Idemásolom a v2-es karakterlapomról, hátha többen olvassák, ne legyen meglepetés:)
"Kedves mindenki, nagyjából lesz*rom, hogy ki milyen felszerelésben (vagy anélkül) grasszál a pampákon. Egyrészt portyalistából választok célpontot, és a cucca rohadtul nem érdekel, másrészt elég nehezen tudnám megállapítani, ki milyen okból kolbászol egy szál vakító fénybe öltözve. Mert ugye én is mondhatom, hogy a döntetlenes küldetést csinálom, miközben boldogan vadászgatok. Természetesen ha én leszek hasonló gúnyában, szabad a vásár, nem fogok megorrolni senkire, ha arra jár és lecsap.
Remélem elnézitek nekem faragatlanságom, főként az elmúlt hetekben belőlem gyűjtött több száz TP után:)
(De ha nem, arra is tojok:) )"
Csak holnaptól szándékozom életbe léptetni, és csak miután egy figyelmetlenségből elkövetett portyán szép összeget zsákmányoltam egy vakító fényben tündöklő végzetúr kollégától.
Hozzászólások - Crimson
Dátum: 2009.03.16. 19:21:37
Dátum: 2009.03.15. 08:39:23
A reform előtt ha a dögöm végzett a kennelben az ugrabugrával, akkor szépen nyugodtan várta, hogy kezdjek vele valamit, és közben nem csökkent a morálja. Most viszont igen. Ez szándékos, vagy valami bug? Vagy most jó, és régen volt bugos?
Dátum: 2009.03.13. 14:45:14
Nocsak, ez befolyásolja, milyen választ fogsz adni?
Dátum: 2009.03.13. 06:45:43
Ha belegondolok, hogy a rablás mértéke néhány hisztike pattogása miatt lett lekorlátozva a győztes kútjának méretére, mert annak idején vittünk tőlük vagy 10000 lóerőt egy háborúban... Pedig mostanra maga a játék egyenlítette volna ki a dolgot azzal, hogy nem építhetünk katalizátort, és minden építést saját/rabolt lóerőből kellene fedezni. Végeredményben köszönettel tartozunk nekik, egy vesztes taktikát lőttek ki alólunk.
Hiába no, a hangos jajongás szabálymódosító erejét sosem szabad lebecsülni:)
Hiába no, a hangos jajongás szabálymódosító erejét sosem szabad lebecsülni:)
Dátum: 2009.03.12. 08:38:44
LOL
"Miért ír sok játékos (tisztelet a kivételnek) értelmetlen és gyökér kérdéseket(remélem törlés előtt látják azok akikre vonatkozik)?
nehezedre esik 5 percet gondolkodni egy normális kérdésen
ha nem tudsz értelmes kérdést felrakni katt a lemondokra vagy 2 perc alatt néz valamit a neten
MINDEGYIK, EZT JELÖLD BE (sajnálom nem akartam senkit megsérteni de ez már kikivánkozott belőlem)
ez egy kvíz ennek nem azaz értelme ki tud gyökerebb lenne"
"Miért ír sok játékos (tisztelet a kivételnek) értelmetlen és gyökér kérdéseket(remélem törlés előtt látják azok akikre vonatkozik)?
nehezedre esik 5 percet gondolkodni egy normális kérdésen
ha nem tudsz értelmes kérdést felrakni katt a lemondokra vagy 2 perc alatt néz valamit a neten
MINDEGYIK, EZT JELÖLD BE (sajnálom nem akartam senkit megsérteni de ez már kikivánkozott belőlem)
ez egy kvíz ennek nem azaz értelme ki tud gyökerebb lenne"
Dátum: 2009.03.11. 20:50:37
Teljes mértékben igazat adok neked. Valóban nem tartozik ide:)
Pláne mivel nem is azt mondtam, amit te ki akarsz érteni belőle.
Pláne mivel nem is azt mondtam, amit te ki akarsz érteni belőle.
Dátum: 2009.03.11. 17:58:33
Inkább ahhoz volt feltétel, hogy tudjon játszani magas szinten.
Az egészségnek sok köze nincs ahhoz, hogy mennyit rabolt. Azon a szinten 80-asra növelni az egészséget vadászattal kábé három napig tart. Az ÁTLAG-nak is. Mondjuk a sírós poszt megírása csak 2 perc, és ezek eddigi eredményességét figyelembe véve elismerem, hogy az ár/érték arány az utóbbinál sokkal jobb:)
Az egészségnek sok köze nincs ahhoz, hogy mennyit rabolt. Azon a szinten 80-asra növelni az egészséget vadászattal kábé három napig tart. Az ÁTLAG-nak is. Mondjuk a sírós poszt megírása csak 2 perc, és ezek eddigi eredményességét figyelembe véve elismerem, hogy az ár/érték arány az utóbbinál sokkal jobb:)
Dátum: 2009.03.11. 10:52:19
Henrik
61. Szint
Alapszint: 6
Elnyelés: 48
61. Szint
Alapszint: 6
Elnyelés: 48
Dátum: 2009.03.11. 10:13:15
"Az meg kifejezetten nem tetszést kelt, hogy amint bekerűl valami azonnal megy a sírás, hogy így meg úgy korrigálni kel."
Ez nálunk úgy megy, hogy Éjvirág beírja a fórumunkra: "Hé, nézzétek már a fórumot, a sok **** megint nyavalyog valami szabályváltoztatás miatt, nem röhejes?" Erre a szövetség másik kétharmada idetódul szórakozni
Elnézést a belső titkok kiteregetéséért:)
Ez nálunk úgy megy, hogy Éjvirág beírja a fórumunkra: "Hé, nézzétek már a fórumot, a sok **** megint nyavalyog valami szabályváltoztatás miatt, nem röhejes?" Erre a szövetség másik kétharmada idetódul szórakozni
Elnézést a belső titkok kiteregetéséért:)
Dátum: 2009.03.10. 22:12:03
Ezt az izét olvasgatva eszembe jutott, milyen rohadt mázlim van, hogy lusta vagyok akár 2 percet is számolgatni minden egyes szabályváltoztatáskor. Horsagyűlölet, állatreform, rabolható lóerő csökkentése, megemelt TP (nem ebben a sorrendben), minden ami hátrányosan érintett/érinthet. Napi 5-6 órát biztosan tudnék a fórumon hisztizni, ha olyan komolyan venném, mint sokan mások:)
Inkább alkalmazkodok és játszom, állítólag az nem terheli meg annyira az idegrendszert;-P
Inkább alkalmazkodok és játszom, állítólag az nem terheli meg annyira az idegrendszert;-P
Dátum: 2009.03.09. 21:04:39
"Ha bejön az a kérés, ami alapján a PP-ből is lehet aranydukátot szerezni, nem csak CSP-ből, akkor jó fog jönni az a 40-es valóságformázás"
Igen kevéssé tartom valószínűnek, hogy bevezessék. Ez azt jelentené, hogy mindenki kvázi ingyen jut dukáthoz.
Igen kevéssé tartom valószínűnek, hogy bevezessék. Ez azt jelentené, hogy mindenki kvázi ingyen jut dukáthoz.
Dátum: 2009.03.08. 18:16:02
Áh, az a második világ, nagy a zűrzavar... az elsőn szándékosan tartjuk egymástól a 2-3 szintnyi távolságot, nehogy véletlenül bekavarjunk egymás rabszolgáinak:)
Dátum: 2009.03.08. 16:31:47
Folytatódjék a freakshow, a következő üzenet címzettje sajnos nem én vagyok, hanem a szövetségi társam - irigykedem is miatta:)
"Dögölj meg te majom!!! ha mégegyszer megtámadsz a szövetségemmel is számolhatsz!!"
Meg is rettentünk:)
"Dögölj meg te majom!!! ha mégegyszer megtámadsz a szövetségemmel is számolhatsz!!"
Meg is rettentünk:)
Dátum: 2009.03.07. 22:58:46
Sajnos te a felső ligában játszol:D
Dátum: 2009.03.07. 08:49:42
Írtam magamnak levelet az egyik farmkarakteremmel:)
"Gyanítom vagy úgy 14 éves. És egy rohadt kocka. Aki nem képes a normális életben élni és itt éli ki magát. Sokat nem érsz azzal hogy naponta 10x megtámadsz De nem gondolod hogy mindennek meg van a magam határa?"
Szívesen támadnám napi tízszer, mert átlagban 2K-t hozok tőle, de csak kétszer-háromszor megy. Lehet, hogy hadat kéne üzennünk?
"Gyanítom vagy úgy 14 éves. És egy rohadt kocka. Aki nem képes a normális életben élni és itt éli ki magát. Sokat nem érsz azzal hogy naponta 10x megtámadsz De nem gondolod hogy mindennek meg van a magam határa?"
Szívesen támadnám napi tízszer, mert átlagban 2K-t hozok tőle, de csak kétszer-háromszor megy. Lehet, hogy hadat kéne üzennünk?
Dátum: 2009.03.06. 20:42:12
A random illusztrálására az egyik mai csatám a viadalon:
Az illető jó portyázó, de azért van köztünk úgy kétmillió szerzett LE különbség. Én rubin, ő smaragd. Én kőkarddal, ő trollagyarral. Tulajdonságban úgy százzal, szakértelmekben kétszázzal verem. Azóta megnéztem kémgömbbel, a védekezése mindenféle módosítóval együtt úgy hússzal nagyobb az én támadásomnál, az én védekezésem kábé negyvennel múlja felül az ő támadását.
Utólag lefuttattam egy szimulációt, a gyengébbik (15. szintű), felszerelés nélküli állatommal 17:3 ide, a viadalra természetesen az erősebbet vittem, felszerszámozva.
A viadalon ezt sikerült összehoznunk:
Idomított állatod, Henrik, egy 147. szintű zertax is részt vesz a csatában. xxxxx idomított állata, yyyyy, egy 62. szintű sunyi manó is részt vesz a csatában. Az ég is elsötétedik, ahogy egymásnak rontotok.
Mormolsz, kezedből kirepül egy fényrobbanás. (-100 VP). 184 sebzést okoztál. A varázslat hatással van az ellenfeledre: -12 Támadás.
xxxxx egy plazmacsapás igéjét mormolja, ahogy feléd fut. 131 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -7 Védekezés.
Oldalt szökkenve, a Kőkarddal xxxxx feje irányába ütsz. Nem találtál! Henrik az oldaladon harcol. 18 életpontot sebzett
xxxxx a Trollagyarral a felsőtestedet célozza! Ütése célt téveszt! yyyyy is támad. 4 életpontot sebzett
Egy gyors támadást indítasz a Kőkarddal xxxxx lába felé. Fegyvered ártalmatlanul pattan le xxxxx páncéljáról. Henrik acsarogva támad. 16 sebzést okozott.
xxxxx lesújt rád a Trollagyarral. 24 életpontot vesztettél. Az állatod 1 életpontot sebződött. yyyyy is rád veti magát. 6 sebzést okozott.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Kőkarddal. Fegyvered ártalmatlanul pattan le xxxxx páncéljáról. Henrik is ellenfeledre veti magát. 20 életpontot sebzett
Egy gyors csel után xxxxx a hasadat támadja. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. yyyyy acsarogva támad. 12 sebzés!
Egy gyors csel után a Kőkarddal xxxxx védtelen felsőtestére támadsz. Fegyvered ártalmatlanul pattan le xxxxx páncéljáról. Henrik az oldaladon harcol. 31 sebzést okozott.
xxxxx egy gyors támadást indít a Trollagyarral a lábad felé. 64 életpontot vesztettél. Fegyvere bénít! (-10 támadás) Az állatod 3 életpontot sebződött. yyyyy acsarogva támad. 16 sebzés!
Egy gyors csel után a Kőkarddal xxxxx védtelen felsőtestére támadsz. xxxxx az utolsó pillanatban félreugrik. Henrik az oldaladon harcol. 24 sebzést okozott.
xxxxx vicsorogva sújt rád a Trollagyarral. Talált, 21 ép-t sebződsz. Az állatod 1 életpontot sebződött. yyyyy is rádtámad. Mellé!
A csatában összesen 293 sebzést okoztál, és 278 sebzést kaptál.
Egyszer sem találtam el az ellent. És a tulajdonság- szakértelem- meg sebzéskülönbségek, he? A rubin bónusz? Az hun van?
15 pontnyi sebzésen múlt, hogy most ne én hisztizzek itt;)
Miközben én hatalmas homályokat ütöttem, Henrik hozta nekem a meccset. Állítok a dögnek egy szobrot.
Az illető jó portyázó, de azért van köztünk úgy kétmillió szerzett LE különbség. Én rubin, ő smaragd. Én kőkarddal, ő trollagyarral. Tulajdonságban úgy százzal, szakértelmekben kétszázzal verem. Azóta megnéztem kémgömbbel, a védekezése mindenféle módosítóval együtt úgy hússzal nagyobb az én támadásomnál, az én védekezésem kábé negyvennel múlja felül az ő támadását.
Utólag lefuttattam egy szimulációt, a gyengébbik (15. szintű), felszerelés nélküli állatommal 17:3 ide, a viadalra természetesen az erősebbet vittem, felszerszámozva.
A viadalon ezt sikerült összehoznunk:
Idomított állatod, Henrik, egy 147. szintű zertax is részt vesz a csatában. xxxxx idomított állata, yyyyy, egy 62. szintű sunyi manó is részt vesz a csatában. Az ég is elsötétedik, ahogy egymásnak rontotok.
Mormolsz, kezedből kirepül egy fényrobbanás. (-100 VP). 184 sebzést okoztál. A varázslat hatással van az ellenfeledre: -12 Támadás.
xxxxx egy plazmacsapás igéjét mormolja, ahogy feléd fut. 131 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -7 Védekezés.
Oldalt szökkenve, a Kőkarddal xxxxx feje irányába ütsz. Nem találtál! Henrik az oldaladon harcol. 18 életpontot sebzett
xxxxx a Trollagyarral a felsőtestedet célozza! Ütése célt téveszt! yyyyy is támad. 4 életpontot sebzett
Egy gyors támadást indítasz a Kőkarddal xxxxx lába felé. Fegyvered ártalmatlanul pattan le xxxxx páncéljáról. Henrik acsarogva támad. 16 sebzést okozott.
xxxxx lesújt rád a Trollagyarral. 24 életpontot vesztettél. Az állatod 1 életpontot sebződött. yyyyy is rád veti magát. 6 sebzést okozott.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Kőkarddal. Fegyvered ártalmatlanul pattan le xxxxx páncéljáról. Henrik is ellenfeledre veti magát. 20 életpontot sebzett
Egy gyors csel után xxxxx a hasadat támadja. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. yyyyy acsarogva támad. 12 sebzés!
Egy gyors csel után a Kőkarddal xxxxx védtelen felsőtestére támadsz. Fegyvered ártalmatlanul pattan le xxxxx páncéljáról. Henrik az oldaladon harcol. 31 sebzést okozott.
xxxxx egy gyors támadást indít a Trollagyarral a lábad felé. 64 életpontot vesztettél. Fegyvere bénít! (-10 támadás) Az állatod 3 életpontot sebződött. yyyyy acsarogva támad. 16 sebzés!
Egy gyors csel után a Kőkarddal xxxxx védtelen felsőtestére támadsz. xxxxx az utolsó pillanatban félreugrik. Henrik az oldaladon harcol. 24 sebzést okozott.
xxxxx vicsorogva sújt rád a Trollagyarral. Talált, 21 ép-t sebződsz. Az állatod 1 életpontot sebződött. yyyyy is rádtámad. Mellé!
A csatában összesen 293 sebzést okoztál, és 278 sebzést kaptál.
Egyszer sem találtam el az ellent. És a tulajdonság- szakértelem- meg sebzéskülönbségek, he? A rubin bónusz? Az hun van?
15 pontnyi sebzésen múlt, hogy most ne én hisztizzek itt;)
Miközben én hatalmas homályokat ütöttem, Henrik hozta nekem a meccset. Állítok a dögnek egy szobrot.
Dátum: 2009.03.06. 20:39:18
Sosem játszottam TF-et.
További magyarázat meg úgy látom felesleges, szemlátomást képtelen vagy felfogni, hogy egy kicsivel (igen, kicsivel) jobb karakter nem biztosítja a száz százalékos győzelmet. Sőt, egy sokkal jobb karakter sem.
További magyarázat meg úgy látom felesleges, szemlátomást képtelen vagy felfogni, hogy egy kicsivel (igen, kicsivel) jobb karakter nem biztosítja a száz százalékos győzelmet. Sőt, egy sokkal jobb karakter sem.
Dátum: 2009.03.06. 19:36:02
A statisztikát elnézve nem "jóval gyengébb" ellenféltől kaptál ki. Nagyságrendileg egy kategóriában vagytok, ekkora különbségek mellett bármi megtörténhet. Száz csatából mondjuk nyolcvanat te nyernél, de most a másik húszból jött be egy. Pech. Ne várd már el, hogy azért, mert valamivel jobb vagy, mindig te nyerj.
A múltkor olyasvalakitől kaptam ki, akit előtte napokig pofoztam, és a szimuláción is 20:0 jött ki a javamra.
A ti esetetekben korántsem ilyen egyértelmű a különbség.
Pontosan a te logikád szerint lehetne előre kiosztani a díjakat, hiszen akinek a legmagasabbak az értékei, az nyerne, oszt kész.
A múltkor olyasvalakitől kaptam ki, akit előtte napokig pofoztam, és a szimuláción is 20:0 jött ki a javamra.
A ti esetetekben korántsem ilyen egyértelmű a különbség.
Pontosan a te logikád szerint lehetne előre kiosztani a díjakat, hiszen akinek a legmagasabbak az értékei, az nyerne, oszt kész.
Dátum: 2009.03.06. 18:46:17
"Ezek utan milyen celt tuzzon ki maga ele az, aki meg jatszani szeretne?"
Nem is tudom... esetleg a szórakozást?
Nem is tudom... esetleg a szórakozást?
Dátum: 2009.03.06. 14:39:30
Izé... bevallom, a másik világon voltam belépve, és 14 óráig nem is számítottam eredményre.