Hozzászólások - Ricardo
Dátum: 2009.08.29. 16:42:10
15 nap folyamatos birtoklása a HT-nek és 70 epikus győzelem jó lenne kezdetnek. Emellett hozzá lehetne tenni, hogy a klánban lennie kell 1 karakternek aki benne van a top 25 építőben, top 25 rablóban, a top 25 szinthuszárban, a top 25 kvízben, a top 25 küldetésesben, stb. (Lehet top 50 is, ha túl nehéz a kritérium.)
Dátum: 2009.08.29. 15:12:28
A nirdatar gyűrűbe alapból kettő kellene hogy férjen a térkapus kristályok fejlesztése óta, de mivel kevés embert érint, ezért nem lett leprogramozva.
Dátum: 2009.08.29. 11:41:30
Nekem biznisz. Ha nem lesz lekorlátozva én lehet ráugrok. Tulajdonság és szakértelem olcsósító gyűrű úgy is kell, a többiből kijön a bajnoki öv, a szívósság öve, a szkarabeusz és a minden szakértelmet 1-gyel növelő könyv.
Dátum: 2009.08.29. 10:17:46
Behozhatatlan előnyt? Hol? +10 IQ meg +10 támadás azért nem behozhatatlan előny.
Dátum: 2009.08.29. 02:15:36
Engem az érdekelne, hogy mennyi ilyen 1%-os medált lehet szerezni összesen? (Tápolós rész) Ha most ki is hagyom a világot a 100 őskő és 1% plusz lé bőven elég jutalom hozzá, hogy minden másodikon becsatlakozzak a győztes klánba.
Lehet itt tápról, meg nem tápról beszélni, ami +Lét ad korlátlan mennyiségben az rossz nem lehet.
Lehet itt tápról, meg nem tápról beszélni, ami +Lét ad korlátlan mennyiségben az rossz nem lehet.
Dátum: 2009.08.29. 01:46:51
A fertőzés leküzdése mennyi? 670k körül van. A szint növekedés miatt inflálódott ez az érték, hogy nullában legyél, mondjuk a dupláját kell visszahoznia. 1.35 millió LE-t is megtermel mondjuk 10 szint alatt (hasra ütök így éjszaka, Kocos szerintem már kiszámolta a pontos adatokat, remélem kisegít majd ebben) utána tiszta tápot termel.
A portyában alapból nincs LE, ha ezt megkoronázom még 50%-kal túl sokat azért nem tápoltam.
Saját szövetségi társra nem lehet támadni, tehát a kreatívos bónusz is leleplezhető. (És csak annyira használható, mint a mostani korlátozott rendszerben.) Kamrázni a fertőzött is csak 15-öt tud, tehát túl sok előnyt nem kap. (Minden karakter hasonló mennyiségű LE-t tud termelni.) Az élmezőnyben kevés a célpont, ezért nem olyan táp, a középmezőnyben a túl sok célpont miatt viszont lehet senki nem kamrázza előtted a delikvenst, ott azért nem olyan táp.
Ha ki akarom aknázni a bónuszomat, akkor most már mindenkit farmolnom kell, azokat is akik velem egy klánban voltak eddig. Számtalan levélből éreztem már, hogy az embereket bizony fel tudja bosszantani, ha 15-20k LE-t visznek el tőlük egyetlen portyázással. Így ez nem egy túl jó megoldás. Szerepjátékosan klassz dolog, hogy kívülálló leszek, viszont az élmezőnyben elég haszontalan. (Sőt, lehet a középmezőnyben is.)
Ha tápolni szeretnék azt mondanám, hogy bármikor kifizetném a ~700k-t, hogy leküzdhessem a fertőzést (nem, 50 szint alatt már nem éri meg), mint hogy használjam a mostani bónuszt. (Pedig én napi 50-60k LE-t portyáztam az elmúlt hónapban össze.)
Az a problémám, hogy a fertőzés egyik vége nyers tápot adott, még a másik vége szerepjátékosan beilleszthető, hangulatos bónuszt. Nem lehet őket összehasonlítani. (A szerepjátékos rész miatt tetszik a fertőzés 100%, maximum csinálok egy új klánt csak fertőzött smaragdoknak majd.)
A portyában alapból nincs LE, ha ezt megkoronázom még 50%-kal túl sokat azért nem tápoltam.
A Fertőzés teljes mértékben uralja elmédet! A téboly miatt még saját hordatársaidra is rátámadhatsz (kivéve szövetségi társaidat), és 50%-kal több lélekenergiát zsákmányolsz.
Saját szövetségi társra nem lehet támadni, tehát a kreatívos bónusz is leleplezhető. (És csak annyira használható, mint a mostani korlátozott rendszerben.) Kamrázni a fertőzött is csak 15-öt tud, tehát túl sok előnyt nem kap. (Minden karakter hasonló mennyiségű LE-t tud termelni.) Az élmezőnyben kevés a célpont, ezért nem olyan táp, a középmezőnyben a túl sok célpont miatt viszont lehet senki nem kamrázza előtted a delikvenst, ott azért nem olyan táp.
Ha ki akarom aknázni a bónuszomat, akkor most már mindenkit farmolnom kell, azokat is akik velem egy klánban voltak eddig. Számtalan levélből éreztem már, hogy az embereket bizony fel tudja bosszantani, ha 15-20k LE-t visznek el tőlük egyetlen portyázással. Így ez nem egy túl jó megoldás. Szerepjátékosan klassz dolog, hogy kívülálló leszek, viszont az élmezőnyben elég haszontalan. (Sőt, lehet a középmezőnyben is.)
Ha tápolni szeretnék azt mondanám, hogy bármikor kifizetném a ~700k-t, hogy leküzdhessem a fertőzést (nem, 50 szint alatt már nem éri meg), mint hogy használjam a mostani bónuszt. (Pedig én napi 50-60k LE-t portyáztam az elmúlt hónapban össze.)
Az a problémám, hogy a fertőzés egyik vége nyers tápot adott, még a másik vége szerepjátékosan beilleszthető, hangulatos bónuszt. Nem lehet őket összehasonlítani. (A szerepjátékos rész miatt tetszik a fertőzés 100%, maximum csinálok egy új klánt csak fertőzött smaragdoknak majd.)
Dátum: 2009.08.28. 13:39:33
Ha mindenki számára megszerezhetőek lesznek azok a képességek, amiket a relikviák tudnak biztosítani, akkor az aukció teljesen elértéktelenedik. Miközben ötletelünk azért maradjunk a realitás talaján.
Olyan tárgy lehetne szerintem, ami csökkenti az ellenfél lélekszívás képességét. Ha van bénítás és bénítás hárítás, akkor szerintem ez is belefér. Esetelg olyan is lehetne, ami vadászatonként -1, -2, stb tp-t adna. Ha már tápolás, akkor esetleg lehetne olyan, ami +1%-ot ad a csapdázásra és így max fölé is mehet (9%-ra), vagy 1-gyel megnöveli a befogható lények számát, talán -10, -20, -30, stb másodperc a vadászatból (bár ez lehet már ereklye szintű).
Olyan tárgy lehetne szerintem, ami csökkenti az ellenfél lélekszívás képességét. Ha van bénítás és bénítás hárítás, akkor szerintem ez is belefér. Esetelg olyan is lehetne, ami vadászatonként -1, -2, stb tp-t adna. Ha már tápolás, akkor esetleg lehetne olyan, ami +1%-ot ad a csapdázásra és így max fölé is mehet (9%-ra), vagy 1-gyel megnöveli a befogható lények számát, talán -10, -20, -30, stb másodperc a vadászatból (bár ez lehet már ereklye szintű).
Dátum: 2009.08.28. 13:33:25
Azért ment a nagyrésze nálunk előre, hogy könnyebb legyen. Ez is a taktika része volt. Nem egyszemélyes terminatorokra volt szükségünk, hanem jó harcosokra, akik tudják az epikust püfölni és közben a vakolókanalat sem hanyagolják. Megnézném, hogy az általad említett 15. szint alatti nagy harcosok mennyit sebeznének bele a ma esti 30. epikusba.
Dátum: 2009.08.28. 12:10:55
Idézet: Thauglor - 2009.08.28. 12:03:35
Nem akarlak megbántani, de így csak a keserűség szólhat belőled. Miért lennénk kockák? Csak mert nyerni akartunk és ezért a legjobb tudásunk szerint játszottunk? Ha valaki jobb Nálatok annak már nincs egyénisége?
és most is nagy arc folyik a mi szintünkön a 2. helyért, ami sokkal érdekesebb mint egy kocka csapat ellen loholni, élvetet nélkül egyéniséget félretéve:) Hajrá Khatifok, nem hagyunk titeket:D
Nem akarlak megbántani, de így csak a keserűség szólhat belőled. Miért lennénk kockák? Csak mert nyerni akartunk és ezért a legjobb tudásunk szerint játszottunk? Ha valaki jobb Nálatok annak már nincs egyénisége?
Dátum: 2009.08.28. 11:40:28
Mondjuk én még mindig nem tudom a fél V4-es klánról, hogy kinek kicsoda a V1-es megfelelője.
Dátum: 2009.08.28. 11:21:36
Miért elszólás?
Elég gyorsan körvonalazódott a szerveren, hogy kik azok akiknek van már múltja/tapasztalata korábbi világokon. (Emellett nem egy karakterlap árulkodott a gazdájáról.)
Edit: Damage 26. multija vagyok
Elég gyorsan körvonalazódott a szerveren, hogy kik azok akiknek van már múltja/tapasztalata korábbi világokon. (Emellett nem egy karakterlap árulkodott a gazdájáról.)
Edit: Damage 26. multija vagyok
Dátum: 2009.08.28. 09:35:48
Most akkor a 100% fertőzöttség annyi, hogy innentől farmolhatom a barátaimat is? Zseniális.
Eddig csak az Azúr Légió, a Ronin, a Tökéletes Gyémánt és az Elit Horda nem szeretett, mostantól simán farmolhatom a Sötét ösvényt is, ha a Végzeturak Mestereiben vagyok, vagy a Végzeturak Mestereit, ha a Sötét Ösvényben vagyok.
Bevallom töreledelmesen bár ez szerepjátékosan már jobban illik a történetbe, mint a másik bónusz, igazából használhatatlan.
(Mondjuk táp benne, hogy az azonos hordájúak sosem fognak kiszabadulni a kamrádból. Kérdés hogy ez a fertőzöttnek jó-e, vagy azoknak akik utána kamrázzák a delikvenseket.)
Eddig csak az Azúr Légió, a Ronin, a Tökéletes Gyémánt és az Elit Horda nem szeretett, mostantól simán farmolhatom a Sötét ösvényt is, ha a Végzeturak Mestereiben vagyok, vagy a Végzeturak Mestereit, ha a Sötét Ösvényben vagyok.
Bevallom töreledelmesen bár ez szerepjátékosan már jobban illik a történetbe, mint a másik bónusz, igazából használhatatlan.
(Mondjuk táp benne, hogy az azonos hordájúak sosem fognak kiszabadulni a kamrádból. Kérdés hogy ez a fertőzöttnek jó-e, vagy azoknak akik utána kamrázzák a delikvenseket.)
Dátum: 2009.08.27. 21:51:54
Winnie Téged kérdezett valaki? Nem? Akkor ne oszd itt az igét. Aki fizet mondjuk havi 5000 magyar forintot, az néha nehezen tudja úgy nézni a játékot, hogy nem baj ha nekem rossz is lesz, az én pénzemből sok-sok ingyen játszónak még jobb.
(Egyébként egy olyan játékban, ahol naponta 4-500k LE-t is termelhet egy karakter igen hosszú idő az egy hét.)
(Egyébként egy olyan játékban, ahol naponta 4-500k LE-t is termelhet egy karakter igen hosszú idő az egy hét.)
Dátum: 2009.08.27. 21:04:00
Én valami olyasmit szeretnék, hogy a fertőzött végzeturak és végzetúrnők szimbiózisba lépnek az ellenséggel, ami így felruhúzza őket a különböző hordák képességeivel. 68. szinten +1, 78. szinten +2, 88. szinten +3, 98. szinten +4 fajta hordabónusza lehet a karakternek az alapon kívül. (Természetesen a KH bónusza is bejátszana, lévén azok is az ellenség csatlósai. Ha tudnék ép határ alatt támadni, lehet nem is törölném magam.)
Dátum: 2009.08.27. 20:49:16
Hát izé .. Meglátjuk először mi is lesz a jutalom, aztán majd kiderül mit hogyan osztok el.
Edit: Jah, értem már a kérdést. A dicsőség a lényeg.
Edit: Jah, értem már a kérdést. A dicsőség a lényeg.
Dátum: 2009.08.27. 19:42:14
Én V2-n 2 perc alatt el tudtam felejteni ma mindenemet, lévén töröltem. Van ilyen gátoló valami?
Dátum: 2009.08.27. 18:05:28
Azt értem, hogy megint szidjuk az IQ-t, hogy ilyen táp, meg olyan táp, de arról mindig elfeledkezünk, hogy az erő és a támadás fejlesztése nem csak magunkat, de az állatokat is tápolja. Az IQ meg nem. Márpedig a játékban állatok nélkül nem igazán lehet csatát nyerni.
Dátum: 2009.08.27. 17:06:57
Na mondjuk én azt nem értem, miért kell 7-900at egyáltalán állatba sebezni?! Ez miért jó? Szegények úgy hullanak mint a legyek. (Bár ez nem teljesen tartozik a topichoz.)
Dátum: 2009.08.27. 12:33:10
Idézet: Danielle Wildrose - 2009.08.27. 10:38:42
2. Dutch már nyilatkozott és bár tudjuk hogy sosem fog törölni, szerintem nincs szüksége a plusz védelemre.
De, Dutch törölni fog. És igen, nincs szüksége védelemre.
2. Dutch már nyilatkozott és bár tudjuk hogy sosem fog törölni, szerintem nincs szüksége a plusz védelemre.
De, Dutch törölni fog. És igen, nincs szüksége védelemre.
Dátum: 2009.08.27. 09:46:53
Hát ez bebüntetett. Azt hiszem kisírom magam a sarokban, aztán regisztrálok is a teve klubba, innen meg törlöm magam.