg látom. Eszembe nem jut direkt legyengíteni a másolatom, hiszen anélkül is el tudom verni. Ha erős, legalább pár velem egy kategóriában lévőnek talán némi problémát okoz, azaz kevesebbet tápol rajta, ami nekem, a karakteremnek kifejezetten jó. Szóval szerintem hibásan cselekszik az, aki direkt legyengíti magát a másolás idejére. (Egyébként ugyanez igaz a Kocos által kárhoztatott állatsebzésre is, emlékszem külön hirdette is, hogy mindenki felejtse el, és akkor a KH-nak sem lesz olyan. Botorság, pont hogy emelni kell a szintjén.)
Dátum: 2009.10.22. 13:56:01
Azért azt is figyelembe kéne venni, hogy mivel a tulajdonságok fejlesztésének költsége exponenciálisan nő, ezért egyre szűkűlni fog a karakterek közötti különbség, ami a másolatokra is ki fog hatni. Most még lehet vagizni egyes esetekben 50-es fölénnyel, de ez nagyon gyorsan csökkenni fog.
Azt pedig, hogy milyen tárgyaik vannak Baraty pár perc alatt ki tudná szűrni, egyeseket letiltva. De ilyen erővel akkor már a játékból is kivehetné azokat, mivel ezzel elismerné, hogy azok bénák. És semmiképp ne feltételezzük már, hogy minden karakter minden cuccába fókuszkristályt vesz.
Azt pedig, hogy milyen tárgyaik vannak Baraty pár perc alatt ki tudná szűrni, egyeseket letiltva. De ilyen erővel akkor már a játékból is kivehetné azokat, mivel ezzel elismerné, hogy azok bénák. És semmiképp ne feltételezzük már, hogy minden karakter minden cuccába fókuszkristályt vesz.
Dátum: 2009.10.22. 12:44:15
Védjen maga a lopás szakértelem, mint a kritikusoknál.
Dátum: 2009.10.22. 12:18:59
Ja, te is tudod mi lenne ebből: adatbázistopik a szövetségi fórumokban minden karakter minden szakértelméről. Elég 1-2 embernek megszereznie egy szövetségben, és utána mind a 30 tud mindent mindenkiről.
Dátum: 2009.10.22. 11:56:05
Hülyeséget írsz. Ha 20-30. szinttel alacsonyabb lennél, nem kattintgatás lenne. De ha háromnaponta három szinttel erősebbet kérsz ki, nemsokára kihívás lesz.
Egyébként a célja kifejezetten az, hogy mindenki szerezhessen 1-2 epikus kincset.
Egyébként a célja kifejezetten az, hogy mindenki szerezhessen 1-2 epikus kincset.
Dátum: 2009.10.22. 10:58:18
A színbeli kijelzésnek magas szinten én zéró értelmét látom. Ha bepirosodik az elvileg azt jelzi, hogy nagyon közel van a szintlépés. Namost a gyakorlatban ilyenkor még legalább 3-4 órát kell vadászni ténylegesen.
Dátum: 2009.10.22. 10:54:16
Igen, a mostani menetben én is rendszeresen kivégzem őket, pedig régen ez elképzelhetetlen volt. De nem mi vagyunk ennek az okozói, hanem a harcrendszer változása: a fegyverek sebzése nőtt meg brutális mértékben.
Az erősségük pont olyan, mint a top 35 karakter, illetve a tulajdonságok mindegyikében azoknál pár ponttal erősebbek most is. Ráadásul erre jönnek rá a brutális tárgyaik, a +25 IQ-t adó nyaklánc. Ha erősíted őket annyit érsz el, hogy míg most vizszíntben is tudom őket ütni, ezután csak 2-3-mal lefelé fogom ezt tenni. Aki pedig nem teheti ezt meg, az még jobban szív, mint most. Ha pedig jóval erősebbek, akkor nem lehet rajtuk elhasználni a PP-t, mert hülye lesz őket bárki is támadni
Az erősségük pont olyan, mint a top 35 karakter, illetve a tulajdonságok mindegyikében azoknál pár ponttal erősebbek most is. Ráadásul erre jönnek rá a brutális tárgyaik, a +25 IQ-t adó nyaklánc. Ha erősíted őket annyit érsz el, hogy míg most vizszíntben is tudom őket ütni, ezután csak 2-3-mal lefelé fogom ezt tenni. Aki pedig nem teheti ezt meg, az még jobban szív, mint most. Ha pedig jóval erősebbek, akkor nem lehet rajtuk elhasználni a PP-t, mert hülye lesz őket bárki is támadni
Dátum: 2009.10.22. 08:41:42
2 nap az nem rekordidő. Én egy nap alatt csináltam meg (köszönhetően Sanyinak, vele 3x jött össze).
Dátum: 2009.10.22. 03:12:35
Nem ez a probléma. Hanem az, hogy töredék százaléknak lenne ideje, energiája használni ezt a módszert. A többi meg törölne, mert ők nem ilyen játékra regisztráltak. Amíg világonként 2-3 ember csinálja ezt a 15% felett egy sec alatt beütök taktikát nincs vele baj, belefér szinesítő elemként. De ha több tucat csinálná, az katasztrófális hatású lenne a közösségre.
Dátum: 2009.10.22. 03:04:59
Ilyen erővel akkor már a karaktereknél lévő LE-t is írja ki.